reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Wicie co ja to się cieszę, że my tak w sierpniu rodzimy. Zaraz będą świeże warzywka i owoce. Dzieki temu nie przytyjemy tak bardzo jak na chlebie z wędliną prawda?
Jak będziesz miała okazję to się przejedz takim.... Cudownie się nią jeździło, ale niestety części są drogie do niej bo tylko oryginalne i w końcu stwierdziłam dość dokładaniaJa już przerobiłam VW Golfa i Skodę Oktawię. Ciekawe jak nasze pierwsze samochody kształtują nasz gust na lata? U nas kiedyś nawet były zloty VW Garbusa. Ach pięknie było:-)
A o Alfach słyszałam tylko tyle, że się wszyscy użytkownicy znają z serwisu.
Osobiście nigdy nawet w środku nie siedziałam.
.No i pojechaliśmy szukać innego :-).
Co do Golfa też miałam
a i jeszcze Mondeo mi się fajnie jeździło. Duże i wygodne, ale tez nie na nasze drogi
. Ale nie ma jak maluch za mlodu i nad wodę :-):-):-):-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No kiedyś na pewno teraz niestety inną trasą jedziemy (Kwidzyn, Grudziądz, Toruń) Ale właśnie też patrzę, że ty blisko Lubawy mieszkasz a ja tam kiedyś na weselu byłamNie no Efe od Ilawy to tylko 20km tym wypadku musisz zajrzec:-):-)

Ostatnia edycja:
Wędliny to juz od dawna nie jadamWicie co ja to się cieszę, że my tak w sierpniu rodzimy. Zaraz będą świeże warzywka i owoce. Dzieki temu nie przytyjemy tak bardzo jak na chlebie z wędliną prawda?

ja tezWędliny to juz od dawna nie jadam![]()
a najlepiej mi wchodzi chleb z masłem tylko

anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Mi tez jakos nie za specjalnie w ciazy wedlina podchodzi,juz wole sama bulke z maslem....

reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
Witam dziewczyny:-)
chciałam dziś pospać dłużej ale synek przed wyjściem do przedszkola marudził i obudził za mało spał jak pośpi z 11 godzin jest ok jak mniej to poranna maruda

ja już po kawce bo oczka się odkleić nie chciały
chciałam dziś pospać dłużej ale synek przed wyjściem do przedszkola marudził i obudził za mało spał jak pośpi z 11 godzin jest ok jak mniej to poranna maruda

ja już po kawce bo oczka się odkleić nie chciały
Podziel się: