reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
gosiaczekkk niestety, czasami tak to już jest... nie przejmuj się. nie można Ci teraz się przejmować i martwic na zapas. możesz pójść na samo usg, tylko czy warto znowu kasę ładować i na dodatek szkodzić dzidziusiowi? (promienie usg nie zbyt dobrze wpływają na dzidziulka).

a ja mam czasem kolki ale z boku brzuszka najczesciej po lewej stronie.
ogolnie samopoczucie mi sie poprawia ale najgorzej jest rano po wstaniu i z jedzeniem sniadania potem juz jest ok. no i zaczelam sie opychac slodkosciami :-D
na usg ide za 2 tyg.:happy2:

Zapisalam sie na wizyte i na USG do innego lekarza, do placowki z ktora moja firma ma umowe podpisana wiec bede miala to NIEODPŁATNIE :)
13 maja ide, czyli za tydzin :)
od razu mi lepiej :)

Ja nie dam rady jeść słodyczy... Dopycha mnie od nich. Ze slodyczy mogę zjeść loda i co najwyżej corny. No i dżem mi wchodzi. a tak owoce, sałatki i inne takie. na fast foody nie dam rady patrzeć po ostatnim objedzeniu się mcdonaldem...

Natalunia...tak naprawdę tego nie wie nikt..Igora urodziłam tydzień po terminie..a Stasia 3 tyg przed terminem:-D Zobaczymy jak to będzie tym razem.

Cześć

A ja już trochę lżej, głowa boli tylko wieczorem, brzuch mniej ale ciagle biegam do kibelka. Jeść mi się chce strasznie, nienawidzę tej marchwianki, ale tylko to jakby trochę pomaga. I to jest jedyna rzecz co mogę zjeść więc z braku laku.... Taka jestem głodna, buuuu....

Wiem że po12 tyg na usg 3D już coś widać, ale podobno o wiele lepiej iść w 5 lub 7 msc. Ja chyba pójdę w 5 bo dłużej to nie wytrzymam ;-)

Dudziakowa też tak myślę, że Julek to już potwornie dużo. Ale spodobała mi się Pola i Lenka ale niestety tylko mi... A Anastazja to fajny ma skrót Nastka ale to chyba koniec zdrobnień? I jeszcze Kaja ale męża brat ma Judytkę i ona ma na drugie Kaja i nie wiem czy to tak wypada, a wy jak myślicie?

reklama
Do góry