reklama
Przepraszam że tylko o sobie ,ale padam na twarz.Mój Skarb znowu sie budził stale w nocy. W dzień jest idealnie w nocy natomiast szok. jestem bezradna :-( idę nas pakować bo za pare godzin wyjezdzamy. Miłego majówkowania a dla pracujących wytrwałości i cierpliwości.pa.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Lilunia nie wiem juz co poradzic na twojego maleg i jego nocki Ale u mnie jest podobnie wiec wiem co czujesz
Napisze tutaj bo tez zbytnio czasu nie mam a chce przeleciec jeszcze inne watki
Bylam z niunia u lekarza i bardzo dobrze zrobilam bo niunka chora strasznie MA ANGINE TAK JAK I JA :-(
Dostala antybiotyk doustnie n gardlo Lekarka zastanawiala sie nad zastrzykami I mamy kreple do nosa tez z ANTYBIOTYKIEM do zrobienia w aptece (dzis przed 20 mam je odebrac ) za leki zaplacilam 100 zl ale czego sie nie robi dla Oliwki
Dostalam chorobowe do srody na niunie (chorobowe wchodzi mi na 2 dni Ulopu ) Szef wsciekly Ale postaralam sie z nim tak od serca pogadac Ze przeciesz nie specjalnie ze wlasnie na siebie nie chcialam brac chorobowego bo wiedzialam ze zaduzo zamieszania ale jak dzecko mam takie chore to niestety msze wziasc chorobowe Niby to zrozumial ale w glosie nie bylo tego slychac MAM NADZIEJE ZE MNIE NIE ZWOLNI
Wogole byl zly tez bo ja juz za dzis dostalam wyplate Tzn po 20 zaplacil juz za caly miesiac i teraz ja mam w tym miesiacu jeden dzien chcorobowego o trzeba cos tam w papierkach poprawic Za miesiac pewnie dostane licha wyplate :-(
No i mialam isc do pracy a mam caly weekend wolny Troche dobrze ale wWOLALABYM ABY NIUNIA BYLA ZDROWA A JA DO PRACY NIZ ON CHORA :-(
Napisze tutaj bo tez zbytnio czasu nie mam a chce przeleciec jeszcze inne watki
Bylam z niunia u lekarza i bardzo dobrze zrobilam bo niunka chora strasznie MA ANGINE TAK JAK I JA :-(
Dostala antybiotyk doustnie n gardlo Lekarka zastanawiala sie nad zastrzykami I mamy kreple do nosa tez z ANTYBIOTYKIEM do zrobienia w aptece (dzis przed 20 mam je odebrac ) za leki zaplacilam 100 zl ale czego sie nie robi dla Oliwki
Dostalam chorobowe do srody na niunie (chorobowe wchodzi mi na 2 dni Ulopu ) Szef wsciekly Ale postaralam sie z nim tak od serca pogadac Ze przeciesz nie specjalnie ze wlasnie na siebie nie chcialam brac chorobowego bo wiedzialam ze zaduzo zamieszania ale jak dzecko mam takie chore to niestety msze wziasc chorobowe Niby to zrozumial ale w glosie nie bylo tego slychac MAM NADZIEJE ZE MNIE NIE ZWOLNI
Wogole byl zly tez bo ja juz za dzis dostalam wyplate Tzn po 20 zaplacil juz za caly miesiac i teraz ja mam w tym miesiacu jeden dzien chcorobowego o trzeba cos tam w papierkach poprawic Za miesiac pewnie dostane licha wyplate :-(
No i mialam isc do pracy a mam caly weekend wolny Troche dobrze ale wWOLALABYM ABY NIUNIA BYLA ZDROWA A JA DO PRACY NIZ ON CHORA :-(
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Oliwka ma dzis pol roczku :-)
DOROTKA gratki dla Oliwci za pół roku i duuuużo ZDRÓWKA!!!
My dzis wędrowałyśmy ponad 2,5h w chuście, bo wózek już pojechał przyczepą na majówkę
. Marika 3 razy zasnęła. Teraz czekam na brata i na M. i lecimy po zakupy. Już się pewnie nie odezwę, więc wypoczywajcie i do wtorku!!!
My dzis wędrowałyśmy ponad 2,5h w chuście, bo wózek już pojechał przyczepą na majówkę
Oliwko sto lat, sto lat!!!! wszystkiego czego sobie zamarzysz :-) Moja Amelcia wczoraj skończyła ;-) Dorotko trzymam za was kciuki żebyście szybko do zdrówka wróciły!!!Oliwka ma dzis pol roczku :-)
Dziewczyny ale Wam fajnie!! wyjeźdzacie sobie odpocząć troszkę!! My siedzimy w domku ale na jakieś małe rożno na pewno się wybierzemy ;-) Amelcia była dzisiaj kolejny dzień w żłobku i ...... oczywiście nadal płacz a potem pada i śpi :-(
Ostatnia edycja:
Mama Maksa
październikowa mama
Strasznie mi przykro z powodu tych nocy.Przepraszam że tylko o sobie ,ale padam na twarz.Mój Skarb znowu sie budził stale w nocy. W dzień jest idealnie w nocy natomiast szok. jestem bezradna :-( idę nas pakować bo za pare godzin wyjezdzamy. Miłego majówkowania a dla pracujących wytrwałości i cierpliwości.pa.
DOROTKO gratki dla Oliwki za pół roczku i dużo zdrówka. Obyście obie szybko wyzdrowiały.
WIOLAS gratki dla Amelci za pół roczku
KATE miłej majówki
Reszcie wyjazdowym rodzinkom też udanego weekendu
Witam sie i ja!!
u nas piekna pogoda a wiec caly dzien na dworku, niedaleko zrobili sliczny plac zabaw wiec teraz mam gdzie chodzic
starszaki mnie zajada a za rok rosnie juz kolejna ktora bedzie dbala by mamusia sie nie nudzila
OLIWKA DUUUŻO ZDRÓWECZKA!!!GRATULKI NA PÓŁ ROCZKU!!!!!
Czarna i jak jesteście w domku?????
A ja jutro po 4 wstaje do pracy :-(no trudno
Udanej majówki dl wszystkich co wyjechali i tych w domku jak ja:-
baffled:
A tak spi moja niunia bo Dorka pytalas jak ubieramy do snu

u nas piekna pogoda a wiec caly dzien na dworku, niedaleko zrobili sliczny plac zabaw wiec teraz mam gdzie chodzic

OLIWKA DUUUŻO ZDRÓWECZKA!!!GRATULKI NA PÓŁ ROCZKU!!!!!
Czarna i jak jesteście w domku?????
A ja jutro po 4 wstaje do pracy :-(no trudno
Udanej majówki dl wszystkich co wyjechali i tych w domku jak ja:-
A tak spi moja niunia bo Dorka pytalas jak ubieramy do snu

reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
dziewczyny udanych wyjazdów, grili, my siedzimy chyba na miejscu, w końcu odpoczniemy, nadgonimy to co wisi do zrobienia
dziś M odebrał mapke od geodety i zawiozł do projektantki, teraz on dział, a my czekamy na papierzyska. Ja przejrzałam ciuchy i już 2 reklamówki idą weg, bo jak ich kilka lat nie założyłam to raczej nie ubiore. I już jest nowy dywan
dziś M odebrał mapke od geodety i zawiozł do projektantki, teraz on dział, a my czekamy na papierzyska. Ja przejrzałam ciuchy i już 2 reklamówki idą weg, bo jak ich kilka lat nie założyłam to raczej nie ubiore. I już jest nowy dywan
Podziel się: