reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Badaicka kochanie nie ma szans ze to jednak fasoleczka bo nawet dzis dzwoniłam jeszcze raz upewnić sie o wynik bety i poniżej wyszła to poprostu hormony szaleją i prędzej czy później @ przylezie i oby wcześniej bo nowy cykl sie zacznie i nowe staranka, mam taki plan żeby urodzić do maja 2009 roku bo mam 2 wesela moich najbliższych przyjaciół i chciałam iśc na nie a jak będe wysoko w ciąży to dupa zbita bedzie i taką motywację sobie wymyśliłam hehe
zaniepokojona a sprawdzałaś gdzie ile to może trwać, czy ktoś miał podobnie jak ty:confused:?
Dziwne to trochę i na pewno wyczerpuje nerwowo...
w każdym razie 3mam kciuki, żeby coś się zaraz wyjaśniło, ja Ci już pisałam jak to u mnie było, owu mogło Ci się przesunąć, jeżeli jakieś staranka były w między czasie to może jednak... sama jestem teraz tuż przed testem i się stresuję okropnie więc podziwiam Ci, że nie zwariowałaś jeszcze:-):rofl2::biggrin2:
wstrętna @ nadciąga chyba - zrobiłam się niemiła, krzyczę na wszystkich dookoła i wszystko mnie wkurza:angry::angry::angry:

reklama
BADAICKA a jednak pomyliłam troche w nicku jedej dziewczyny:-Da no właśnie to nie takie łatwe ja nie musze mieć suwaczków itp.a sama wiem co i jak bo kalendarz to ja mam w głowie:baffled:

Witam :-)

wpadlam tylko na chwilke powiedziec ze tatko wczoraj mial pobierane wycinki z pluca, troszke nienajlepiej sie czuje po tym zabiegu :-( ale to moze tez byc od uspienia, bo byl pod pelna narkoza :shocked2: Jutro beda wyniki i z tego co widzial lekarz i pozniej mowil to beda planowac operacje w najblizszym czasie.
U mnie tak sobie, plecy jeszcze czasami daja popalic, ale to nie jest juz to co bylo, ufff :tak: i obeszlo sie bez zastrzykow ;-)

Pozdrawiam. :happy2:

trzymam mocno kciuki za tate twojego:tak:to super że lepiej z plecami:-)

zaniepokojona a sprawdzałaś gdzie ile to może trwać, czy ktoś miał podobnie jak ty:confused:?
Dziwne to trochę i na pewno wyczerpuje nerwowo...
w każdym razie 3mam kciuki, żeby coś się zaraz wyjaśniło, ja Ci już pisałam jak to u mnie było, owu mogło Ci się przesunąć, jeżeli jakieś staranka były w między czasie to może jednak... sama jestem teraz tuż przed testem i się stresuję okropnie więc podziwiam Ci, że nie zwariowałaś jeszcze:-):rofl2::biggrin2:
wstrętna @ nadciąga chyba - zrobiłam się niemiła, krzyczę na wszystkich dookoła i wszystko mnie wkurza:angry::angry::angry:
z tego co pamietam to Nektarynka miała nie tak dawno takie rewelacje i chyba 51 dniowy cykl dlatego jak narazie nie myśle że to jednak cuda sie zdarzają i fasolka jest, bo przytulanki po dniach płodnych były nie częste bo mężuś do pracy wrócił po światecznej przerwie i ciągle taki zmęczony był że ledwie sie polożył to spał. mało brakuje do zwariowania le chyba jednak @ przylezie bo ja też sie robie taka nerwowa wczoraj sie wszystkim w koło mnie oberwało za nic a dziś to wole nikogo nie sopdkać na swojej drodze bo pewnie byłaby powtórka z rozrywki, a ja właśnie przed @ tak ok tygodnia taki nerwus się robie:-:)tak::zawstydzona/y::angry:
jak @ po lekach nie przyjdzie to wtedy zacznę się martwić ale skoro beta w 41 dc nic nie wykazała znaczy fasolki to nie sadzę zeby była bo beta nawet 10 dniowa fasolkę pokazuje chyba:tak::tak:

Badaicka kochanie nie ma szans ze to jednak fasoleczka bo nawet dzis dzwoniłam jeszcze raz upewnić sie o wynik bety i poniżej wyszła to poprostu hormony szaleją i prędzej czy później @ przylezie i oby wcześniej bo nowy cykl sie zacznie i nowe staranka, mam taki plan żeby urodzić do maja 2009 roku bo mam 2 wesela moich najbliższych przyjaciół i chciałam iśc na nie a jak będe wysoko w ciąży to dupa zbita bedzie i taką motywację sobie wymyśliłam hehe
No dobra motywacja :-D:-D:-D
Podziwiam Cie,bo ja bym tak długo bez zadnych "efektów" nie wytrzymała i mimo braku @ poszłabym do lekarza.Nosz kurka albo jest fasolka albo niech daje coś innego na wywołanie @ bo ilez bedziecie czekali

Witam :-)

wpadlam tylko na chwilke powiedziec ze tatko wczoraj mial pobierane wycinki z pluca, troszke nienajlepiej sie czuje po tym zabiegu :-( ale to moze tez byc od uspienia, bo byl pod pelna narkoza :shocked2: Jutro beda wyniki i z tego co widzial lekarz i pozniej mowil to beda planowac operacje w najblizszym czasie.
U mnie tak sobie, plecy jeszcze czasami daja popalic, ale to nie jest juz to co bylo, ufff :tak: i obeszlo sie bez zastrzykow ;-)

Pozdrawiam. :happy2:
Wszystko bedzie dobrze kochana-dalej trzymam kciuki
Fajnie,ze z pleckami lepiej i ze nie musieli Cie kłóć

Badaicka ta luteina to tak działa nie u każdego jednakowo czasem mozna całe 10 dni ja brać i dopiero po odstawieniu jej @ się pojawia.

Dobra kobitki ja zmykam troche chałupke ogarnać ,bo przedwczoraj powymieniali mi parapety które były źle wstawione a wczoraj kończyli i musze ten syfik posprzątać,bo wczroaj tylko tak z grubsza przeleciałam.
Postaram sie zagladnąc później ale jak was już znam to 20 stronek bede miała do przeczytania jak nic:-D

o to dobrze ze nie pomyliłam.
a ty jak długo brałaś tą luteinę?? i co lekarz powiedział skad takie rozregulowanie?? jak już mówiłaś to przepraszam ale juz nie pamiętam :zawstydzona/y:
bralam 10 dni po 2 tabletki czy 2x50mg.. czy jakos tak.. lekarz dal na wywolanie do sie nie pojawila @.. nie za wiele powiedzial.. zawsze mialam w miare regularne..
Trzymam za Was kciuki:)
Hmm.. a ja nie wiem kiedy się wziąc za fasolke.. tzn w którym dniu cyklu:confused:
Miałam w tym cyklu tak bezstresowo i kiedy chcemy ale to chyba nie wypali:-DZa bardzo sie nakręcam:tak:
ja na Twoim miejscu co dwa dni bym serduszkowala.. jak tylko @ sie skonczy.. a po owulce to juz nawet co dziennie z czystej przyjemnosci, co dwa dni aby plemniki w te dwa dni mogly sie troszke naprodukowac..

Muszę się z wami pożegnać, bo mój mąż wrócił wcześniej z pracy i namawia mnie na partyjkę worms'ów (gierka na kompie) i chyba mu ulegnę:-)
Buziaki i kolorowych snów!!
mmm wormsy.. wymiatają.. dawno w to nie grałam.. kiedys musze M sprac tylek w wormsy..
Paskowy test ciążowy DYSKRETNIE-BŁYSKAWICZNIE ! (626577954) - Aukcje internetowe Allegro

faktycznie szybko, ja kupiłam bo wkurzała mnie cena 14 zł za test z apteki.
ja kupowalam te:
24h Testy ciążowe : firma FVAT : test ciążowy (595622377) - Aukcje internetowe Allegro
z tej samej firmy takze owulacyjne, ale zaczelam za pozno robic bo mnie owulacja w konia zrobila, mialam ja w 13dc a zaczelam robic w 14dc bo powinnam miec owu w 17dc.. dlatego jakos jeszcze nie sprawdzilam ich dzialania dobrego..

Wróciliśmy z usg

Małe ma:
6 cm długości
1 mm NT
2,9 mm kość nosowa
Ładnie sie rusza :)
obecny termin: 12 listopada :)

I znowu zanikam :)
kochana super.. dobrze ze sie rusza.. moze potem bedzie spokojniejsze:)

reklama
ja Nektarynko właśnie taką dawke biorę jak ty piszesz. lekarze to nie mówią za wiele bo mi sie wydaje ze sami nie wiedzą dlaczego mamy takie problemy.

Do góry