Zajączek81
Fanka BB :)
Zbiram się powoli... Idę do zębologa... Jak nie nie cierpię zębologów
o matulo, ale twardość nieugiętość

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym nie mówila.. co bedzie to bedzie.. jak to jedna z dziewczyn napisala.. zabezpieczacie sie i juz.. no ale dzieci z palcow i recznikow wychodza a nawet z pralki tylko tego nie mów.. bo pomysli ze jakas wariatkaW sensie mam kłamać jak się baba zapyta o dzieci czy planuję??????
ooo wlasnie dokladnie tak bym powiedzialaTo jej nie mów że sie starasz,powiedz ze sie zabezpieczasz z mezem ale gwarancji ze zajdziesz w ciaze jej nie dasz.Moze ta praca odciągnie Cie myslami od fasolkowania i wtedy baby sie pojawi![]()
I zaś następny problem - odwieczny - co tu na siebie założyć
Chyba jutro zrobie przebiurkę w tych wieśniackich sklepach bo już dawno nigdzie nie musiałam się ubierać elegansko więc na dzień dzisiejszy mam problem.
Ja to bardziej jeansy, dresiki, adidaski, klapeczki, wszystko sportowe.
zacznijcie tak od 10 dc i tak do 16 dc;-)