Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

zero objawów zbliżającego się porodu, za to coraz bardziej męczące toczenie się z brzuchem i opuchniętymi stopami 
helo, i ja się witam :-)
u mnie też pogoda super, więc na spacerek na pewno się wybierzemy, tylko czasem łapię stresa na spacerkach, że jak mi się Karol rozedrze, to co ja zrobię? cycka w parku wystawić, czy zapas w butli nosić? jak wy sobie radzicie z takimi dylematami?
)
zuzia obudzila sie o 3.00 zjadla i spala do 6.00
teraz znowu obciagnela cyca i spi, olek z babcia na zakupach. wczoraj skusilam sie na kawalek pizzy, ktora upiekla moja siostra i nic:-):-):-):-):-) normalnie sie ciesze, fakt, ze byl to tylko kawaleczek, ale to juz cos, a i na kawe tez nie reaguje wogole:-). 
helo, i ja się witam :-)
u mnie też pogoda super, więc na spacerek na pewno się wybierzemy, tylko czasem łapię stresa na spacerkach, że jak mi się Karol rozedrze, to co ja zrobię? cycka w parku wystawić, czy zapas w butli nosić? jak wy sobie radzicie z takimi dylematami?

,bo mała śpi jak zabita w wózku nawet 4-5godzin a tyle na spacerze nie jestem.Jak będzie taka sytuacja to chyba będę świeciła
.A żeby było zabawniej to wszędzie zabieram ze sobą poduszkę bo bez niej nie nakarmię Tiny,albo będzie bardzo trudno.... a z tą wodą to fajny pomysł