reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się,dziś jako druga :-)
Pogoda się coś zepsuła jak zapowiadali,słońca zero :tak:,jakoś pochmurno,wiatr wieje.Do kitu a wczoraj tak pięknie było.nie chce zimna juz się przyzwyczaiłam do ciepełka :-):-):-):-)

A Oliwka już od 15 min siedzi na nocniku ,jak na razie nocnik pusty,zobaczymy może go zapełni :tak::tak::tak::tak:
Sol a gdzie Twój M wyjeżdża???????

reklama
A ja wstałam bo nie mogę już spać. O 8.45 mój miś wychodzi na autobus i nie zobaczę go do piątku do 17 :-( Wczoraj napiekłam mu bułek na wyjazd a zaraz będę robić naleśniki żeby miała na drogę.
Nie chce żeby jechał ale i tak wiem że nie mogę go zatrzymać :-(
Oj chyba dzisiejszy dzień spędzimy z Karola na dworze :-(
Nic sie nie martw do piątku szybko zleci:tak:
Witam się,dziś jako druga :-)
Pogoda się coś zepsuła jak zapowiadali,słońca zero :tak:,jakoś pochmurno,wiatr wieje.Do kitu a wczoraj tak pięknie było.nie chce zimna juz się przyzwyczaiłam do ciepełka :-):-):-):-)

A Oliwka już od 15 min siedzi na nocniku ,jak na razie nocnik pusty,zobaczymy może go zapełni :tak::tak::tak::tak:
Sol a gdzie Twój M wyjeżdża???????
Zato u nas słoneczko grzeje ślicznie to zapaszam do mnie :-D
Sol może byś pokazała nam swją rodzinkę co?wklej jakąś fotkę :-)
No własnie pochwal sie fotkami rodzinki

Witam sie i ja unas nocka zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie wyspałam sie jak cholera Kamilek obudził mi sie w nocy nawet nie wiem która godzina była i płakal i ciągle cyca chciał a mnie już tak bolało że niemogłam dałam m smoczek wziełam na rączki i na siedząco spałam po kilka minut bo jak zasną to zaraz sie budził i płakał.Może za dużo wrażeń miał wczoraj niewiem:no::no:A pogoda śliczna zaraz wystawie pościel na balkon i pralke musze puscic bo ubran tyle że:szok::szok::szok::szok::szok:A od połódnia pójdziemy na pole może będe dzisiaj kośic trawe bo znowu urosła:szok:

Hej, i ja wstałam choć bardzo ciężko mi to szło.

Coś dzieje się z klawiaturą albo kompem. Nie mogę nic pisać. Od 7 rano się mączę, żeby poklikać i w końcu się udało. Wczoraj to samo. Zrzuciłam zdjęcia ze spaceru na kompa, weszłam na BB i na tym koniec.
Dziś od 8 będę wydzwaniać do stomatologa, żeby załatwic sobie szybszy termin niż 19 czerwiec:sorry2:a Piotrka zarejestrować. Mam nadzieję, że się dodzwonię. Rejestracja tylko 1 dzoień w miesiącu i tylko telefoniczna. Masakra. Ale do niej na prawdę warto.

Agnes, Wasz wypad bombastyczny, nasz też wesoły
Solanki-1 i 2 posiadóki, bo bardzo zmęczona:-D
3 i 4 cóż było robić dołączyłam się to chociaż mam zdjęcie:tak:
5 i 6 no tata nie gorszy:cool2:
7 i 8 kocykowanie:happy2:
9 i 10 piaskownica tuż pod blokiem:-pna szczęście

Ostatnia edycja:
To my zapraszamy do nas u nas słoneczko :tak:

A mój miś jedzie w delegacje do Sanoka ma tam mięć dyżury od 18 do 8 na bloku i ostatni ma z czwartku na piątek więc dopiero w piątek popołudniu się zobaczymy :-(

A to my:
1.na obronie magisterskiej męża
2.Karola dzwoni do babci
3.na weselu moich chrzestnych

reklama
Do góry