Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez wyrabiam. I dokładnie tak samo mam 200km do konsulatu. A najlepsze rzeczy są ze zdjęciem. Bo musi być zdjęcie twarzy dziecka z otwartymi oczkami na jasnym tle i twarz 80% zdjęcia. Ciekawe tylko jak ja mam zrobić Marcelowi zdjęci jak on główki sam jeszcze utrzymać nie umie.
Okazało się, że aby pojechać do Polski musimy wyrobić Julianowi paszport. Czeka nas całodzienna wyprawa do konsulatu, który jest w innym mieście (jakieś 200km).Kurcze, przecież już nie ma granicy i nikt nie będzie sprawdzał.
Cholerna biurokracja...
![]()
Trzymam kciuki za szybkie spotkanie z córeczką bez żadnych komplikacji!!!Kochane moje
Przyszlam tylko sie pozegnac...Ide dzis o 16 do szpitala...Ordynator zarzadzil juz bo wynik CRP jest za duzy...Mam zapalenie macicy spowodowade starzejacymi, saczacymi sie wodami...do tego dochodzi mala klocek i 4 dni po terminie i nie moga sobie pozwolic na dluzsze przenoszenie bo mala bedzie jeszcze wieksza...
Takze trzymajcie kciuki za nas

Kurczę, to albo ma mega-dopalacze, albo pomocników, bo popołudniu jeden taki przeleciał nad moim blokiem! Ale ten w Holandii skuteczniejszy, bo ja nadal z brzuchem śmigambociek namierzony w holandii ;-)

dziewczyny to myslicie ze nas od marca ten sam bociek obsluguje?????
pewnie dlatego ma taki slaby refleks---orobi sie ptaszyna miedzy panstwami

zaczelo sie od tego, ze obudzilismy sie o 13.30

nio i tylko tyle co zdarzylam pomyslec, ze zapewne dzien bedzie ciekawy i mlody zrobil sie marudny.. mialam nadzieje, ze to nic powaznego nie bedzie, nio a tu znowu kolka go dopadla

na szczescie nie trzymala tyle co ostatnio i wmiare szybko pomoglo masowanie brzusia
najlepsze bylo jak zapytal kogo moze zaprosic.. moja odpowiedz byla szczera do bolu
hi hi "wsumie obojetne, ale zeby wmiare szybko sie zebrali".. takze moge powiedziec, ze w piatek odnawiamy nasze zycie towarzyskie;-)

:-)
czasem nawet dobrze butow nie sciagne, a on juz placze
wsumie do 1.05 juz nie dlugo;-)