kinguś
Nie poddam się
Dokładnie, oczywiście odezwę się zaraz po wizycie.No popatrz jak fajnie, wstaniesz i po sniadanku od razu na badanie...tylko mi sie nie stresuj w nocu ani rano jutro-wszystko jest ok-pamietaj!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, oczywiście odezwę się zaraz po wizycie.No popatrz jak fajnie, wstaniesz i po sniadanku od razu na badanie...tylko mi sie nie stresuj w nocu ani rano jutro-wszystko jest ok-pamietaj!!!
Alio Kropeczka
Szto tam dzisiaj slychowac ?
idę się kąpać..nie uciekać - niedługo wrócę![]()
No to oby się udałowłaśnie się dowiedziałam że w jednej szkole pedagoga szukaja ( mamusia mi powiedziała ) - jadę jutro z samego rana zawieźć dokumenty aplikacyjne i pogadać![]()
Super fryzurka - ja to już zapuszczam właśnie z takich krótkich bo M marudzi, że chce bym znowu miała dłuższeWstawie wam zaraz zdjęcie mojej nowej fryzurki, już wczoraj miałam to zrobiś, ale wiecie skleroza nie boli...
Oczywiście musiałam je sobie sama zrobić, bo małż w pracy
Witaj Lolitko:-)Dzien dobry kobitki
Melduje sie wieczorowo
Kinguś - powodzeniaDokładnie, oczywiście odezwę się zaraz po wizycie.
ja kochana samochodziki ogladalam na necie , wkoncu zaraz malz jakis mi usi kupic....
Ciekawe jaki filmior dorwala Marzenixx w kinie....
Kurcze tez mam ochote na kino...chyba sie jutro sama wybiore...co polecacie z obecnego repertuaru...?
co Wy z tymi kapielami? Brud do 2 cm jest nieszkodliwy a powyzej 2 cm sam odpada
A Hanka chyba juz calkiem w tej wannie rozmokla....
Ciekawe jaki filmior dorwala Marzenixx w kinie....
Kurcze tez mam ochote na kino...chyba sie jutro sama wybiore...co polecacie z obecnego repertuaru...?