wiktoria12
Mama i żona :)
To fajnie że masz M przy sobie i możecie sobie pozwolić na kino też bym tak chciała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie wczoraj wieczorem nie było ,bo wylądowaliśmy na ognisku u znajomych,było super wesoło,poranek tylko mniej fajnyWiecie ,dzisiaj mi się śniłyście ,że wróciłam z ogniska,,siadłam do kompa i opowiadam na bb jak było na ognisku,,strasznie się z tego śmiałam rano,widzicie jakie to uzależnienie ..nawt śni mi się ,że piszę
![]()
Dałam fotki ze spacerku..a tu nikogo nie ma.....no nic, miłej soboty laski![]()
Witam
Ja też jestem mama na etacie, do tego mieszkam z teściową-wredna jak ...normalnie aż brak mi słów by to opisać.
Pozdrawiam.
Zamierzam, zamierzam w końcu siedzę w domu i nic nie robię ...tak twierdzi moja teściowa.Mówi że "kto ma dzieciątko ten ma świątko".... Ona sama miała trójkę dzieci i wszytki były zawsze grzeczne, czyste, nie psociły....
Ale jak mnie wkurza ta babanormalnie szok!!
Jak się już pobudujemy to przed domem zrobię fosę, pole minowe i działka samonaprowadzające ustawie!!
A wasze teściowe tez takie są?? Pewnie się pytanie powtarza, ale ja nie czytałam od początku bo strasznie tego duuużo .
Cześć dziewczyny!!!
Zostałam wywołana do tablicy przez Wiktorię
Nie odzywam się, bo doszłam do wniosku, że to nie ma sensu jak i tak nie mogę za wami nadążyć.
Jestem w stanie zaglądać do was raz-dwa razy w ciągu dnia i ewentualnie nadrobić ostatnich kila stron, a wy piszecie kilkanaście :-)
Cały czas piszę tak na wyrywki. Wkurza mnie to. Piszcie mniej ;-)
U mnie wszystko w porządku. Dzień podobny do dnia. Dzieci na szczęście zdrowe. Jesteśmy po drugiej szczepionce na kleszcze, teraz następna dopiero za rok. No i cóż nic wielkiego się nie dzieje.
dowikla cudne masz dzieciaki
P.S. Nawet nie myślałam, że tak się za wami stęskniłam![]()
A co do tablicy i jużMiło cie widziec a co do pisania mniej to chyba nie możliwe
![]()
Wiktoria Zapraszama to wczesniejsze naleśniczki
te ciemniejsze to z budyniem czekoladowym bo nie mialam mąki i zrobilam budyniow e pycha były no lece
![]()
no właśnie wczoraj był inny,nienadążam za nią.wiktoria jak Ci się nudzi to wpadnij do mnie mam stertę ubrań do prasowania,odłozyłąm to na poniedziałek ale wiesz mogę Ci odstapic trochewiktoria Ty się chyba strasznie nudzisz co? znów zmieniłaś avatarek![]()
No tak czasem tez bywaMoja teściowa to istny anioł,czasem za bardzo troskliwa i nadopiekuncza,ale tak po za tym to nic do niej nie ma.Pomaga nam ile moze,dużo jej zawdzięczamy.Za to moja mama to....... szkoda gadaćTakże widzisz róznie to bywa w życiu,czasem tesciowa lepsza od matki
Bo mam otwartą stronke tych avarcików i sobie wybieram a tak po prawdzie to nie mam co robić dzieci spią posprzątane jest więdz sie nudzewiktoria Ty się chyba strasznie nudzisz co? znów zmieniłaś avatarek![]()
Chyba 2007Wiesz ostatnio w kinie byliśmy w listopadzie 1007-zaraz przed urodzeniem małego...a małż przy mnie jest, tyle ze np. jak inni mężowie w week. są w domu z rodzinami to mój jest w pracy.
A ja w tym domu dostaje skrętu kiszek.
1007 rokuWiesz ostatnio w kinie byliśmy w listopadzie 1007-zaraz przed urodzeniem małego...
Własnie miałam pytać. Twój mąż znowu wyjechał ?To fajnie że masz M przy sobie i możecie sobie pozwolić na kino
Już jade dawaj adresno właśnie wczoraj był inny,nienadążam za nią.wiktoria jak Ci się nudzi to wpadnij do mnie mam stertę ubrań do prasowania,odłozyłąm to na poniedziałek ale wiesz mogę Ci odstapic troche![]()