reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Ja też jeśli nocnik kupię to raczej najzwyklejszy...bez przesady, ja też ze złotego kibelka z inkrustacjami nie korzystam:-D:-D I się w ogóle nie zastanawiam, czy nie zacząć od razu od nakładki na sedes? I tak jeszcze długo pewnie nocnika uczyć nie będę, a z nakładką o wiele przyjemniej sprzątającemu po dziecku zwłaszcza:-p

No i dziś pożegnałyśmy się z przewijakiem.....Młoda siada z szybkością światła i przewijak stał się niebezpieczny..na łóżku oczywiście siada też, ale przynajmniej nic sobie nie zrobi. moje plecy ostro protestują przeciwko nachylaniu się, ale nie ma rady - lepiej bolące plecy niż dzidziuś rozmazany po podłodze:-p

No i ćwiczenia trwają nadal.....mam wrażenie, że Zyrtec zamst ją usypiać to nakręca, bo po wzięciu kropli wali w kimę, jak wczoraj na 15 minut, po czym zaczynają się występy akrobatyczne. Fakt faktem, ze skutki są lepsze niż jakakolwiek profesjonalna rehabilitacja, w tydzień Młoda nauczyła się przybierać pozycję do raczkowania, a od wczoraj usiłuje przy mnie stawać z siadu:szok: Tylko jak ja neurologowi wyjaśnię, że moje dziecko bez pilota i gazety ćwiczyć nie będzie....:-)

reklama
surv....weź pilota i gazetę ze sobą, proste:-D:-D:tak::tak:
u nas nadal leniuch....chociaż silna jest i mięśnie ma wyświczone (Tatuś takie akrobacje czyni że młoda musi mięśnie spinać) ale oczywiście jakakolwiek aktywność fizyczna jest be....
.....coś w stylu......nie kop Pana bo się spocisz... (Kto wie z czego to:-D:-D:-D:-D:-D:-D)

A ja uważam że te nocniki nie mają bajerów tylko są funkcjonalne. Bo potem nie trzeba kupować nakładki , schodka itd.
Nocnik z bajerami to grający FP.

reklama
Do góry