anka26_x_07
Mama Laury :)
a ja sie napije winka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, dogadaj sie z m, wyjazd sobota.. kolo 10, bo po Patryka mamy jechac do Skoczowa po drodzebiedna ty i twoja babcia wraz z rodzina ale kochana jestesmy z toba... nie zalamuj sie to jest najwazniejsze choc latwo sie mowi wiem ale silna jestes i dasz radezdrowka dla babci
wiem cos o tym ja po smierci najukochanszego dziadka takiego z powolaia przez ktorego bylam rozpieszczana nie jadlam doslownie przez tydzien czasu do szkoly nie chodzilam zamknelam sie w sobie i schudlam ok 5 kg
ale potem do mnie dotarlo ze taka kolej rzeczy... :-(
biedna misia zdrowka
heh no wspolczuje temu kto torbe bedzie targal ... heh ale pewnie to nie ty ;-)
wow
moj sewek juz tez probuje nabijac na widelec... i z nego jesc niezle mu to wychodzi
my za toba tez przyjezdxzaj szybko
kochana dam ci znac bo jutro mam klintke na tipsy a poza tym musze pogadac z m... czy nie ma planow tel mam wiec zadzwonie do ciebie a o ktorej wyjazd![]()
UDANEGO WEEKENDU!!!dziewczynki żegnam się
będe po weekendzie w niedzielę albo w poniedziałek
życzę wam wszystkim miłego weekendu i nie piszcie za dużo bo jak ja to potem nadrobie
papatki kochane![]()
Cudne!to ja sie pochwale bizuteria do slubu- biale perly oddzielone cyrkoniami- prosze tylko szczerze mi pisac![]()
No to zdrowkoswojskieno to zdrowko!
no to zaszalalas woowOk, dogadaj sie z m, wyjazd sobota.. kolo 10, bo po Patryka mamy jechac do Skoczowa po drodze
UDANEGO WEEKENDU!!!
Cudne!
Ja byłam na zakupach... wydałam....300 zł(o zgrozo) w sumie nic nie kupiłam
ni eno przesadziłam, m sie smieje ze mowie nic
Ide, bo padnieta jestem po tych zakupach o 14.30 wyjechalam wrocilam o..... 19!!!!!!!! masakra
a korki takie że szok.. ludzi ejuz wyjezdzalipewnei w poludnie na weekendy
Miłego wieczorku babeczki![]()
No to zdrowko
Ja ide pozmywac naczynia i powoli bede szykowała moja ferajne do kapieli:-)