reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie po spacerku i malych zakupkach:tak:Dziewczynki spia a Dominik oglada baje wiec mam chwilke dla siebie:-)
Dwa prania wyprane i wisza na balkonie.Tylko bede musiala wyprasowac to co zdjełąm z balkonu ale to niekoniecznie dzisiaj

reklama
dziewczynki żegnam się:happy::happy::happy:
będe po weekendzie w niedzielę albo w poniedziałek:tak:
życzę wam wszystkim miłego weekendu i nie piszcie za dużo bo jak ja to potem nadrobie:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
papatki kochane:elvis::surprised::ninja2::rolleyes::cool:

Ja tez jestem własnie kawe pije poczytałam już na T........a teraz poczytam tutaj
Malinka co do zazdrości mojego m to jest bardzo duża pamiętam że jak był jechaliśmy z kościoła i przejeżdzaliśmy koło piekarni i tak mówie że może bym poszła chleb kroić do piekarni na co mój M mówi NO NA NOCKE Z PIEKARZAMI .
Joanna więcej wiary w siebie i zrub tak jak dziewczyny mówią i będzie lepiej.
Dobra zabieram sie do czytania bo jeszcze sprzątanie i prasowanie czeka a jaszcze Kamilkowi kaszke musze zrobić

ja już dzisiaj nic nie robię dzień lenia i koniec :-D
jutro albo w sobotę ogarnie się mieszkanie jak L pójdzie z małą na spacerek to sobie w spokoju wszystko zrobię a tak to na wariackich papierach przy jej krzykach
jest jak jest już się z tym powoli godzę ,że przy Lence ciężko mieć porządek w domu potrzebuje maksimum uwagi a ona jest najważniejsza
więc lekko ogarniam w tyg. a raz w tygodniu porządki konkretne , już sobie nie rwę włosów z głowy z powodu bałaganu w tygodniu:tak::tak::tak:

Malinka dobrej zabawy na weekendzie:tak:Mamo Helenki ja Klaudie rodziłam, 19 sierpnia , lato upalne chodziłam jak smok tak ciężko mi było,dobrze,że wtedy moda na hinduskie przewiewne kiecki była:-Dbo inaczej t sobie nie wyobrażam...nad morzem dzisiaj wiatr zimny jutro pewnie i do was dotrze ,to cieszcie się kto może i chce jeszcze tą spiekotą

No to Laura spi
Kurcze cos ostatnio nie chce mi spac popoludniu ale to chyba pzez te pogode bo sloneczko swieci:-)

Moj wpadl na obiadek i dalej w droge
Dzis ryz z kurakiem ale najlepsze to ze zrobilam to w sosie pieczarkowym:tak: a mialo byc inaczej

Musze pranie wlaczyc i umyc podlogi:baffled:A potem na zakupki:happy:

dziewczynki żegnam się:happy::happy::happy:
będe po weekendzie w niedzielę albo w poniedziałek:tak:
życzę wam wszystkim miłego weekendu i nie piszcie za dużo bo jak ja to potem nadrobie:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
papatki kochane:elvis::surprised::ninja2::rolleyes::cool:

Udanego weekendu:tak:

Mama Helenki ja chodzilam jak smok od 6mc bo nogi mialam jak balony i do tego waga:-DWspolczuje Ci ale coz jakos trzeba to przetrwac:-)Dasz rade

jak czytam ze Wy kawe pijecie to ja tez sobie zrobie:-p

Dowikla masz racje dzis nie musisz juz prasowac zaczekaj do jutra to Ci moje podrzuce:-D

Mlena ja tez sciskam Twoja gwiazdeczke:tak:

reklama
Wiecie co nie cierpię nic nie mieć w planie i spędzając czas na nic nierobieniu popołudnia mam wrażenie ,że życie marnuję przepuszczając je m-y palcami.M w pracy ,Ksawek bajk ogląda,Klaudia zaraz przyjdzie ,a ja przy kompie,nie mam pomysłu na to ,co robić dzisiaj,macie tak czasami czy tylko ja takie zryte myśli mam czasami???:eek:

Do góry