reklama
Evelajna
Październikowa mama
A mnie dziś zwolnili z roboty...
O rany... Kaka. Przykro mi strasznie...
Evelajna
Październikowa mama
Weszłam wieczorem po dniu pełnym wrażeń i pierwsza wiadomość mnie uderzyła - Kaka, trzymaj się dzielnie!
Malena znaczy się masz w życiorysie epizody muzyczne? Do szkoły muzycznej w Rzeszowie nie chodziłaś?
Magdziunia godzina, o której wstajecie jest bezduszna całkowicie! U nas wtedy dopiero 4 w nocy(!).
Wiolas nasz żłobek 12 km od nas i dojazd zajmuje koło godziny. Także wyprawa prawie jak w Himalaje, bo ekwipunek też tacham od razu na cały dzień.
Dorota no to znamy powód nocnych pobudek Oli - zdróweczka, zdróweczka, zdróweczka! Bidusia, musiały ją migdałki bardzo boleć... A na półroczku WIELGACHNY całus
Marma fajnie, że się udało pokonikować wreszcie!
Aniaaa kupy to nam teraz spać nie dają nie tylko w przenośni, ale i dosłownie - jak widać na przykładzie Szymka:-)
Lilunia odpocznij (!!!!) Maciowi w końcu przejdzie, ale Ty siły zbieraj na majówce
Kate my równie długie psacery dziś urządziłyśmy. To do wtorku!
Minisia zdjęcie słodziutkie
Patrycja jak zwykle posprzatane
Szybkiego organizowania papierów życzę - nie cierpię tych biurokratycznych geodezyjnych etc. interesów
No i muszę lecieć do kiiiiiblaaaa!
Na razie!
Malena znaczy się masz w życiorysie epizody muzyczne? Do szkoły muzycznej w Rzeszowie nie chodziłaś?
Magdziunia godzina, o której wstajecie jest bezduszna całkowicie! U nas wtedy dopiero 4 w nocy(!).
Wiolas nasz żłobek 12 km od nas i dojazd zajmuje koło godziny. Także wyprawa prawie jak w Himalaje, bo ekwipunek też tacham od razu na cały dzień.
Dorota no to znamy powód nocnych pobudek Oli - zdróweczka, zdróweczka, zdróweczka! Bidusia, musiały ją migdałki bardzo boleć... A na półroczku WIELGACHNY całus

Marma fajnie, że się udało pokonikować wreszcie!

Aniaaa kupy to nam teraz spać nie dają nie tylko w przenośni, ale i dosłownie - jak widać na przykładzie Szymka:-)
Lilunia odpocznij (!!!!) Maciowi w końcu przejdzie, ale Ty siły zbieraj na majówce
Kate my równie długie psacery dziś urządziłyśmy. To do wtorku!
Minisia zdjęcie słodziutkie

Patrycja jak zwykle posprzatane

No i muszę lecieć do kiiiiiblaaaa!
Na razie!
malaulka
Podwójna mamusia
Witam wieczorową porą, jakoś ostatnio nie mam czasu trochę ogarnęłam dom tak dokładniej bo zapuściłam, posegregowałam papiery, zrobiłam pranie noi Lenka też wymaga "mamo baw się ze mną a nie siedz przed komputerem"!!!!!pogoda się poprawiła to spacery 2 razy dziennie też są...
Noi u nas koniec przespanych nocek
, najpierw zaczęła się budzić raz w nocy a ostatnie dwie już dwa razy na cyca

w dzień ma dwie dłuższe drzemki tak po ok. 2 godziny,
Za jakieś półtora, dwa miesiące szykujemy się do przeprowadzki, jestem przerażona bo mamy tyle gratów
Kaka- bardzo mi przykro
Dorota gratulacje dla Oliwki za ukończone pierwsze pół roczku, i dużo zdrowia dla Was obu
Ppatqa no to robota rusza pełną parą
Minisia ślicznie dzidzia śpi
Evelajna to też masz kawałek do tego żłoba, ja na nowym miejscu mam na moim osiedlu żłobek, tak że z podwórka go widać, a i tu gdzie teraz mieszkam sąsiadujemy właśnie ze żłobkiem i w ciągu dnia słychać z podwórka a to płacze a to śmiechy takich fajnych małych krasnali
Udanych majowych wyjazdów dla wyjeżdżających ja niestety w domu bo M pracuje i jutro i w sobotę i poniedziałek
a tu poniedziałek właśnie bank holiday czyli wolne, no cóż, ktoś musi pracować
Noi u nas koniec przespanych nocek

w dzień ma dwie dłuższe drzemki tak po ok. 2 godziny,
Za jakieś półtora, dwa miesiące szykujemy się do przeprowadzki, jestem przerażona bo mamy tyle gratów

Kaka- bardzo mi przykro
Dorota gratulacje dla Oliwki za ukończone pierwsze pół roczku, i dużo zdrowia dla Was obu
Ppatqa no to robota rusza pełną parą
Minisia ślicznie dzidzia śpi
Evelajna to też masz kawałek do tego żłoba, ja na nowym miejscu mam na moim osiedlu żłobek, tak że z podwórka go widać, a i tu gdzie teraz mieszkam sąsiadujemy właśnie ze żłobkiem i w ciągu dnia słychać z podwórka a to płacze a to śmiechy takich fajnych małych krasnali

Udanych majowych wyjazdów dla wyjeżdżających ja niestety w domu bo M pracuje i jutro i w sobotę i poniedziałek

Kaka a co gofry im nie smakował;-)
Nie a tak poważnie to STRASZNIE MI PRZYKRO:-
-
-
-
-
-
-
-(
Nie gniewaj się za te gofry to żarcik
A co teraz zrobisz?jak się czujesz przejełaś się bardzo???BUŹKA I TULE MOCNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie a tak poważnie to STRASZNIE MI PRZYKRO:-
Nie gniewaj się za te gofry to żarcik

A co teraz zrobisz?jak się czujesz przejełaś się bardzo???BUŹKA I TULE MOCNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta co mi wręczała wypowiedzenie nie dostała gofra i moze dlatego;-)
Ja jestem w szoku. Czuje się oszukana i wykorzystana. Tyczałam wczoraj cały dzień. Będę musiała jeszcze w poniedziałek iść do pracy. Załatwiam sobie okres wypowiedzenia bez swiadczenia pracy.
Ja jestem w szoku. Czuje się oszukana i wykorzystana. Tyczałam wczoraj cały dzień. Będę musiała jeszcze w poniedziałek iść do pracy. Załatwiam sobie okres wypowiedzenia bez swiadczenia pracy.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
JEJKU KAKA strasznie mi przykro I co teraz bedziesz szukala pracy ? Dacie sobie rade z jedenj wyplaty ?A mnie dziś zwolnili z roboty...
Ja sie teraz boje tez o siebie Za to chorobowe co mam teraz na mala.Najpierw chcialam dzien opieki szef sie nie zgodzil to ja poszlam na chorobowe na dziecko tak to wyglada Ale mam nadzieje ze takim idiota sie szef nie okaze
U nascka w miare Najpier przez pierwsze 2 godziny budzila sie non stop Spala w dlugim rekawku ale nozki i stopki gole i przykryta kolderka I u mnie na lozkuPozniej poszlam jej do kuchni zrobic wode i odkrylam ja a ta zasnela i spala 4 godziny przykrylam ja kocykiem chyba zagoraco jej jeszcze bylo
Pozniej zajze bo ide Oli dac leki i poczyscic nosek Ja sie tez jakos narazie niewyraznie czuje
magdziunia
Październikowa Mama'08
Wiolas tak należą się jeśli zatrudnionym jest się na pełnym etacie.dziewczyny ile wy godzin pracujecie??? wiecie że należą Wam się przerwy po 30 min. na karmienie albo godzina mniej pracy.
Fajnie tak - teraz częściej Daga wskakuj na konika oczywiście jak Kacperos pozwoli.Hej lasencje ja w telegraficznym skrócie. Wczoraj cały dzień zabiegany. Zakupy, pranie, stajnia a wieczorem padłam jak betka. Dziś mam sprzątanie, pakowanie, stajnia i goście przyjeżdżają więc raczej czasu mieć nie będę. Jutro rano wyjeżdżamy więc pewnie pokarzę się dopiero po weekendzie.
Czarna trzymam kciuki co by Laurunia do domciu dziś wróciła
Udanego weekendu dziewczyny
A zapomniałam się pochwalić. Wczoraj po raz pierwszy od X czasu w końcu wsiadłam na swojego konia![]()
Dorotko przykro mi i dużo zdrówka dla Was.Napisze tutaj bo tez zbytnio czasu nie mam a chce przeleciec jeszcze inne watki
Bylam z niunia u lekarza i bardzo dobrze zrobilam bo niunka chora strasznie MA ANGINE TAK JAK I JA :-(
Dostala antybiotyk doustnie n gardlo Lekarka zastanawiala sie nad zastrzykami I mamy kreple do nosa tez z ANTYBIOTYKIEM do zrobienia w aptece (dzis przed 20 mam je odebrac ) za leki zaplacilam 100 zl ale czego sie nie robi dla Oliwki
Dostalam chorobowe do srody na niunie (chorobowe wchodzi mi na 2 dni Ulopu ) Szef wsciekly Ale postaralam sie z nim tak od serca pogadac Ze przeciesz nie specjalnie ze wlasnie na siebie nie chcialam brac chorobowego bo wiedzialam ze zaduzo zamieszania ale jak dzecko mam takie chore to niestety msze wziasc chorobowe Niby to zrozumial ale w glosie nie bylo tego slychac MAM NADZIEJE ZE MNIE NIE ZWOLNI
Wogole byl zly tez bo ja juz za dzis dostalam wyplate Tzn po 20 zaplacil juz za caly miesiac i teraz ja mam w tym miesiacu jeden dzien chcorobowego o trzeba cos tam w papierkach poprawic Za miesiac pewnie dostane licha wyplate :-(
No i mialam isc do pracy a mam caly weekend wolny Troche dobrze ale wWOLALABYM ABY NIUNIA BYLA ZDROWA A JA DO PRACY NIZ ON CHORA :-(
Gratki dla Oliwci za skończone pół roczku.
Gratulacje dla Amelci.Moja Amelcia wczoraj skończyła ;-)
Pati ja też taki rekonesans muszę w szafie zrobić, bo szok ... a przecież skoro nie założyłam takiej bluzeczki 3 lata to po co ma leżeć kolejne 3.dziewczyny udanych wyjazdów, grili, my siedzimy chyba na miejscu, w końcu odpoczniemy, nadgonimy to co wisi do zrobienia
dziś M odebrał mapke od geodety i zawiozł do projektantki, teraz on dział, a my czekamy na papierzyska. Ja przejrzałam ciuchy i już 2 reklamówki idą weg, bo jak ich kilka lat nie założyłam to raczej nie ubiore. I już jest nowy dywan![]()
Kaka bardzo mi przykro.A mnie dziś zwolnili z roboty...
Witam majowo - pogoda super tylko wiaterek jakiś mocniejszy - my dziś cały dzionek mamy zamiar spędziś na powietrzu.
Niech się młody dotlenia i może dlatego tak ładnie śpi w nocy i popołudniami.
Miłych i bezpiecznych wyjazdów, pobytów obfitych w radosne chwile i dużo słonka podczas tego długiego weekendu.
Zmykam do mojego gaduły :-)
reklama
Podziel się: