Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki bardzoja ryz kochana robie z jakiego mam brazowy normalny obojetnie.
do ugotowanego ryzu na sypko dodaje troche masla, jajko i cukier. mieszam i wykladam polowe przekladam jablakami z cynamonem lub bez jak kto woli druga warstwa ryzu wiorki masla i do piekarnika :-) bon appetit

nie dodam jajka urzyję margaryny bezmlecznej i już będę miała pyszną zapiekankę:-):-) a na dodatek dietetyczną!!!!!Hej babki.
A w domu wszędzie i w każdej pozycji,nawet umiem małą karmić,chodzić po mieszkaniuW ogole zazwyczaj jak karrmię,to wolną ręką robię kanapki starszakowi,albo koloruję z nim,albo czytam albo coś.
.

dodam jeszcze układanie puuzli, gry planszowe, huśtanie - trzeba sobie radzić
Powodzenia na wizycie!!!Właśnie wróciłam z bardzo długiego spaceru, brzuch mi sie chyba naderwał bo boli na maxa:--(, ale cóż chyba bede majówką:-
-(Dziś na 21 ide do gina zobaczymy co powie, czy juz jest jakies rozwarcie itp

u was też taka plaga muszek?
Róg papierowej chusteczki zwijam w szpic i wyciskam na nią trochę mleka. Następnie głęboko do nosa i trochę pokręcić, powinno się robić przynajmniej raz w tygodniu. Julian za tym nie przepada i przy każdej dziurce jest jednorazowy potężny ryk, ale sprawdza się, zero kataru do tej pory.Ma_Dunia a jaki sposob pokazala Ci polozna na oczyszczanie noska?