reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

kochane uciekam do łóżeczka bo mnie jakaś złość ogarnia pewnie napięcie przedmałpowe przychodzi jak zawsze u mnie na kilka dni przed @ i wolę to przespać bo znów mąż mój biedny oberwie
DOBRANOC

reklama
kochane uciekam do łóżeczka bo mnie jakaś złość ogarnia pewnie napięcie przedmałpowe przychodzi jak zawsze u mnie na kilka dni przed @ i wolę to przespać bo znów mąż mój biedny oberwie
DOBRANOC
ja tez tak mam przed @ ze bez kija nie podchodz. Teraz mam to samo po clo - bol glowy i ogolny wkurw:dry::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobre..ile dni jestesmy normalne..hehe..ja to czasmi mysle zeby sobie suwaczek zainstalowc w buzi..bo czasami to tak gadam jak nakrecona..tak jak przed chwila...moj sie pyta co tam,a ja czytam o badaniach i jakie papiery musimy wziasc w czwartek..a on na to,kochanie nie martw sie na zapas..waszystko bedzie dobrze,mysl o czym innym np..o tym co cie sieszy,albo o czyms poztytywnym..a ja mu na to ..tak mysle ze po pierwsze ty, po 2 to ty,po 3 to ty...wlasnie on jest tym DOBRYM dla mnie:-)))
No to trzeba numerek strzelic bo od jutra post..musimy zbierac do badania:-)
Buzka moje kochane kwiatuszki:-)
Kazdej przesylam slodkiego buziaczka!!!

dziękuje babo z buziaczka ja również całuskuje każdej na dobranoc i mudlcie sie zeby mi sie to napięcie nie rozkręciło bo sie będzie działo

Gosia to nasi meżowie mają przerąbane z nami a u mnie to moze nawet tydzień trwać

reklama
nawet mnie nie strasz...:szok::szok:

Gosława dasz rade. Jak zadziała znieczulenie to nawet nie będziesz pamiętać co ci zrobili, jak nie zadziala to i tak nie będziesz pamiętać przez ból. Trwa to kilka minut.

Pamietaj o gaciach i podpasce i koszulce nocnej i szlafroczku.

Do góry