reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Czarna trzymam kciuki za powrót do domku
Wesolutkaaa miłego remontowania
Minisia powtórzę, chociaż to już wiadomo, że nie masz łatwo z rodzicami :no:
Mama Maksa gratulacje za zapał do cwiczeń. Ja ostatnio zauważyłam, że jak nie zjem kolacji, to waga drgnęła, tylko w brzuchu burczy niemiłosiernie :eek::-D
Kate no i po kłopocie :tak: Udanego wyjazdu!
Wiolas to rzeczywiście ceny masakra. Ja wczoraj weszłam na stronę przedszkola i wyszło, że z bajerami (angielski, rytmika itp) wyjdzie jednak maksymalnie 250zł, bo czesne spadło. Chyba, że nieaktualna wiadomość na stronie :sorry: Wkrótce się okaże.
Wanilia buty fajowe (cena też ;-) w sam raz na pocieszenie. Mi by pomogło ;-)) Jednak tak jak piszesz, człowiek liczy na jakieś profity, a tu zonk. Ja tak miałam, jak odchodziłam na macierzyńskie. Zawsze była podwyżka i to taka do odczucia, a już na zwolnieniu i d...
Dorota chyba nie pozostaje Ci nic innego, jak na przyszłość się nie szczypać ze zwolnieniem. Tylko pewnie wtedy szef może stwierdzić, że woli pannę bez zobowiązań. Co za życie.
Magdziunia ja nie lubię takiej przejściowej pogody, bo zupełnie nie wiem jak ubrać dzieciaki. Martyna biega, Bartek leży. Masakra!
Kaka gofry w pracy - mniam :-p
Ppatqa ja czekam na meszki, bo u nas co roku zanim zrobią opryski, to koszmar. Do parku iść się nie da :no:

A u mnie po południu był drugi spacerek, a dziś po śniadaniu, na chwilę przed blok i potem pakowanie i wyjazd - niech tylko pogoda się utrzyma, bo jest na prawdę ciepło.

reklama
KASIU udanego wyjazdu ODPOCZNIJ SOBIE
PPATQA szparagi, kurcze, ja nigdy nie gotowałam...

Pytasz o reakcję na wypowiedzenie? Tego dupka dyrektora nie było, weszłam do mojej bezpośredniej przełożonej, rozmawiała przez tel., więc dałam jej do ręki pismo i wyszłam. Nie chciało mi się z nią gadać, no bo o czym. No ale skończyła rozmowę i wyskoczyła do mnie, żebym weszła, bo chce pogadać. Gadała mi jakieś farmazony bez sensu, że ona to chciała mnie zatrzymać, że to nie jej decyzja, że ona tak się martwi, szkoda jej, takie pierdy... że ona dlatego chciała, żebym jak najwcześniej wiedziała i mogła szukać...ja się tylko uśmiechałam kpiąco i powiedziałam jej, żeby się nie martwiła, bo i tak chciałam odejść, bo mam o wiele lepszą propozycję, warunki i nic mnie w tej pracy nie trzyma. Powiedziała tylko, że szkoda gadać i dobrze robię i tyle... Smutno, bo jednak ludzie tam są spoko... to prawie 3 lata... Na dodatek rano rozmawiałam przez tel. z koleżanką, która tam została i spadły na nia wszystkie projekty i klienci po mnie i lasce, która też właśnie odeszła i ona ledwo zipie, poryczała się i chce jutro złożyć wypowiedzenie. Rany, co za czasy w tej mojej firmie, dno kompletne.
Jejku no strasznie sie z ta firma porobilo Ale na szczescie nie musisz mic juz z nimi nic wspolnego :tak:
dziewczyny ile wy godzin pracujecie??? wiecie że należą Wam się przerwy po 30 min. na karmienie albo godzina mniej pracy.
Ja po 12 godz I jem miedzy klientami Sama jestem na kasie a obrotu ponad 80 tysiecy I pracuje tez nocki U mnie w pracy sie inaczej nie da niestety :no:
Witam z rana.
Ja jak mam dzień wolny to nie śpię od 5.00 a jak do pracy i muszę wstać to spałabym i spała ... wiadomo standard.

Dziś pogoda zapowiada się super, więc dzień na łonie natury też zaliczymy.

Na razie Sebcio przewinięty i nakarmiony a ja zmykam pod prysznic się rozruszać trochę.

Miłego dnia.
OOO wskocze zaraz pod prysznic moze i mnie sie polepszy i sie rozruszam

No u mnie tez cieplo Dzis niuni nie zaloze rajstopek Same skarpetki i buciki :-) I body z dlugim i spodnie i tyle :tak:
U mnie noc KOSZMAR chyba z 10 razy do niej wstawalam :confused2:Rano o 5 juz sie wyspala Ale po 40 min usnela na jakies 50 min wiec ja tez Pozniej zas wstala na 15 min i na 30 min poszla spac W miare jestem wyspana Ale dzis mnei nnocka czeka Jak dam rady to sie popoludniu z OLi poloze na chwile
Kolo 10 lece z nia do lekarza bo katar ma non stop i wogole nie mniejszy Ja sie nie czuje najlepiej ale coz poradzic :baffled:

Ja po 12 godz I jem miedzy klientami Sama jestem na kasie a obrotu ponad 80 tysiecy I pracuje tez nocki U mnie w pracy sie inaczej nie da niestety :no:
a jak przyniesiesz zaświadczenie że karmisz to przecież należą Ci się przerwy!!!!albo możesz godzinę wcześniej wychodzić z pracy!!!! nawet jak nie karmisz to zanieś takie zaświadczenie!!! będziesz godzinkę dłużej z dzieckiem!!!

Hej lasencje ja w telegraficznym skrócie. Wczoraj cały dzień zabiegany. Zakupy, pranie, stajnia a wieczorem padłam jak betka. Dziś mam sprzątanie, pakowanie, stajnia i goście przyjeżdżają więc raczej czasu mieć nie będę. Jutro rano wyjeżdżamy więc pewnie pokarzę się dopiero po weekendzie.

Czarna trzymam kciuki co by Laurunia do domciu dziś wróciła

Udanego weekendu dziewczyny

A zapomniałam się pochwalić. Wczoraj po raz pierwszy od X czasu w końcu wsiadłam na swojego konia :-D

Cześć dziewczyny !!

ja tak na szybko chcę się tylko przywitać :-)
Czarna - mam nadzieję, że Lala wróci dzisiaj zdrowiutka !!
Magdziunia - ja jak mam wolne to chętnie pospałabym, ale niestety Szymcio z reguły ma inne plany...

A ja niewyspana strasznie .... o 4 rana była akcja pt "nie mogę zrobić kupy" więc spędziłam trochę czasu z Szymkiem na przewijaku, jak w końcu zrobił to sie rozbudził i nie chciał spać...a o 5:30 trzeba było wstać.,... Szymka dotransportować do babci, a siebie do pracy... ale dzisiaj mi się straszliwie nie chce... dzięki za głosowanie !! !! !!

Witam z rana.
Nie nadrobie was bo jakos tak weny nie mam.
Zycze zdrówka dla chorowitków i mamus i dzieciaczków.
DOROTKO współczuje z nocką. Ale pomyśl sobie że jeszcze chwilka i urlop.
CZARNA kciuki mocno zaciśnięte mam żeby Laurka zdrowiutka wyszła dziś ze szpitala.
Wyjazdowym mamom życze miło spędzonego czasu
My jedziemy dopiero w sobote do mojej siostry.
Miłego dnia dziewczynki:-)

WIOLAS u mnie sie nie da szybciej wyjsc Ja nie moge pracowac 11 gpdzin a ktos kto mnie zmienia po 13 godzin Szef dal m do zrozumienia ze nocki tez musze robic jak chce pracowac A to ze nie karmie piersia to on wie i musialam przyniesc zaswiadczenie ze nie karmie Niestety takie sa realia
MARMA to gratuluje pojezdzenia na koniku :tak:
ANIAA milej pracy Szybko zleci i wolne bedziesz miala Ja tez nie wyspana ,chora i caly weekend w pracy mnie czeka
MAMO MAKSIA no wlasnie tylko to mnie trzyma ze jeszcze tylko 3 razy do pracy i wolne prawie 2 tygodnie :tak:

Oli usnela Ale juz sie obudzila Pranie sie wiruje Ogarnelam mieszkanie Ubralam sie i lece szykowac Oli i do lekarza a nia Mam dzis ochote na jakies zakupy Moze sobie cos kupie hihihi

Evelajna normalna kolacja:) Dobre z tym listem
kate dobrze zrobiłaś
czarna oj czekam na wieści ze już jesteście w domku
wanilia u mnie w pracy luz z ubiorem- czasami nawet gumaki:-), a na spacer u mnie jak nie lece na miasto, to wychodzxe tak jak w domku chodze,
dorotko ja tez nie mam drzemek , powodzenia na wizycie
wiecej nie dam rady bo mały Evelajna normalna kolacja:) Dobre z tym listem
kate dobrze zrobiłaś
czarna oj czekam na wieści ze już jesteście w domku
wanilia u mnie w pracy luz z ubiorem- czasami nawet gumaki:-), a na spacer u mnie jak nie lece na miasto, to wychodzxe tak jak w domku chodze,
dorotko ja tez nie mam drzemek , powodzenia na wizycie
marma a jak jezdzisz do stajni tzn z małym czy bez, gratki jazdy

Co na komary można u maluchów stosować??? u mnie nik nie robi opryskow. ja juz mam posprzatane, mały juz ie wszystkim nudzi i nie dam, rady wiecej odpisac

reklama
Hej.
Ja nie skorzystałam z tej godziny bo nie chciałam. Jeżdze z M do pracy i wracamy razem więc mi tak wygodniej, a godzina to mnie nie ratuje,
Gofry udane. Na najblizszy zespół narzekać nie mogę. Chociaż kierownica przeglądała u nas ostatnio kto ile wybrał chorobwego w ostatnich latach...Wiec pewnie się szykują jakies zmiany ehh
Czarna zdróweczka dla rodziny.
A co do czopów...moze to mało przyjemne ale mam nadzieje, ze jej ulzyło. Moze dzis nie dam i zobacze jaka rekacja bedzie. Póki co żelik skutkuje.

Do góry