reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja w szufladzie w ktorej mam capucko znalazlam cala paczke alpejskiego mleczka,o ktorym zapomnialam:szok::tak::tak::tak:No to teraz sobie jem i pije;-):-)
Dowikla ciężko mi w to uwierzyć:-D:-D:-Dzapomniałaś o mleczku:-D:-D:-Dja też chętnie poszłabym do wróżki,ale prawdziwej ,bo opowieści o tajemniczym brunecie i że morze łez wyleje ,a potem czeka mnie wielkie szczęście mnie nie interesują:tak::tak::tak:a nie byłam nigdy ,nie znam żadnej ,a zaufania do wróżek z reklam nie mam ,no i kasy szkoda...a poza tym wolałabym tylko o dobrych rzeczach słuchać,więc pewnie nigdy nie pójdę.:tak:mój m zachowuje się jak gdyby nigdy nic:tak:

reklama
BEDISMALL
Jak ja mialam tylko Dominika to co dziennie sprzatalam mieszkanie na blysk:szok::tak::tak::tak:Non stop skakałam po stolkach i mylam cale meble:tak::tak::tak:
Teraz mam trojke dzieci i tez sprzatam bo musze miec czysto ale nie az tak intensywnie:no:A poza tym mam tez dni kiedy nie robie nic;-):-)

Tak piszecie o cyganach a ja mieszkam nad cyganami:szok::szok::szok:Szkoda gadac
Idac po mlodego do przedszkola zauwazylam ze pod ich drzwiami lezy zuzyty pampers:szok:no ale dziwne jest to ze nie maja malego dziecka:-D:no:
hmmm rzeczywiście ciekawe ,może en pampers to prezent od sąsiadów:-Dja nie mam styczności ,to ciężko mi sie wypowiedzieć na ten temat

Ja na chwilkę odmelduję się, że żyję i lecę po Benjamina do przedszkola.
Może uda mi się jeszcze później do was zajrzeć.

hmmm rzeczywiście ciekawe ,może en pampers to prezent od sąsiadów:-Dja nie mam styczności ,to ciężko mi sie wypowiedzieć na ten temat
To sie ciesz ze nie masz z nimi stycznosci:tak::tak::tak:U mnei mieszka palno cyganow:no:
I raz bylam swiadkiem wielkiej awantury miedzy tymi pode mna a innymi mieszkajacymy jakies 100 metrow dalej:no:Oj bylo ostro i bejsbole szły w ruch

a wiecie chętnie bym sie przeszła do wróżki ale takiej z prawdziwego zdarzenia a nie jakiejś oszustki byłam kilka lat temu u jednej w poznaniu poleciła mi ją znajoma i serio wszystko co powiedziała wtedy wydawało mi się jakieś głupie i niemożliwe spełniło się
np to ,że będe miała drugie dziecko wtedy pomyslałam szurnięta baba - nigdy- :-D
to ,że wyjadę bo spotkam swoją miłośc ale to powiedziała mi du żo intymnych rzeczy które się sprawdziły choć niewiarygodne były wtedy ale to nie tu oi tym pisac :tak:
nie pamiętam jej adresu dokładnie niestety i nazwiska ale musze spróbowac je załatwić

powiem Wam szczerze ze chciałaby pójść do wróżki ale zdrugiej strony jkaby wywrózyła mi coś złego to non stop bym o tym myslała to może lepiej nie próbować.

Oliwka drugi raz mi dzis wysikała mi sie do nocnika przez rajstopy :no::no::no: zapomina sciągać czy co???? :-D:-D:-D:-D:-D

teraz spi a M poszedł robić obiad,nie był szczęśliwy że musi go robić ale nie miał wyjścia,nie dałam mu innego wyboru.zresztą nie ma nic trudnego do zrobienia;ziemniaczki z jajkiem i mizeria.żadna sztuka a ile sie przy tym nagadał to głowa mała.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To sie ciesz ze nie masz z nimi stycznosci:tak::tak::tak:U mnei mieszka palno cyganow:no:
I raz bylam swiadkiem wielkiej awantury miedzy tymi pode mna a innymi mieszkajacymy jakies 100 metrow dalej:no:Oj bylo ostro i bejsbole szły w ruch
ja bym chyba oszalała mając takich sąsiadów :tak::tak::tak::tak::tak: dowikla jak Ty tam wytrzymujesz????podziwiam Cię.

A potem się dziwią ,ze społeczeństwo uprzedzone,ale jak sie takie historie słyszy to sie kontaktu nie pragnie:tak::tak:Agnes wyję z Oliwki i z sikania przez rajtki:-D:-D:-D:-D

reklama
ja bym chyba oszalała mając takich sąsiadów :tak::tak::tak::tak::tak: dowikla jak Ty tam wytrzymujesz????podziwiam Cię.
W sumie to nie wytrzymuje:no::no::no:Ale nie moge nic zrobic
A winna temu wszystkiemu jest włascicileka ktora przyjmuje do tej kamienicy kazda jedna chołote byle tylko miec kase:angry::angry::angry:Lokatorzy jej sie skarza a ona ma to w sumie gdzies bo nie mieszka w kamienicy tylko w swoim domku z ogrodkiem za kamienica

PATRYSIU
Własnie ogladalam Twoje focie na nk:tak::tak::tak:Sa super:-)Naprawde swietna z Was rodzinka:-)
Ale albo u Was było tak cieplo na poczatku kwietnia albo masz zla date w aparacie;-):-)

Do góry