madziulanatasza
Fanka BB :)
Dowikla ciężko mi w to uwierzyćA ja w szufladzie w ktorej mam capucko znalazlam cala paczke alpejskiego mleczka,o ktorym zapomnialamNo to teraz sobie jem i pije;-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dowikla ciężko mi w to uwierzyćA ja w szufladzie w ktorej mam capucko znalazlam cala paczke alpejskiego mleczka,o ktorym zapomnialamNo to teraz sobie jem i pije;-):-)
hmmm rzeczywiście ciekawe ,może en pampers to prezent od sąsiadówTak piszecie o cyganach a ja mieszkam nad cyganamiSzkoda gadac
Idac po mlodego do przedszkola zauwazylam ze pod ich drzwiami lezy zuzyty pampersno ale dziwne jest to ze nie maja malego dziecka
![]()
To sie ciesz ze nie masz z nimi stycznoscihmmm rzeczywiście ciekawe ,może en pampers to prezent od sąsiadówja nie mam styczności ,to ciężko mi sie wypowiedzieć na ten temat
a wiecie chętnie bym sie przeszła do wróżki ale takiej z prawdziwego zdarzenia a nie jakiejś oszustki byłam kilka lat temu u jednej w poznaniu poleciła mi ją znajoma i serio wszystko co powiedziała wtedy wydawało mi się jakieś głupie i niemożliwe spełniło się
np to ,że będe miała drugie dziecko wtedy pomyslałam szurnięta baba - nigdy-
to ,że wyjadę bo spotkam swoją miłośc ale to powiedziała mi du żo intymnych rzeczy które się sprawdziły choć niewiarygodne były wtedy ale to nie tu oi tym pisac
nie pamiętam jej adresu dokładnie niestety i nazwiska ale musze spróbowac je załatwić
ja bym chyba oszalała mając takich sąsiadówTo sie ciesz ze nie masz z nimi stycznosciU mnei mieszka palno cyganow
I raz bylam swiadkiem wielkiej awantury miedzy tymi pode mna a innymi mieszkajacymy jakies 100 metrow dalejOj bylo ostro i bejsbole szły w ruch
A potem się dziwią ,ze społeczeństwo uprzedzone,ale jak sie takie historie słyszy to sie kontaktu nie pragnieTo sie ciesz ze nie masz z nimi stycznosciU mnei mieszka palno cyganow
I raz bylam swiadkiem wielkiej awantury miedzy tymi pode mna a innymi mieszkajacymy jakies 100 metrow dalejOj bylo ostro i bejsbole szły w ruch
W sumie to nie wytrzymujeja bym chyba oszalała mając takich sąsiadówdowikla jak Ty tam wytrzymujesz????podziwiam Cię.