reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jakie imprezują???? ,piwo z m na podwórku to raczej marna imprezka,choć miło razem posiedzieć:-D:-D:-D:-D:-Dw końcu majówka raz w roku:-Didę pranie poskładać ogarnąć dom ,muszę Ksawka ogolić tzn włosy mu maszynką skrócić ,bo mu już mocno włoski odrosły,i dzieciom płytke z bajkami ściągniętymi świerzo zgrać ,może jeszcze zajrzę wieczorkiem:tak:

Skonczylam juz sprzatac jeden pokoj ic zesc drugiego:rofl2:Cos cienko mi to idzie:szok::-D
Zostalo mi prasowanie i podlogi no ale teraz mam mała przerwe:tak:Pije sobie capucinko i musze sobie ukroic serniczka:-);-)

Cześć - ja też jestem mamą siedzącą w domciu ;-)
Niby mi to nie przeszkadza, ale jak dzisiaj poszliśmy na grilla do teściów i nie musiałam się zajmować dzieckiem tylko pozwolono mi posiedzieć na krześle w słoneczku to dopiero poczułam jaka jestem zmęczona :zawstydzona/y:
Nie wiem skąd to małe cudo bierze tyle energii - rano wyszalała się z Gabrysią u Joanny73 potem na działce biegała przez bite 4 godziny a potem jeszcze u teściów szalała a jak o 19 wróciliśmy do domu to siłą musieliśmy ją uśpić na drzemkę.
A w poniedziałek rano mój maż wyjeżdża w delegacje i wraca w piątek o 17 - nie wiem jak wytrzymam tyle bez niego :-(
Przepraszam, chyba mam doła i musiałam się wyżalić. :zawstydzona/y:

dawikla - ja sprzątam na zasadzie huraganu - pół godziny i po krzyku mieszkanie posprzątane, pranie nastawione, obiad nastawiony, zlew pusty, odkurzone, ciuchy poukładane - ale niech ktoś wejdzie mi w drogę w tym czasie to ... lepiej nie sprawdzać :-p (mamy 3 pokoje) ale potem padam jak szmaciana lalka :-p:laugh2:

Witaj SOL:-)
No to niezle sprzatasz:szok::-DA ja myslalam ze to ja jestem szybka:tak::tak::tak::-D
Czyli znacie sie z JOANNA?Ale fajnie:tak::tak::tak:

Na majówce było super!!!
Najedliśmy się napiliśmy, dzieci się wyszalały i teraz juz śpią.
Życzę wam miłego wieczoru. Idę trochę pooglądać TV :happy:

Moi jeszcze szaleja;-):-)I zanim pojda spac to troche potrwa
Teraz szaleja na moim wyrku przewracajac sie nawzajem:tak::-D

reklama
Na majówce było super!!!
Najedliśmy się napiliśmy, dzieci się wyszalały i teraz juz śpią.
Życzę wam miłego wieczoru. Idę trochę pooglądać TV :happy:
No to fajnie ze wam sie majówka udała u mnie tylko Kamilek spi a Martynka jeszcze nie spi ale już jej dużo do spania nie trzeba i zaraz padnie
Cześć - ja też jestem mamą siedzącą w domciu ;-)
Niby mi to nie przeszkadza, ale jak dzisiaj poszliśmy na grilla do teściów i nie musiałam się zajmować dzieckiem tylko pozwolono mi posiedzieć na krześle w słoneczku to dopiero poczułam jaka jestem zmęczona :zawstydzona/y:
Nie wiem skąd to małe cudo bierze tyle energii - rano wyszalała się z Gabrysią u Joanny73 potem na działce biegała przez bite 4 godziny a potem jeszcze u teściów szalała a jak o 19 wróciliśmy do domu to siłą musieliśmy ją uśpić na drzemkę.
A w poniedziałek rano mój maż wyjeżdża w delegacje i wraca w piątek o 17 - nie wiem jak wytrzymam tyle bez niego :-(
Przepraszam, chyba mam doła i musiałam się wyżalić. :zawstydzona/y:

dawikla - ja sprzątam na zasadzie huraganu - pół godziny i po krzyku mieszkanie posprzątane, pranie nastawione, obiad nastawiony, zlew pusty, odkurzone, ciuchy poukładane - ale niech ktoś wejdzie mi w drogę w tym czasie to ... lepiej nie sprawdzać :-p (mamy 3 pokoje) ale potem padam jak szmaciana lalka :-p:laugh2:
Witaj Sol u nas a mam pytanko naczym polega to dorabianie bo ja nic z tego nie rozumiem

Do góry