• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2009

oj wlasnie tez tak mysle nad tym bockiem ze juz rozpakowal kilka majowych mam a o nas zapomnial :-(
jak slucham o kolkach to boje sie ze moje tez bedzie miec b wiem ze to straszne i dla mamy i dla dziecka.
malutka to se pospalas no no.
lece lulu dobranoc i do jutra

reklama
witam:)

wlasnie nakarmilam niunka ktory spal od 3 do teraz i tak samo jadl:-)
Jula tez wcina sniadanko, a ja ruszam odgruzowac kuchnie z wczorajszych garow bo wieczorem niedalam rady:zawstydzona/y:
pogoda zapowiada sie super tak wiec znowu caly dzien spedzimy na dworze:tak:

milego dnia i 3mam kciuki za wszystkie kwietniowe mamuski te rozpakowane i te jeszcze nie:-)

Cześć!!!
Dzisiaj nasze brzuchowe dzieci (już takie nieliczne) mają ostatnią szansę na bycie kwietniowymi maluszkami.
Moja coś się chyba nie wybiera - no poprostu rozpieściłam ją chyba za bardzo w tym brzuchu :sorry: zero objawów zbliżającego się porodu, za to coraz bardziej męczące toczenie się z brzuchem i opuchniętymi stopami :baffled:

Życzę wszystkim miłego pogodnego dnia!!!

helo, i ja się witam :-)
u mnie też pogoda super, więc na spacerek na pewno się wybierzemy, tylko czasem łapię stresa na spacerkach, że jak mi się Karol rozedrze, to co ja zrobię? cycka w parku wystawić, czy zapas w butli nosić? jak wy sobie radzicie z takimi dylematami?

Hejaaa

Spaczyna jak masz opory przed ''obnazaniem sie'' w parku to sciagnij w domku i wsadz do opakowania termalnego zeby bylo cieple:-)
jak mieszkalam w UK to baby swiecily cycami w kazdym miejscu.Rozumiem zrobic to jakos dyskretnie ale w pociagu na przeciwko innych pasazerow???

Kwietniowki do roboty!!!macie dzis ostatni dzwonek!

u mnie też pogoda super, więc na spacerek na pewno się wybierzemy, tylko czasem łapię stresa na spacerkach, że jak mi się Karol rozedrze, to co ja zrobię? cycka w parku wystawić, czy zapas w butli nosić? jak wy sobie radzicie z takimi dylematami?

moj maly len i tak je co 3h ale jak jestesmy na dwoze to on nawet niedrgnie potrafi i weiecej jak 3 h przespac, ale tak na wsezlki wypadek nosze w butli przygotowana glukoze do picia gdyby miedzy karmieniami zaczol marudzic(niewiem co wy sadzicie o dopajaniu dzieci ale mi ja tak core tez dopajalam na cycku, nawet w szpitalu teraz polozna laktacyjna mowila ze dziecku sam cyc niestarczy zwlaszcza w cieple dni bo mleko matki jest slodkie i po jedzewniu chce sie pic, ja daje mlodemu albo glukoze albo sama wode, i jjest ok:tak:)

witajcie kwietnioweczki!
u nas jak zwykle noc wzorcowa:tak: zuzia obudzila sie o 3.00 zjadla i spala do 6.00:tak: teraz znowu obciagnela cyca i spi, olek z babcia na zakupach. wczoraj skusilam sie na kawalek pizzy, ktora upiekla moja siostra i nic:-):-):-):-):-) normalnie sie ciesze, fakt, ze byl to tylko kawaleczek, ale to juz cos, a i na kawe tez nie reaguje wogole:-).
dziewczyny nierozpakowane trzymam kciuki za dzisiejsze powodzenie sprawy, co do podawania cyca na spacerze, to ja w miejscach publicznych poprostu zakrywalam go pieluszka tetrowa i karmilam sobie w najlepsze, teraz tez mam zamiar tak robic:tak:
my tez wybieramy sie dzisiaj na chwilke na dworek, wkoncu wracamy do zycia;-)

Ja na razie nie miałam takiej sytuacji:szok::szok::szok:,bo mała śpi jak zabita w wózku nawet 4-5godzin a tyle na spacerze nie jestem.Jak będzie taka sytuacja to chyba będę świeciła:tak::tak:.A żeby było zabawniej to wszędzie zabieram ze sobą poduszkę bo bez niej nie nakarmię Tiny,albo będzie bardzo trudno.... a z tą wodą to fajny pomysł

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry