reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

KAKA strasznie mi przykro. Jejku jestem w szoku bo z tego co pisałaś to po powrocie do pracy raczej nic nie zapowiadało takiego obrotu sprawy. Ale to są świnie. Nie martw sie będzie dobrze. Pamiętasz jak KATE też rozpaczała a teraz to właściwie wyszło jej to na dobre. Ty też znajdziesz prace i napewno o wiele fajniejszą i będziesz zadowolona. Wiem że w tej chwili to żadno pocieszenie dla ciebie ale trzymaj sie będzie dobrze.

reklama
NO stracic prace to masakra Teraz jak wiecej wydatkow bo jest dzidzia Sa kredyty pobrane ja nie mam ale wynajmuje mieszkanie strasznie drogo i to prawie to samo :-(

Ja sie serio boje teraz o swoja prace Trudno jak bedzie mnie chcial zwolnic to zwolni Poszukam czegos innego U mnie jest inna sytuacja bo ja chce miec [race i byc niezalezna od G nadal szukam mieszkania a jak strace prace to juz bede uzalezniona na jakis czas od G NO ALE NIE MA CO GDYBAC NARAZIE PRACA JEST A CO BEDZIE TO ZYCIE POKAZE :-)

OLI juz od godziny ma drzemke ja pomylam podlogi Bede musiala sie chyba polozyc bo zle sie czuje Tzn jakos slabo
Pozniej G wysle z chorobowym do mojej pracy Mnie sie nie chce isc

Cześć Lejdis
weekendowo,

pogoda pikna, nastrój wzorowy, pikniki zaplanowane tylko tego weekendu mało :laugh2::laugh2::laugh2:
wczoraj byliśmy u znajomych, którzy mają półtora miesiąca młodszą córeczkę od Szymka, ale drobinka, normalnie połowa Szymona, nasz kloc jak ją złapał za rączkę to się bałam że powyłamuje jej palusie ;-):-pwizyta krótka acz pouczająca, szkoda że tylko dla mnie. Zasada nr jeden dziecko to tylko i aż człowiek, nie robić z niego dziecka "specjalnej troski".
Ja rozumiem wyparzać smoczek jak upadnie na podłogę, ale na wersalkę? filtrować i gotować wodę do kąpieli?

Ale nie moje małpy, nie mój cyrk :laugh2:

W wolnej chwili poczytam co tam napisałyście, a tymczasem lecę chałupkę poogarniać, obiadek ugotować i do rodziców mykamy, na18 mam umówione tipsy (ale se wymyśliłam :rofl2:)a potem grill u sąsiadów.

NO to miłego dzionka:-):-)

Porcja humoru na miły poranek:

Zakonnica zadaje dzieciom zagadkę:
- Jest rude, ma puszysty ogon, skacze po drzewach i je orzechy. Co to...
Zgłasza się Jasio
- Na 99% jest to wiewiórka, ale jak znam siostrę to może o być jakiś święty..

Facet pyta ekspedientkę sklepu:
- Czy jest cukier w kostkach?
- Nie ma.
- A inne tanie bombonierki dla teściowej?

Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary
zboczeniec i się drze:
- Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie
całował!
Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi:
- Chyba, kur....., w koszyk...

Hej.

Pierwszy szok minął. Jeszcze troche oswajam się z sytuacją. 4 miesiace jeszcze będzie ok bo odprawa itp. Jeszcze kuron jak by co...no ale szukam sobie czegoś.

Kaka bardzo mi przykro, teraz juz wiadomo czemu kierowniczce nie spieszno było do rozmowy, ale wczoraj ty do nich z sercem na talerzu a oni myk w nie nóż, boli podwójnie, dlatego i ja sciskam mocno, zeby choć trochę zniwelować.:-:)-(

kaka TRZYMAJ SIE BEDZIE OK .A TWOJA SZEFOWA TO WIEDZMA

CZESC DZIEWCZYNY SERDECZNIE POZDRAWIAM NIE WPADAM TU WCALE BO NIE MAM CZASU. WRACAM DO DOMU OKOŁO 17.30 ZARAZ OBIAD W DOMU MUYSZE COS ZROBIC POBAWIC SIE Z MALYM POTEM KAPIEL KOLACYKA I DOGONIC DZIEN NASTEPNY.

GRATKI DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW ZA ZABKI I NOWE UMIEJETNOSCI.

JA W ZWIAZKU Z CIAZA CZUJE SIE ROZNIE JESTEM BARDZO ZMECZONA NO I CZASEM GADAM Z WIELKIM OKIEM ALE I TA JEST LEPIEJ NIZ PRZY ANTOSIU ZOBACZYMY CO BEDZIE DALEJ. FASOLKA ROSNIE SUPER SERDUSZKO PUKA BEZ ZASTRZEZEN MAM NADZIEJE ZE NIE BEDE MUSIAŁA ZWOLNIC.

ZARAZ WYRUSZAMY A MAJOWKE,. MILEGO DZIONKA I DO USŁYSZENIA

AAAAAAAAAAAA MOZE KTORAS SPODZIEWA SIE KOLEJNEGO DZIECKA CZY JA MOZE JESTEM JEDYNA

Witam
Kaka strasznie mi przykro!!!
Dorotka gratki dla Oli
Agamir super ze maluszek rosnie i Ty sie dobrze czujesz
Wiola nie mow ze oni smoczki wyparzaja po kazdym wypanieciu na wersalke!!!moze jeszcze je gotuja 5 minut?!:)a z tymi tipsami to przesadzilas kochana;)
ja dalej walcze z kompem.juz prawie bylo ok ale sie Windows na plyte narac nie chce.tzn nagrwa sie i na sam koniec wyskakuje blad....
my dzisiaj tez grilla robimy.miesko na szaszlyki marynuje sie.teraz czekam az bedzie troche cieplej i ruszymy na spacerek.maly juz w krotkim rekawku non stop, na spacerkach tez.teraz w rampersie lezy i wyglada genialnie.takie tlusciutkie raczki i nozki na wierzchu hihi:)
Lilunia wspolczuje tych nocek.u mnie raz gorzej raz lepiej.tak co drugi dzien jest jazda.tyle ze jesli spi to i tak przed 6 sie budzi i koniec spania:(a ja bym tak pospala dluzej...kilka dni temu bylam tak zmeczone ze jak o 6 nakarmilam malego to zasnelam a on plakal podobno 2 godziny i wkoncu mama go zabrala i spalam do 10.juz tez sil ostatnio do niego nie mam:(

Ulka a Ty dokąd sie wybierasz?????????????????????????????????????????????????do PL??????????????????????????????????

niestety nie:no: tylko do innego miasta bo przyznali nam dom z urzędu, tzn będzie sporo taniej;-)
Blond, Wiola- udanego grillowania:tak: a u nas dziś leje:no:
Agamir dbaj o siebie i o maleńką fasolkę,
Kaka napewno znajdziesz pracę:tak:
Madziu miłego spacerowania, my też spacerujemy i co?? w nocy pobudki, może moje mleko już dla niej za rzadkie jest i dlatego się tak budzi??

Ja już po zakupach, piję kawkę z małą po powrocie jeszcze obleciałam po osiedlu i zasnęła więc ją dałam do łóżeczka otworzyłam okno i śpi:tak:na mnie dziś czeka wielgachna sterta prasowania:szok: kiedy ja to skończę??
Idę jeszcze poczytać inne wątki i do roboty.. miłego...

reklama
I ja sie witam!!
Kaka nadal tule mocno wiem jak to jest trzymaj sie kochana :))

A ja pojechalam do pracy na 6 a o 7 juz bylam spowrotem w domku z jednej strony fajnie ale z drugiejpaliwo poszlo na wycieczke kurcze a moglabym sobie polezec wrrrrrrr
Hej a co z Czarna nic nie pisze?!!czy ja przeoczylam?????

No to fajnie Ulka nawt jak to nie narazie powrot do PL to i tak calkiem dobrze bo finansowo lepiej. A ja mimo iz tu jakos nam lepiej to i tak chetnie bym wyjechala!!i wam wszystkim zazdroszcze!!!

Do góry