reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Badaicka, ty się w ogóle nie zmieniłaś :)
Słuchajcie, odebrałam wyniki, tzn. jeszcze nie wszystkie ale prawie. Napisze później żeby któraś mi powiedziała co i jak. Niby te co mam są w normie ale kto wie:D

Marzenko, jak się nie patrzy tez są:D:D:D:D

reklama
Os
W dupę jeża ja też wczoraj miałam. Może nie awanturę ale był cichy poranek.
Jak zwykle przylazł z roboty i już na kompa musi siąść. W między czasie jak gadałyśmy napisał na gg kolega że kubica kupił fabię wrc żebym mojemu powtórzyła jak przyjdzie z roboty. ja na to ok.
To nie było cześć kochanie, co u ciebie tylko już musi zobaczyć, muszą pierdolić bo to jest najważniejsze.
Na to ja powiedziałam że ide spać bo i tak nic tu po mnie, jak jest głodny to niech sobie zrobi sam.
No to oczywiście obraza majestatu, fochy mu strzelam. A jak ja sobie siedze i pierdole na bb to nic.
Ja na to że chociaż mam do kogo gębe otworzyć. I koniec gadki.
Poszłam sobie zapalic do kuchni i cisza. Przylazł a ja skonczyłam palić i poszłam spać bez ani jednego słowa.
Siedział mruk na dupie w kuchni chyba z dobre 20 min. A potem na kompie do 3 nad ranem.

Nie jestem upierdliwa, rozumiem ich pasje tylko nie ma minuty żeby nie pierdolił o autach, nie ma dnia żeby nie był związany z autami.
Wstaje do roboty, ubiera się i siedzi dobre 15 min na necie ogląda auta. Wraca z roboty siada na kompie i tak do 3 nad ranem ogląda auta albo modele zamawia.
Ma wolne siedzi cały dzień na necie modele ogląda, zamawia, ściąga zdjęcia. Gra na playu. Siedzi na gg i pierdoli o autach z kolega.
I tak qurwa w koło macieju.

Więc poleze do tej roboty nawet za darmo - bo ocipieje z tym starym nudnym pacanem
.
Hanka kurna co z tymi facetami musimy se robote załatwić jakąś i niech sobie radzą wsteciule sami!!!:tak::tak::tak:

Acha i czytałam tu jak kto wygląda aby szybciej poszło pokaże wam się tu tak ogólnie:tak:
O TO JA:-)(PS.na jednym zdjęciu wyszła mi źle twarz a głównie nos i ząbiska :-D)
jaka laska z ciebie kobito!!!!!!!
Głowa do góry słońce!!! Ja awiem, że zła jesteś i wszystko cię wkurza, ale na pewno nie jest aż tak źle. Tylko nie możesz sobie pozwolić na to , żeby facet Tobą rządził trzeba ustalić zasady, podział obowiązków i te sprawy. Ja też siedzę w domu (pracuje tylko w weekendy), na uczelnie jeżdżę raz w tygodniu, ja gotuję obiady, bo wiadomo mam na to czas, ale odkurza mój małż, po obiedzie sprząta on, kotu sprząta ona, ja nie robię wszystkiego, nie pozwoliłabym sobie na to...
no u mni to trudno o taki stały podział obowiązków bo M wraca zazwyczaj o 18 lub 19 z pracy a wychodzi o 6 rano i tylko niedzielę ma wolną to jak coś od swieta zrobi to juz jest wyczyn
Ja, Zajec i Future Mamma jesteśmy dumne i zadowolone tylko Strachliwa miała trochę nasrane pod kopułą ale już wczoraj poukładałyśmy w tej jej bani..
ze niby ja mam nasrane w bani ??:confused::confused::baffled::baffled:
kurna nic z tego nie dam sobie:no::no::confused::confused:
może i poukładałyście i dam se rade z tym wszystkim bo skoro wy mówicie ze jest ok to pewnie tak jest
Tyś podobny przypadek jak Strachliwa i od razu mówie nie mamy dla takich litości. Z mózgu robimy sieczke.
hej ja jestem zaniepokojona a nie strachliwa :tak::tak::baffled::baffled::baffled:
a sieczka mi jeszcze uszami sie nie sypie to sie chyba nie udało :-D:-D:-D
No dobra to sem ja :baffled: żeby nie było,ze tak se do Was przylazłam i sie nie pokazałam.Fota z kwietnia tego roku,bo zmieniałam dowód
świetna z ciebie kobitka kochana :tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny naprawde jestescie nieocenione hahahah,:-D:-D:-D
hanka moze i zaczne zalowac ze bufetowa nie zostalam hahaha:-D
zajaczku wiem wiem , jak moglam pogardzic taka robota! hehehehe:-D

w kazdym razie polecialam do urzedu z ryjem ze co oni sobie wyobrazaja , jakimi kryteriami sie kieruja przy dawaniu pracy, a on do mnie ze skoro nie dostalam skierowania tylko adres na karteczce to znaczy ze wcale nie musze tam isc to byla tylko propozycja heheheh no wiec mi ulzylo!!!:-D

odebralam dzis prawko przy okzaji lalalalalalal:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

a gdzie kingus??
SUPER gratuluje.
Ja tez niedawno zdawałam-13 marca w piatek:-D i zdałam :-D
tylko musisz od razu jeździć Słonko bo zrobisz przerwę od kółka i bedziesz się bała później

ja chcialam tylko powiedziec ze na BB u nas są same laski jak bum cyk cyk!!:-D:-D:-D nie wazne czy krągłe czy nie ale laski jak sie patrzy!! :-D
Zaczne sobie to powtarzac jak mantrę :-D:tak:

MARZENIX super miłego objeżdzania;-):-)
ZANIEPOKOJONA dziękuje:zawstydzona/y::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i mam jeszcze kilka minut, bo w tv właśnie Strażak Sam. Nie ma szans,żeby moje dziecko odeszło od tv jak jest strażak!:-D

Acha i czytałam tu jak kto wygląda aby szybciej poszło pokaże wam się tu tak ogólnie:tak:
O TO JA:-)(PS.na jednym zdjęciu wyszła mi źle twarz a głównie nos i ząbiska :-D)

Odważne kobiety jesteście, podziwiam. Ja nawet na nk się nie loguje.

:-Dja wymiekam dziewczyny, dostalam skierowanie z urzedu do pracy w jakims lumpeksie w garazu hahahahahha:-D z moim doswiadzczenie jako kierownik do jakiegos garazu do lumpa mnie skierowali , no nie wytrzymam!!:-D:-D

Te ich propozycje są czasem z kosmosu. A najgorsze jest to,że tylko czekają żebyś jakiejś oferty nie przyjęła i wtedy mówią ci do widzenia.

jaka jest szansa zajścia w ciążę po dostawieniu tabltek anty.
mój przypadek wygląda tak:
odstawiłam tabletki ( przyjmowałąm je dwa miesiące, każde opakowanie ma 21 tabl. po czym robi się 7 dniową przerwe a 8 dnia zażywa się kolejne opakowanie) pierwsze opakowanie przyjęłąm całe, zrobiłąm przerwe, krwawienie wystąpiło normalnie, następnie rozpoczęłam 2 paczkę ale nie dokończyłąm jej, wziąłam 18 tabletek, po dwóch dniach wystąpiło krwawienie z odstawienia. Trwało 7 dni. Kiedy krwawienie się skończyło współrzyłąm z narzeczonym bez zabezpieczenia. Jaka jest szansa na ciąże? Jeszcze za wcześnie na test i na badanie learskie. Macie jakieś propozycje? Był ktoś w takiej sytuacji? Chciałabym dzidzie:confused:

Jest szansa że jesteś w ciąży.;-);-);-)

SUPER gratuluje.
Ja tez niedawno zdawałam-13 marca w piatek:-D i zdałam :-D
tylko musisz od razu jeździć Słonko bo zrobisz przerwę od kółka i bedziesz się bała później

Zaczne sobie to powtarzac jak mantrę :-D:tak:
ja tez mialam egzamin ale wczesniejszy 13-go w piatek , wzieli mnie o 13;31:szok: i niezdalam hehehehe:-D
a teraz zdalam 23-go dokladnie 8 miesiecy po slubie :-D

moj malz juz mi samochodziku szuka :-)
Obiecanki cacanki.... M. nie ma do nast. piatku. Dawaj zrobimy imprezkę:-D
ooo nieeeeeeeee to sie szukju bo moj wyjezdza we wtorek i do soboty go nie bedzie!!!!! :-D jade!!!!!!!!!:-D
MARZENIX super miłego objeżdzania;-):-)
dzieki :*

reklama
Do góry