reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hi hi jakie tu ciekawe wątki się pojawiają;-)
moja lala niedawno zasnęła wreszcie, cisza i spokój mam chwilę dla siebie
dokładnie tak
rozmiar rozmiarowi nie równy :-(

super !!!:-):-)

przynajmniej doszedł do prawidłowych wniosków.:-D:-D:-D

Jak chcesz to zrób taki jak ja.
Prosty i każdy zrobi.

tak torciki wyglądają w przekroju

pyszności jak za mną chodzi coś takiego, z przepisu napewno skorzystam

As, torty po prostu rewelacja! :szok::szok::szok::-)
Aż mi ślinka cieknie! :-D
Weźcie mnie do roboty wygońcie, bo znów nie mogę tego laptopa odłożyć, przykleił się do mnie, czy jak:confused: :-p:-p:-p

myszunia Ty BB-owy nalogowcu :-D:-D co na biedna laptopine zwalasz :-p:-p
ależ się ubawiłam z tego

Ja tez spadam:tak:Musze sie ubrac i isc po mlodego:-)

No i zaprosilam siorke z moim chrzesniakiem na kawe-beda pewnie tak przed 16

ja dziewczyny narazie z doskoku bo gangreniak padł to ja galopem obiad....ferajna ma gulasz z warzywami z żołądków + ziemniaczki z koperkiem+surówka sałata z sosem bazyliowym a ja pierś z warzywami w foli +surówka:tak::tak:a nic jeszcze nie zrobione a to za 1.5 godziny moje kochanie wraca:rofl2:

reklama
to jest aż 1,5 godz:-)
ja też czekam już na mojego z obiadem a potem czeka go misja specjalna pt odkurzanie;-)

Do góry