reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
biedna ty i twoja babcia wraz z rodzina ale kochana jestesmy z toba... nie zalamuj sie to jest najwazniejsze choc latwo sie mowi wiem ale silna jestes i dasz rade :tak: zdrowka dla babci

wiem cos o tym ja po smierci najukochanszego dziadka takiego z powolaia przez ktorego bylam rozpieszczana nie jadlam doslownie przez tydzien czasu do szkoly nie chodzilam zamknelam sie w sobie i schudlam ok 5 kg
ale potem do mnie dotarlo ze taka kolej rzeczy... :-(

biedna misia zdrowka :tak:

heh no wspolczuje temu kto torbe bedzie targal ... heh ale pewnie to nie ty ;-):-D

wow
moj sewek juz tez probuje nabijac na widelec... i z nego jesc niezle mu to wychodzi :tak:

my za toba tez przyjezdxzaj szybko :tak::tak:

kochana dam ci znac bo jutro mam klintke na tipsy a poza tym musze pogadac z m... czy nie ma planow tel mam wiec zadzwonie do ciebie a o ktorej wyjazd :eek:
Ok, dogadaj sie z m, wyjazd sobota.. kolo 10, bo po Patryka mamy jechac do Skoczowa po drodze:tak:
dziewczynki żegnam się:happy::happy::happy:
będe po weekendzie w niedzielę albo w poniedziałek:tak:
życzę wam wszystkim miłego weekendu i nie piszcie za dużo bo jak ja to potem nadrobie:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
papatki kochane:elvis::surprised::ninja2::rolleyes::cool:
UDANEGO WEEKENDU!!! :tak:

to ja sie pochwale bizuteria do slubu- biale perly oddzielone cyrkoniami- prosze tylko szczerze mi pisac :)
Cudne!:tak:

Ja byłam na zakupach... wydałam.... :sorry: 300 zł(o zgrozo) w sumie nic nie kupiłam:baffled::baffled::baffled: ni eno przesadziłam, m sie smieje ze mowie nic:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ide, bo padnieta jestem po tych zakupach o 14.30 wyjechalam wrocilam o..... 19!!!!!!!! masakra:eek:

a korki takie że szok.. ludzi ejuz wyjezdzalipewnei w poludnie na weekendy:sorry::sorry::sorry:

Miłego wieczorku babeczki:rofl2:

aaaaaa i zapomnialam sie ochwalic ze sobie kupilam krem na rozstepy:-D z Gerbera...:-D w aptece mi powiedziala ze najlepszy ponoc, wiec zobaczymy:sorry::sorry::sorry: ładnie pachnie, to na pewno:-D

to lece, pa:tak:

reklama
Ok, dogadaj sie z m, wyjazd sobota.. kolo 10, bo po Patryka mamy jechac do Skoczowa po drodze:tak:
UDANEGO WEEKENDU!!! :tak:

Cudne!:tak:

Ja byłam na zakupach... wydałam.... :sorry: 300 zł(o zgrozo) w sumie nic nie kupiłam:baffled::baffled::baffled: ni eno przesadziłam, m sie smieje ze mowie nic:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ide, bo padnieta jestem po tych zakupach o 14.30 wyjechalam wrocilam o..... 19!!!!!!!! masakra:eek:

a korki takie że szok.. ludzi ejuz wyjezdzalipewnei w poludnie na weekendy:sorry::sorry::sorry:

Miłego wieczorku babeczki:rofl2:
no to zaszalalas woow :) odpoczywaj odpoczywaj i wzajemnie milego wieczorku:tak:
No to zdrowko:tak::tak::tak:

Ja ide pozmywac naczynia i powoli bede szykowała moja ferajne do kapieli:-)

no ja wlasnie Laure przebralam i umylam jej zeby teraz sama walczy ze szczoteczka:rofl2:

Do góry