reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

kluseczka ja mysle ze wyjdzie w praniu one napewno sa inne niz w pl nawet orginalne pampersy sie roznia musisz sprobowac poprostu ..
Ja tez tak mysle :tak:

Przy Sandrze probowalam roznych marek i najlepiej spradzaly sie z firmy pampers. Inne albo przemakaly, albo wyplywalo bokiem, albo robily sie odparzenia na pupci mimo, ze czesto zmienialam pieluszke. Tak ze trzeba posprawdzac ;-)

dee gratuluje calej spakowanej juz wyprawki :-)

gumisia u nas tez trzeba miec swoje rzeczy w szpitalu dla dzidziusia. Ubranka, recznik, mydlo, pieluszki i chusteczki. Ja wezme jeszcze rozek i masc do pupy ;-)

Kaska lozeczko bardzo fajne :-):tak:
Dla Sandruni kupilismy bardzo podobne ;-)tylko czerwone :tak:

reklama
Wreszcie zrobiłam pierwsze zakupki dla naszej córci:-)
Kilka ubranek i dwa kocyki bawełniane, do tego kilka pieluszek tetrowych, ręczniczek z kapturkiem, skarpetki... to może niewiele ale zawsze jakiś początek;-).
pozdrawiam

Załączniki

• DSC02011.jpg
    DSC02011.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC02012.jpg
    DSC02012.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC02013.jpg
    DSC02013.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC02015.jpg
    DSC02015.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC02014.jpg
    DSC02014.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC02018.jpg
    DSC02018.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC02016.jpg
    DSC02016.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC02020.jpg
    DSC02020.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC02021.jpg
    DSC02021.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Martusia-jak rodziłam Miśka 7 lat temu w tym samym szpitalu to wolno było mieć swoje rzeczy tylko na wyjście,a teraz wszystko trzeba mieć swoje-wygoda czy kryzys:baffled::confused:, ale ja jestem za tym bo przyznam że brzydziłam się tych szpitalnych rzeczy:baffled:

Wreszcie zrobiłam pierwsze zakupki dla naszej córci

Ciuszki superowe !:-) Mnie powalają pajacyki :tak:.

No jak tak poczytałam te Wasze posty o monitorach oddechu to sie tematem zainteresowalam i wlasnie licytuje taki monitor Respisense - Bezprzewodowy monitor oddechu dla niemowląt - Monitor oddechu, monitory oddechu, monitor, monitor oddechu dla niemowląt, monitor bezdechu, monitory bezdechu, śmierć łóżeczkowa, SIDS, :-)
Uzywany monitor na allegro znalazlam zobaczymy jak sie ta licytacja skończy. Jak przegram to chyba kupię nowy.

Powodzenia w licytacji!

Wreszcie zrobiłam pierwsze zakupki dla naszej córci:-)
Kilka ubranek i dwa kocyki bawełniane, do tego kilka pieluszek tetrowych, ręczniczek z kapturkiem, skarpetki... to może niewiele ale zawsze jakiś początek;-). pozdrawiam

Fajowe zakupy:-)

Ja dzisiaj zakupilam kilka ubranek w Tesco firmy Cheerokee, jutro zrobie fotke to wstawie:-D Zaplacilam za nie mniej niz bylo na metkach...chyba jakas przecena byla a ja nie zauwazylam, ale tym bardziej bylam z tych zakupow zadowolona:-D I krem na podworko z filtrem 30 z Nivea baby kupilam:-)

reklama
Do góry