reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

Ostatnio jeżdziłam Alfą super się jeżdziło nawet na Polskich drogach, ale często cos się działo ;/.
Francuzem już jeżdziłam i byłam zadowolona, długo wytrzymał.
Ale nie wiem czy jakiekolwiek auto nadaję się na nasze drogi

No Mała na gust :) mam nadzieję, że autko na badaniach okaże sie żyletą

reklama
Deli autko swietne:-DTak czytalam juz co i jak z tym badaniem:tak:
Efe jak ty bedziesz kolo totunia to wpadaj do mnie choc bys w bok troche skrecic musiala jakies 100km:-)Ale jakby co zapraszam
Kasiu ja do ciebie to przez Susz i Iławę szybciej dojadę hihi. Właśnie na mapę patrzę, że mamy do siebie 150km. Do Aneczki też mam tyle:sorry:

Ostatnio jeżdziłam Alfą super się jeżdziło nawet na Polskich drogach, ale często cos się działo ;/.
Francuzem już jeżdziłam i byłam zadowolona, długo wytrzymał.
Ale nie wiem czy jakiekolwiek auto nadaję się na nasze drogi

No Mała na gust :) mam nadzieję, że autko na badaniach okaże sie żyletą
Ja już przerobiłam VW Golfa i Skodę Oktawię. Ciekawe jak nasze pierwsze samochody kształtują nasz gust na lata? U nas kiedyś nawet były zloty VW Garbusa. Ach pięknie było:-)
A o Alfach słyszałam tylko tyle, że się wszyscy użytkownicy znają z serwisu.
Osobiście nigdy nawet w środku nie siedziałam.

reklama
Do góry