reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

jesu jak to napisalas to mi sie odrazu przypomnialo co mi sie dzisiaj snilo:szok:
sluchajcie dziewczyny no masakra.....
mialam sen erotyczny z kolega ze studiow:szok::szok::no::no::confused::confused::szok:
nie wiem skad mi sie to wzielo przeciez nawet o nim nie myslalam!!:szok:

nie powiem ze byl zly :sorry2:bo i kolega fajny:sorry2::zawstydzona/y: ale jakas msakra heheheh

Mnie też się zdarzają takie sny. Tylko że nie z kolegami a z byłymi:tak:

to poprosze o kawke, i przy okazji o zestaw gołąbkow bo uwielbiam!!!!!!!!:-D:-D:-D

Czy ty na pewno w ciąży nie jesteś? Zestaw kawa = gołąbki dość dziwnie brzmi:-D

Kropeczko oczywiście,że dam wam namiary na lekarza. Ja byłam zachwycona jego podejściem, ale to było 3 lata temu. Teraz więcej wiem i wymagania mam większe. Zobaczę jak będzie na tej wizycie.

reklama
Diagnoza: CHRONICZNY BRAK SEXU:tak: tak jak u mnie, tylko że mnie się śni kolega, tylko Ciiiii;-)
oszty heheh widze ze kolezanka tez se nie zaluje a co hahahah;-)

witaj kasienko;-)

ja narazie dziewczeta spada, musze posprzątac chalupe bo malz wraca wieczorem a burdel na kołkach w domu ze hej, a to wstyd na bezrobociu zeby sie tak zapuscic hehehe, buzka:sorry2:;-)

ja narazie dziewczeta spada, musze posprzątac chalupe bo malz wraca wieczorem a burdel na kołkach w domu ze hej, a to wstyd na bezrobociu zeby sie tak zapuscic hehehe, buzka:sorry2:;-)

Tak, Tak burdel.

Poleciała golić nogi na wieczór z mężusiem. Tyle go nie było, że zapuściła niedźwiadka bo czasu nie było jak po nocach się gziła z kolegami.

hanka!!!!!!!! u mnie nad morzem potrzebuja menagera do hotelu!!!!!! odrazu z zakwaterowaniem!! dawaj nad morze a nie sie bedziesz kisic u siebie:-D:-D:-D

Sama startuj pacanku - przeciesz szukasz roboty.

Wypieprzyli by mnie po jednym dniu takie porządki bym im tam porobiła. Nawet piasek na plaży kazałabym posprzątać.:-D

Tak, Tak burdel.

Poleciała golić nogi na wieczór z mężusiem. Tyle go nie było, że zapuściła niedźwiadka bo czasu nie było jak po nocach się gziła z kolegami.
eheh golic sie bedde wieczorem :-p
Sama startuj pacanku - przeciesz szukasz roboty.

Wypieprzyli by mnie po jednym dniu takie porządki bym im tam porobiła. Nawet piasek na plaży kazałabym posprzątać.:-D
ja nie startuje jak dla mnie za wysokie progi:-p
bujaj wrotki pipo!! ja ci robote znalalzam bo zes plakala za morzem a ty nie chcesz to nie!!:-p

dobra juz naprawde spadam:-)

reklama
Do góry