reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
idę się kąpać..nie uciekać - niedługo wrócę :)

co Wy z tymi kapielami? Brud do 2 cm jest nieszkodliwy a powyzej 2 cm sam odpada:-D

A Hanka chyba juz calkiem w tej wannie rozmokla....

Ciekawe jaki filmior dorwala Marzenixx w kinie....

Kurcze tez mam ochote na kino...chyba sie jutro sama wybiore...co polecacie z obecnego repertuaru...?

A to charaszo

Ja sie zwlekla z roboty i czaszka mi peka. Co za dlugi dzien. Obiadzik wcisnelam i jestem z wami

właśnie się dowiedziałam że w jednej szkole pedagoga szukaja ( mamusia mi powiedziała ) - jadę jutro z samego rana zawieźć dokumenty aplikacyjne i pogadać :)
No to oby się udało:tak:
Wstawie wam zaraz zdjęcie mojej nowej fryzurki, już wczoraj miałam to zrobiś, ale wiecie skleroza nie boli...
Oczywiście musiałam je sobie sama zrobić, bo małż w pracy
Super fryzurka - ja to już zapuszczam właśnie z takich krótkich bo M marudzi, że chce bym znowu miała dłuższe:tak:
Ale TY świetnie wyglądasz:-)
Dzien dobry kobitki
Melduje sie wieczorowo
Witaj Lolitko:-)
Dokładnie, oczywiście odezwę się zaraz po wizycie.
Kinguś - powodzenia:tak:

....

Kurcze tez mam ochote na kino...chyba sie jutro sama wybiore...co polecacie z obecnego repertuaru...?
ja kochana samochodziki ogladalam na necie , wkoncu zaraz malz jakis mi usi kupic:-D a teraz lece na film do kina jakis sensacyjny czy since sfiction jakos tak -"push".
buziolki

reklama
co Wy z tymi kapielami? Brud do 2 cm jest nieszkodliwy a powyzej 2 cm sam odpada:-D

A Hanka chyba juz calkiem w tej wannie rozmokla....

Kropeczko - no a "Vicky Christina Barcelona"? podobno fajny ale specyficzny:tak:

Do góry