Eve84
2 lata przerwy.....
Dybry
ale ja spiąca jestem!!!!! kawe odstawilam bo sie boje ją pić przez serducho to czuje się jak zombi!

a co do torta to na 99% wiem kto go robił bo sama zamawiam u niej torty :-):-):-) jak cos to podam namiary! robil jeszcze lepsze! jaki sobie zazyczysz! :-) moj mąż dostał kiedys zlotą rybkę z wielkimi czerwonymi ustakami a ostatnio na urodzinki łudkę do gory dnem a na niej niby jego przewalonego przez nią z kołem ratunkowym! :-)

tarczyce masz w porządku??

normy_laboratoryjne_dla_kobiet_oraz_interpretacja_wynikow_badan_hormonalnych - Wiki 28dni
:-)
(moja mama) do tego silna alergia z astmq oskrzelową i ja bardzo reaguje na pogode na wszelkie zmiany cisnienia atmosferycznego itp!
teraz moim zdaniem leki dobrze działaja bo serce pracuje miarowo tylko jeszcze z psychika walcze! 
lekarke mam super moim zdaniem! :-) znam ja kupe lat nigdy nie traktuje pacjenta przedmiotowo widac ze mysli nad tym co robi! tak jak pisalam teraz na lekach nie jest zle gorzej z psychika! 

ja też chce uwielbiam buty!!!!
z ta alergia to jakas paranoja juz! mam tego po dziurki w nosie!
....
co do prolaktyny!
Badanie prolaktyny należy wykonywać po krwawieniu miesiączkowym, ale przed owulacją ponieważ zarówno menstruacja jak i owulacja mogą podwyższać wynik. Poziom prolaktyny może również podwyższyć współżycie oraz badanie piersi, z których należy zrezygnować przynajmniej na 3 dni przed planowanym badaniem. Najlepiej przeprowadzić badanie wraz z tak zwanym obciążeniem(po przyjęciu metoklopramidum) co może wskazać na hiperprolaktynemię czynnościową, którą stwierdza się, jeśli wynik po obciążeniu wzrasta ponad 10 razy. Jeśli wzrasta od 5-10 razy jest to łagodna hiperprolaktynemia czynnościowa i tylko w nielicznych przypadkach się ją leczy.
no a ja wczoraj na tych zakupach ciagalam sie jak babcia 70 letnia! jestem strasznie slaba!
ale co tam :-) zakupki udane!
kupilam sobie super zaje - fajny stanik w intymisimi z płynną regulacją szerokosci pod biustem! nie ma tradycyjnych haftek tylko gumke z regulacja jak na ramiaczkach! tylko szeroką! :-):-):-):-) a ja mialam zawsze przez to problem ze stanikiem bo mam mala miseczke ale sporą klate!
zawstydzona/y
lezy jak ulał nawet jak podnosze rece to nie podjezdza pod szyje!!!! :-):-):-):-)
do tego kupilam 2 bluzeczki i .... buty! :-) sportowe sliczne niebieskie zamszowe adidaski! z taka ruda gumowa podeszwa na 3 zepki!
śliczne!
ale ja spiąca jestem!!!!! kawe odstawilam bo sie boje ją pić przez serducho to czuje się jak zombi!
no wiesz lecialam samymi epitetami na siebie więc sama denerwowalam sie ze ktoś mnie opieprza to przestawałam myślec o pierdolachCiekawie musiał wyglądać ten opieprz:-):-)
No nie mogę... tez chcę taki torcik
![]()

a co do torta to na 99% wiem kto go robił bo sama zamawiam u niej torty :-):-):-) jak cos to podam namiary! robil jeszcze lepsze! jaki sobie zazyczysz! :-) moj mąż dostał kiedys zlotą rybkę z wielkimi czerwonymi ustakami a ostatnio na urodzinki łudkę do gory dnem a na niej niby jego przewalonego przez nią z kołem ratunkowym! :-)
przykro mi ale tak z innem beczki ..... az wierzyc mi sie nie chce ze 6 kg w 1 miesica??????Czesc Kobietki!!!!
byłam dzisiaj u gina no i nie jestem w ciazyza to mam podwyzszony testosteron. Wiec w polowie jestem facetem hihi nie no zartuje przytyłam 2 kg...:/ czyli w miesiac 6 kg......masakra juz jak slon wygladam niedlugo bede wggladac jakbym byla znowu w 9 miesiacu ciazy
![]()

tarczyce masz w porządku??z tego co wyczytalam moze tez wskazywać na PCOS i coś z nadnerczami!a mam takie pytanie czy wysoki testosteron wpływa na rozregulowanie sie cyklu?

normy_laboratoryjne_dla_kobiet_oraz_interpretacja_wynikow_badan_hormonalnych - Wiki 28dni
no to juz mam zajecie w samolocie - bede trzymac kciuki! :-)Witam!!
Haniu wszystkiego najlepszego!!!!:-)
Zaniepokojona przykro mi i jazda do lekarza bo coś musiało się poprzestawiać w organiźmie!
A i 2 IUI w piątek!![]()
:-)
jeszcze raz Olu wielkie GRATKI! :-)Witajcie lasencje !!!
Wróciłam z USG.
Dzidzia robiła fikołki-szokujący widok :-)
Ma 4,5 cm (skończone 11 tygodni i 1 dzień)
Na przezierność karkową idę po 11 maja - moge przyjść z mężem
Duphaston mam brać jeszcze 2 tygodnie i odstawić.
Jestem taaaaaaaaaka szczęśliwa !!!!!!!!!!
u mnie moze być wiele przyczyn moze to cholerstwo jest dziedziczne!?Eve moj brat mial takie kolatania serca i cisnienie na tle nerwowym (ma tez wypadanie platka,ale to ma podobno polowa ludzi) i po kilku miesiacach na lekach ustapilo,ale nie wiem,jak te leki maja sie do staranekwiem tylko,ze strasznie go to wymeczylo,bo jego lapalo zawsze wieczorem i nie mogl przez to spac
trzymam kciuki,zeby bylo ok
(moja mama) do tego silna alergia z astmq oskrzelową i ja bardzo reaguje na pogode na wszelkie zmiany cisnienia atmosferycznego itp!
teraz moim zdaniem leki dobrze działaja bo serce pracuje miarowo tylko jeszcze z psychika walcze! 
badania sa do odbioru dopiero dzisiej po 12ejKoniaczek...podobno:-)
Eve-no to faktycznie masz przeprawe z pikaweczką...a jak wyszly ci te badania na potas i reszte???
mam nadzieje, ze masz dobrego lekarza pod reka i zajmuje sie Toba jak trzeba! Moze ty byc slonce na jakies jogi itp sie zapisala, to wycisza i moze by troszke te kolatania uspokoilo...?
Buziaki i zdrowenka duzo ci zycze!
lekarke mam super moim zdaniem! :-) znam ja kupe lat nigdy nie traktuje pacjenta przedmiotowo widac ze mysli nad tym co robi! tak jak pisalam teraz na lekach nie jest zle gorzej z psychika! 
no zesz zaszalala!!! 3 pary!!! wowja wczoraj na ta chandre zaszalalam i trzy pary butow kupilam...a co tam, nie ma ciazy to cos mi sie nalezy od zycia
no to dobrze ze kardiolog ci pomoze - mnie wlasnie kilka dni temu jakas alergia dopadla i tez juz jestem na antyhistaminowych - moj maly dzis tez tak oczy tarl i chyba tez ggo cos uczulilo wiec dalam mu zyrtec i zobaczymy...
co do prolaktyny to dzien nie ma znaczenia bo ona jest taka sama w calym cyklu.. zmienia sie tylko w ciagu doby - po jedzeniu, podczas stresu i takie tam...tak wyczytalam w necie:-):-):-)
Forum Ginekologiczne - Niepłodność kobieca. Interpretacja wyników badań hormonalnych. Część 1. Hormony przysadkowe.

ja też chce uwielbiam buty!!!!
z ta alergia to jakas paranoja juz! mam tego po dziurki w nosie!
....co do prolaktyny!
Badanie prolaktyny należy wykonywać po krwawieniu miesiączkowym, ale przed owulacją ponieważ zarówno menstruacja jak i owulacja mogą podwyższać wynik. Poziom prolaktyny może również podwyższyć współżycie oraz badanie piersi, z których należy zrezygnować przynajmniej na 3 dni przed planowanym badaniem. Najlepiej przeprowadzić badanie wraz z tak zwanym obciążeniem(po przyjęciu metoklopramidum) co może wskazać na hiperprolaktynemię czynnościową, którą stwierdza się, jeśli wynik po obciążeniu wzrasta ponad 10 razy. Jeśli wzrasta od 5-10 razy jest to łagodna hiperprolaktynemia czynnościowa i tylko w nielicznych przypadkach się ją leczy.
no a ja wczoraj na tych zakupach ciagalam sie jak babcia 70 letnia! jestem strasznie slaba!
ale co tam :-) zakupki udane! kupilam sobie super zaje - fajny stanik w intymisimi z płynną regulacją szerokosci pod biustem! nie ma tradycyjnych haftek tylko gumke z regulacja jak na ramiaczkach! tylko szeroką! :-):-):-):-) a ja mialam zawsze przez to problem ze stanikiem bo mam mala miseczke ale sporą klate!
do tego kupilam 2 bluzeczki i .... buty! :-) sportowe sliczne niebieskie zamszowe adidaski! z taka ruda gumowa podeszwa na 3 zepki!
śliczne!
Ostatnia edycja: