Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
my sie karmimy przed wyjsciem, potem Wojtas spi trzy godziny i smigamy do domu:-)helo, i ja się witam :-)
u mnie też pogoda super, więc na spacerek na pewno się wybierzemy, tylko czasem łapię stresa na spacerkach, że jak mi się Karol rozedrze, to co ja zrobię? cycka w parku wystawić, czy zapas w butli nosić? jak wy sobie radzicie z takimi dylematami?
taaaa ale znalezc konduktora, zeby otworzyl...a poza tym jeszcze miec szczescie ze faktycznie ten przedzial bedie zamkniety...w polskim pociągu przysługuje takiej mamie przedział osobny dla mamy z dzieckiem i jest luz![]()

Cześć Dziewczyny. :-)Ja powierzę to zadanie fotografowi, wtedy na pewno będzie takie jak potrzeba. ;-)Ja tez wyrabiam. I dokładnie tak samo mam 200km do konsulatu. A najlepsze rzeczy są ze zdjęciem. Bo musi być zdjęcie twarzy dziecka z otwartymi oczkami na jasnym tle i twarz 80% zdjęcia. Ciekawe tylko jak ja mam zrobić Marcelowi zdjęci jak on główki sam jeszcze utrzymać nie umie.
Ja już raz karmiłam w restauracji i jakoś nie byłam zestresowana, ogólnie nie mam oporów przed karmieniem w miejscach publicznych, bo zawsze można zasłonić się pieluchą czy kocykiem. ;-) Może mi jest łatwiej bo tutaj ludzie przyjmują karmienie jako rzecz zupełnie naturalną i nikt się nie gapi.u mnie też pogoda super, więc na spacerek na pewno się wybierzemy, tylko czasem łapię stresa na spacerkach, że jak mi się Karol rozedrze, to co ja zrobię? cycka w parku wystawić, czy zapas w butli nosić? jak wy sobie radzicie z takimi dylematami?

Ja w dzień daję wodę a późnym popołudniem herbatkę z kopru.moj maly len i tak je co 3h ale jak jestesmy na dwoze to on nawet niedrgnie potrafi i weiecej jak 3 h przespac, ale tak na wsezlki wypadek nosze w butli przygotowana glukoze do picia gdyby miedzy karmieniami zaczol marudzic(niewiem co wy sadzicie o dopajaniu dzieci ale mi ja tak core tez dopajalam na cycku, nawet w szpitalu teraz polozna laktacyjna mowila ze dziecku sam cyc niestarczy zwlaszcza w cieple dni bo mleko matki jest slodkie i po jedzewniu chce sie pic, ja daje mlodemu albo glukoze albo sama wode, i jjest ok)

Julian na spacerach (i w wózku i w chuście) bardzo ładnie śpi.Ja na razie nie miałam takiej sytuacji,bo mała śpi jak zabita w wózku nawet 4-5godzin a tyle na spacerze nie jestem.
Niestety jak przestajemy się poruszać i zostajemy w jakimś miejscu np. lunch w restauracji, to czasem jeżeli jest akurat pora karmienia wybudza się i nie ma zmiłuj. ;-)Bardzo się cieszę. :-) Reszta wyników też będzie w porządku.Dziękujemy za wsparcie.Wstępne wyniki małej dobre.Na ostateczne genetyczne czekamy 2-3 tyg.

Na początku mój synek też był wcielonym aniołkiem, a teraz jak podróśł stał się bardziej wymagający i czasem pokazuje różki ( na szczęście głównie w dzień). ;-)witam sie wyspana :-)
moja córa to anioł
przeterminowane pociesze was jako sama przeterminowana że takie dzieci sa bardzo grzeczne...
cudowna córeczkę WIKTORIĘ za którą oddalabym cały swiat...zakochaląm sie w niej jest cudowna.....w poniedziałek już byłysmy w domku ale nie maiłam neta dopiero dzis sie naprawi,ło...jak zanjde troszkę czasu to opisze jak to było...buziaki i pozdrawiam cieplusio Beata z Wikusią

nio i bylismy z nim u lekarza rzecz jasna.. lekarka powiedziala nam, ze narazie wszystko jest wporzadku, moglo mu sie tak zdarzyc po jego kolkach

oczywiscie zostalam przepytana dokladnie z tego co jadlam i chyba jabluszko zaszkodzilo mlodemu
poki co mamy go obserwowac, a ja mam nadzieje, ze juz koniec takich przygod, bo maly niezle nas wystraszyl
ale jakby byla potrzeba to zgadzam sie z didi i Gabi;-) mleczko z dystrybutora i po problemie
napewno okaze sie, ze wszystkie wyniki sa dobre
hi hi wyczul taki moment, ze nie bylam gotowa;-) nio i na porodowce okazalo sie, ze nawet kapci nie mialam, bo w rezultacie pakowalam sie w biegu
moze bocki jeszcze przyleca i do was w kwietniu
;-) trzymam kciuki
.