reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

o cholerka...to faktycznie masz powanie z ta alergia...
Nie to moj ma alergie na pylki drzew II, na kurz, roztocza-i jakies krzyzówki pokarmowe...nie ma klopotu z kaszlem i dusznosciami. U niego jest lzawienie oczu, kichanie i katar...wiec chyba sie to w astme raczej nie powinno zmienic, jak myslisz? W dodatku w Uk nic mu nigdy nie dolega bo tam jest wieksza wilgotnosc, a ataki ma jak jestesmy w kraju...prawie zawsze.
Na roztocza kurzu tyz mam alergię :baffled: ale tego akurat nie da sie wyleczyć.Myślę, ze jesli nie ma jakiś duszności to nie powinien miec astmy choć mój pulmo twierdzi,że kazda nie leczona alergiia ma swoje konsekwencje i w 90% to astma właśnie.Zapytam go o Twojego M jak bede na wizycie zobaczymy co powie :tak: Tak w UK inny klimat to moze lepiej dla Jego organizmu:-D

jestem...szybko i bezbolesnie..

ale hanka to chyba plywa w tej wannie..
rerakszuje sie:-D przed jutrzejszym dniem

reklama
Kropeczko Andziu dzieki Kochane.
U mnie hmmm..... Wszystko postaremu czyli oczekiwanie na fasolke w pełni, i mysle, że to bedzie mój miesiąc:-), bo jakos inaczej sie czuje niz zwykle wiec cichutka nadzieja jest:sorry2:..... Ale czekam do soboty.
Fajnie ze juz jedna fasolka sie pojawiła.. - GRATULACJE SEPHORA i trzymam kciuki zeby z maleństwem było wszystko w jak najlepszym porządeczku:tak:.

Podczytywała Was czasami, bo całkiem od BB się oderwać poprostu nie mozna.

Kropczko kochana a jak twoje kolanko i wogóle zdrówko? Kiedy wznawiasz staranka?

reklama
o jak dobrze
doczytałam ze jutro startujesz z szukaniem nowej pracy 3mam kciuki zeby sie szybko udało

Do góry