reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Zajec uwielbiam Radka - ten facet to ma wigor

Patrysia ale żeś odwaliła walentyneke - zajebista. No i jakie skórzane muszkieterki jak dobra ladacznica. Mam podobne tylko zamszowe.

Zajec uwielbiam Radka - ten facet to ma wigor

Patrysia ale żeś odwaliła walentyneke - zajebista. No i jakie skórzane muszkieterki jak dobra ladacznica. Mam podobne tylko zamszowe.

dziekuje:-)hehe no fakt kozaczki robią furrore co w sumie nie powinnam tej fotki dawać tylko kurcze to dla M filmik i chciałam aby miał tam moją i taka pamiątke:tak:

Pati walentynka napewno powaliła męza na kolana??
Zajączku ale dlaczego masz czekać z badaniem prolaktyny jak ja sie robi po @ a przed owulacja???

Muszę nastawić pranie bo sąsiadka się wkórza jak jej wieczorem się tarabanie nad głową.
Mam taki burdel na jamie że szok.
Ale posprzątam wieczorkiem.

Dzisiaj organizuje pokaz mody bo się muszę jutro pokazać jaka ja zajebista jestem.

ZANIEPOKOJONA łezka się zakręciła i wyleciała;-)
HANKA no tak daj tam czadu:tak:
Niby nie mam żadnych objawów na @ tylko kurka czasem mnie tak dziwnie zaboli brzuch tak jak na begunke(ale nie mam tylko takie odczucie) nie wiem czy to dobrze czy nie:confused:piersi sie uspokoiły tak wczoraj coś poczułam ale dziś tak nie już tylko wiecie co dzisiaj no i w sumie troche i wcześniej ale ogólnie dziś mnie tak zemdliło ale myśle że to ze stresu wszystko bo boje sie testowania albo i że wstręciucha@ przylezie:baffled:

Patrysia super!!!!!! Synek ma Twoje oczka a reszte tatusia;-)
mnie moj ex zrobil cos takiego(pare lat temu;-)) bardzo to mile bylo....

Pati.
Tak też pomyślałam że sie wzruszył.
może jednak @ nie przyjdzie bo już jest u nas plaga tych @ kazdej przychodzi wcześniej czy później a fasolek brak moze tobie sie uda zacząć dobrą passę!!

reklama
Pati.
Tak też pomyślałam że sie wzruszył.
może jednak @ nie przyjdzie bo już jest u nas plaga tych @ kazdej przychodzi wcześniej czy później a fasolek brak moze tobie sie uda zacząć dobrą passę!!

wcześniej już myślałam nad tymm że się udało ale teraz kurka jak coraz bliżej @ to normalnie mam przeczucia że jednak się nie udało :-(no ale trudno staranka tak długo aż zafasolkuje i na pewno sie to uda nie tylko mi a nam wszystkim:tak:;-)

Do góry