reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Lece do sklepu bo potem nie będzie sie mnie chciało.
Kupię sobie słonecznik bo mam straszną ochotę.
A jak, jak szaleć to szaleć.

reklama
Czy któraś brała duphaston? Jak się po tym czułyście?

w miesiąc przytyłam 2 kg, oprócz tego żadnych objawów nie miałam (ale wtedy młoda byłam:-))

Czekaj wariatko jeszcze mnie nie zatrudnili:-D
a ja mam wrażenie, że osobę z taką uroczą osobowością to zatrudnią z marszu;-):tak: - kupiłaś jakieś ciuchy na rozmowę?

Nie jest wazne co sie nam przytrafia w zyciu. Wazne jest to jak my podejdziemy do tego, co sie nam przytrafia. To determinuje sukces badz porazke zyciowa

tak , no mnie się zdawało, że moja rozpacz po zrobieniu porannego testu (jedna smutna kreska) już mi przeszła ale się dzisiaj w pracy poryczałam:zawstydzona/y:

Matko Hanka jakie ty masz długie nogi po samą szyje !!!!!!

Ja wiem czy długie???? Może tak na zdjęciu wyszło.
Mam 1,72.
A tak w ogóle to skąd wiesz ?????

w miesiąc przytyłam 2 kg, oprócz tego żadnych objawów nie miałam (ale wtedy młoda byłam:-))

a ja mam wrażenie, że osobę z taką uroczą osobowością to zatrudnią z marszu;-):tak: - kupiłaś jakieś ciuchy na rozmowę?

tak , no mnie się zdawało, że moja rozpacz po zrobieniu porannego testu (jedna smutna kreska) już mi przeszła ale się dzisiaj w pracy poryczałam:zawstydzona/y:

No napewno jak by babka na BB siedziała. Ale w tak krótkim czasie nie da się aż tak zauważyć mojego uroku.

Wynalazłam kilka ciuchów w domu rodziców. Jutro będzie pokaz mody.

lepiej się poryczeć niż dusić w sobie

Kurde ja też chcę zobaczyć Hankę i całą resztę pięknych dziewczynek!

No i reakcja łańcuchowa.

A widze na zdjeciu na NK u Kropeczki w znajomych, tylko boje sie zaproszenie wysłać żebys mnie nie pogoniła.

reklama
Do góry