reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzięki. Z tymi herbatkami jest tak,że w sklepach jest tego od cholery , więc coś tam kupiłam i piję chociaż nie dobre. Ale dziś kupiłam czerwoną herbatę, taką chyba wart pić?
Tabletek bez lekarza stosować nie będę. A na siłownię kiedyś chodziłam ale krótko .Więc nie było efektu i trochę się załamałam i zniechęciłam. Teraz mieszkam na zadupiu i na siłownię mam daleko i dodatkowo pracuję, a wtedy nie. Więc czasu mam mniej. Ale chyba się w końcu wezmę za siebie, w końcu mam 3 dychy - samo się nic nie zrobi a wyglądać jeszcze jakoś chcę.

Zielona, czerwona wsio ryba ale nie ma tam żadnych związków przeczyszczających.
Najlepiej zieloną zaparzyć wieczorkiem i jak tylko wsatniesz na pusty żołądek chlapnij se filiżanke. działa cuda a i cera lepsza.
Nawet można myć twarz bo naturalnie przyciemnie koloryt skóry.

Tylko jak się zajdzie w ciąże to trzeba przestać pić herbaty.

Ćwiczenia przynoszą efekt po jakimś czasie a tu mówimy o miesiącach a nie dniach.

Hanka, kup se majtki obciskające - tyłek 2 rozmiary mniej:-D

Ja pierdziele jak stara baba. To już wole gorset:-D:-D:-D:-D

Dobra już teraz na bank lece, do zaś Lachony.

reklama
taaa z mniejszym tyłkiem z mniejszym tyłkiem..ja pierdole kobieto co ty gadasz?????????/!!!!!!!!!!!!!!! sie mowi ze ma sie kobieca sylwetke, a ty tak gadasz jakbys conajmniej miala 300kg zywej wagi i dupe jak szafa czterodrzwiowa!!!!!!!

2vvkj6v.jpg

wygladasz jak ktoras z nich? NIE!!!!!! to skoncz gadanie o duzych tylkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O żesz q...wa!!! Przy takim wyglądzie to powinno się przymusowe leczenie stosować. To jest przegięcie!

herbatki odradzam, no chyba, ze czerwoną - tą polecam, ale trzeba ją pić dość długo, zeby pomogła
fajny jest chrom, działa (sprawdzałam) ale nie wiem jak to się ma do fasolki... może dziewczyny wiedzą
a może jakiś basen?
Ja najbardziej lubię zieloną herbatę, ale właśnie sobie zrobiłam tą czerwoną i jest ok. Więc mogę pić. Z basenem jest ten sam problem co z siłownią- mam daleko i też brakuje czasu. Kupiłam rower ale pogoda się zepsuła.
Dzięki kochane za rady.
Coś więcej o chromie poproszę! Ktoś mi tu kiedyś pisał,że nie ma się takiej ochoty na słodycze jak się go łyka. Jakieś inne działanie też ma?

Domelko - pisałaś, że masz fahjnego lekarza - to dobrze, bo w końcu ciąża to też zasługa ginekologa:tak: Ale Ty naprawdę szczuplutka musisz być:blink:
mam nadzieję, że to nie PCO....
oj niestety jestem, w ubrania zaopatruje sie w smyku, reserved kids, h&m..... problem jak trzeba kupic jakies eleganckie ubranie;-) ale da sie wytrzymac:-)

mam nadzieję, że to nie PCO....
oj niestety jestem, w ubrania zaopatruje sie w smyku, reserved kids, h&m..... problem jak trzeba kupic jakies eleganckie ubranie;-) ale da sie wytrzymac:-)

A my tu dzisiaj o odchudzaniu gadamy!

Hanka a żebyś wiedziała,że będę sobie parzyć tą herbatkę i pić rano! Kurde mam taką motywację żeby schudnąć ,że szok! Nigdy tak nie miałam jeszcze. Dzięki za wszystkie dobre rady.

brzuszek można szybko zrzucić ćwicząc kołem hula-hop 20 min dziennie i szybko widac efekty. jeżeli macie ochote na słodkie zrobcie sobie mieszanke owocow: winogrona (białe i ciemne), jablko, mandarynka/pomarańcz, banan do tego jogurt naturalny bez cukru i tłuszczu i pychota. slodkie i ma duzo witamin. ja bym zalecała duuuuuuuuuuuuzo ruchu najlepiej na swierzym powietrzu:-)

Coś więcej o chromie poproszę! Ktoś mi tu kiedyś pisał,że nie ma się takiej ochoty na słodycze jak się go łyka. Jakieś inne działanie też ma?
ja bardzo lubię słodycze i chrom faktycznie spowodował, że po jednym kawałku czekolady miałam dość:tak: i nie tylko na słodycze zmniejsza apetyt, ogólnie zmniejsza, po małej porcji masz dosyć jedzenia, jesz mniej bez wielkich wyrzeczeń i cierpień
niestety u mnie zadziałał najlepiej za 1ym razem, jak przerwałam i potem 2 raz go jadłam no to już działanie było mniejsze:confused:

Hanka - gorset też obleci, tylko trochę sztywna będziesz przy witaniu gości:-);-):-)

Cholera! Znalazłam klub dla bab gymnasion, zajęć tam mają mnóstwo i nie wiem na co się zapisać. Macie jakieś pomysły? Znacie się na tym?

reklama
oj lilu bardzo mi przykro, trzymaj się mocno i wierz, że będzie dobrze, musi być dobrze!

Do góry