a tak z drugiej strony myślałyście jak będziecie świętować po raz pierwszy Dzień Mamy? jakie niespodzianki nam nasze maluchy wymyślą:-)
Ja isę spodziewam mega kupy;-) Co bym mogła na nowo przebrać...
A co tatusiowei wymyślą...mój pewnie zapomni ehhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a tak z drugiej strony myślałyście jak będziecie świętować po raz pierwszy Dzień Mamy? jakie niespodzianki nam nasze maluchy wymyślą:-)
Ja isę spodziewam mega kupy;-) Co bym mogła na nowo przebrać...
o takie prezenty to nie trudno :-) a może któreś nas zaskoczy i mama wypowie;-)
Mój M nieobchodzi takich świąt. Nawet na Dzień Matki nie pomyśli by w imieniu Lali kupić mi kwiatka:-(Ja isę spodziewam mega kupy;-) Co bym mogła na nowo przebrać...
A co tatusiowei wymyślą...mój pewnie zapomni ehhh
No mój juz gada jak za długo sam jestJa isę spodziewam mega kupy;-) Co bym mogła na nowo przebrać...
o takie prezenty to nie trudno :-) a może któreś nas zaskoczy i mama wypowie;-)
Ja bym chciała, żeby mi się na cały dzień z domu wynieśli ;-)
To jest to. Też bym tak chciałai jeszcze coby zabrali psyche bym się niezamartwiała czy sobie radza
![]()
a to tak dużo i niewiele jednocześnie :-)Mi wystrczy ze dziecko da mi pospac do 8mej;-)
Mi wystrczy ze dziecko da mi pospac do 8mej;-)