reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A mnie wczoraj wieczorem nie było ,bo wylądowaliśmy na ognisku u znajomych,było super wesoło,poranek tylko mniej fajny:-D:-D:-D:-DWiecie ,dzisiaj mi się śniłyście ,że wróciłam z ogniska,,siadłam do kompa i opowiadam na bb jak było na ognisku,,strasznie się z tego śmiałam rano,widzicie jakie to uzależnienie ..nawt śni mi się ,że piszę:-D:-D:-D:-D

madziulanatasz trzeba Cie wysłać na odwyk :-D:-D:-D

Dałam fotki ze spacerku..a tu nikogo nie ma.....no nic, miłej soboty laski:-D:tak:

oglądałam fotki,super:-)

Witam :)
Ja też jestem mama na etacie, do tego mieszkam z teściową-wredna jak ...normalnie aż brak mi słów by to opisać:crazy:.
Pozdrawiam.

Witam nową mamusię

Zamierzam, zamierzam w końcu siedzę w domu i nic nie robię ...tak twierdzi moja teściowa.Mówi że "kto ma dzieciątko ten ma świątko".... Ona sama miała trójkę dzieci i wszytki były zawsze grzeczne, czyste, nie psociły....
Ale jak mnie wkurza ta baba:wściekła/y: normalnie szok!!
Jak się już pobudujemy to przed domem zrobię fosę, pole minowe i działka samonaprowadzające ustawie!!
A wasze teściowe tez takie są?? Pewnie się pytanie powtarza, ale ja nie czytałam od początku bo strasznie tego duuużo .

Moja teściowa to istny anioł,czasem za bardzo troskliwa i nadopiekuncza,ale tak po za tym to nic do niej nie ma.Pomaga nam ile moze,dużo jej zawdzięczamy.Za to moja mama to....... szkoda gadać :tak:Także widzisz róznie to bywa w życiu,czasem tesciowa lepsza od matki

Cześć dziewczyny!!!
Zostałam wywołana do tablicy przez Wiktorię :-D
Nie odzywam się, bo doszłam do wniosku, że to nie ma sensu jak i tak nie mogę za wami nadążyć.
Jestem w stanie zaglądać do was raz-dwa razy w ciągu dnia i ewentualnie nadrobić ostatnich kila stron, a wy piszecie kilkanaście :-)
Cały czas piszę tak na wyrywki. Wkurza mnie to. Piszcie mniej ;-):rofl2:

U mnie wszystko w porządku. Dzień podobny do dnia. Dzieci na szczęście zdrowe. Jesteśmy po drugiej szczepionce na kleszcze, teraz następna dopiero za rok. No i cóż nic wielkiego się nie dzieje.

dowikla cudne masz dzieciaki :tak:

P.S. Nawet nie myślałam, że tak się za wami stęskniłam :rolleyes:

Greti wieki Cie nie było,masz minusa normalnie,zapomniałąś o nas i tyle.Żeby to mi było ostatni raz i pokazywac mi sie tu częścij proszę !!!!! :-):-):-):-)

A co do tablicy i już :-D:laugh2::laugh2:Miło cie widziec a co do pisania mniej to chyba nie możliwe:laugh2::laugh2:

zgadzam sie ,wręcz na bank niemozliwe :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Wiktoria Zapraszam :-D a to wczesniejsze naleśniczki :-p te ciemniejsze to z budyniem czekoladowym bo nie mialam mąki i zrobilam budyniow e pycha były no lece :-p:-D

bardzo apetyczne te naleśniki z budyniem,daj przepis jak Ty je robisz bo mi na nie smaka narobiłas :tak::tak::tak::tak:

Wiesz ostatnio w kinie byliśmy w listopadzie 1007-zaraz przed urodzeniem małego...a małż przy mnie jest, tyle ze np. jak inni mężowie w week. są w domu z rodzinami to mój jest w pracy.
A ja w tym domu dostaje skrętu kiszek.

pees. dziękuje wszystkim za tak ciepłe przyjecie :)

Moja teściowa to istny anioł,czasem za bardzo troskliwa i nadopiekuncza,ale tak po za tym to nic do niej nie ma.Pomaga nam ile moze,dużo jej zawdzięczamy.Za to moja mama to....... szkoda gadać :tak:Także widzisz róznie to bywa w życiu,czasem tesciowa lepsza od matki
No tak czasem tez bywa :) moja mama też ma swoje minusy, ale nie jest taka jak teściowa...ech to temat rzeka normalnie

wiktoria Ty się chyba strasznie nudzisz co? znów zmieniłaś avatarek:-D:-D:-D:-D
Bo mam otwartą stronke tych avarcików i sobie wybieram a tak po prawdzie to nie mam co robić dzieci spią posprzątane jest więdz sie nudze
Wiesz ostatnio w kinie byliśmy w listopadzie 1007-zaraz przed urodzeniem małego...a małż przy mnie jest, tyle ze np. jak inni mężowie w week. są w domu z rodzinami to mój jest w pracy.
A ja w tym domu dostaje skrętu kiszek.
Chyba 2007:-D:-D:-Dczepiam sie szczegułów

reklama
Do góry