reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

KAKA 4 miesiace kasa jeszcze bedzie ? to niezle
Tule cie rowniez bardzo mocno I zycze powodzenia w znalezieniu pracy
AGAMIR jak milo cie tu widziec Dobrze ze sie odezwalas
Ciesze sie ze dobrze sie czujesz Wpadaj do nas czesciej z takimi dobrymi wiesciami :tak:Milej majowki
I z tego ci mi wiadomo to z nas tylko Ty w ciazy jestes ;-)
MINISIA i widzisz jak fajnie Jednak udalo sie byc w domu Wiem z paliwo ale najwazniejsze chyba ze nie musialas siedziec w pracy
A CZARNA nie napisala czy LALA juz w domu czy nie :no:

My bylismy na jednym spacerku Pozniej idziemy na drugi I kupie sobie WATE CUKROWA mniam uwielbiam i moglabym jesc tonami
Jakas slaba jestem i moze sie poloze :tak:

reklama
Jejku jak tu pusto?

Ja sie drzemlam z Oli od 15 spalam do 17 a Ona jeszcze spi I to do niej niepodobne ALE chora jest wiec moze dlatego dluzsza drzemka Tylko ciekawe dlaczego w nocy jej sie gorzej spi i non stop sie budzi ?Ja juz ubrana czekam az sie ona obudzi i idziemy na rynek Wietrznie u nas dzis ale chyba cieplo

Hej co tu tak pusto???
Ktos wie co u Czarnej??????????????????no to juz smska napisalam
Agamir super wiesci!!!!duzo si i zdrwka dla Was!!!!!!!!!!!!

A ja z mezulkiem wzielam sie za tepetowanie i o to efekt:-pmoze nie rewelacja ale jak na pierwsze raz to mysle ze ujdzie;-) i pare fotek ze spacerku min.mój Mati jak gra w piłke tylko piłki nie widac hehe

DSC00416.jpg

DSC00472.jpg

DSC00393.jpg

DSC00430.jpg

DSC00436.jpg

DSC00465.jpg

Domi super pokój!!!!!!!!!!!! a Mateusz się zamachnął:-D a Weronisia w tym czerwonym ubranku ślicznie wygląda:-)

Dziewczyny wypoczywają i leniu****ą na majówkach a u nas chociaż pogoda się poprawiła choć mnie łeb boli...
Ja już po gościach niezapowiedzianych co prawda, ale miło się pogadało:tak:

Witajcie - ja na chwile, bo korzystam z kompa.
Majówka na całego - grillowanie, spotkania ze znajomymi.
Jeszcze dwa dni - super.

Czarna dobrze, że Lala w domku.

Dobra uciekam.

Hej
no no majówkują się dziewczyny na całego ;-):-p i dobrze, pogoda dopisuje to nie ma co siedzieć przed kompem.
W takim razie do zobaczenia po weekendzie, bo zdaje się że żywego tu się nie ujrzy :laugh2::laugh2::laugh2: do poniedziałku

Hej mamuśki melduje się że żyjemy:-D:-D ale mam łapy pełne roboty wiec brak czasu na bb. Jak napisała Minisia od czwartu znów mam wszystkich w domciu:tak::tak: Wczoraj miałam imprezke urodzinową i zjechało sie prawie całe moje rodzeństwo:rofl2: a dziś powtórka z rozrywki:rofl2::rofl2::rofl2:
całuje i odezwe sie jutro lub w poniedziałek.
Miłęgo udanego weekendu;-)

Czesc
Czarna super ze juz w domku jestescie!!!!
a ja mam dzisiaj dobry humor bo przyszly pieniadza na mieszkanie i w poniedzialek bedziemy miec juz klucze i bedziemy sie wprowadzac:-):-):-)
w tym tygodniu tez dowiemy co ze zlobkiem Rafalka czy sie dostal czy nie.
maly spi, ja obejrzalam film"Idealny facet dla mojej dziewczyny", starsi do Gorzowa pojechali na zakupy a ja odpoczywam i buszuje po allegro.z kompem nic nie robie narazie bo juz mam dosc wiec ciagle na starym dysku jestem:wściekła/y:
dzisiaj u nas wiejska potupaja jest wiec moze wieczorem sie przejde popatrzec co sie dzieje i kogos znajomego spotkac.W nie ma bo musial byc w pracy:-(wiec jakos ten czas musze sobie zaplanowac bo na leb dostane.znowu pewnie caly tydzien bez niego:baffled:

reklama
Czarna jeszcze raz wszystkiego najlepszego;-)
Dobrze, ze jestescie w domu.

Blond zazdroszcze tych kluczy;-)

A jak tam majówki??
Wczoraj bylismy u tesciówki, a dzis u rodziców na działce...wypiłam dziś lampke wina i mnie siekło heh...tatus szykuje Hanie dos nu.

Do góry