reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

A mozesz zdradzic ktora klinika? bo Ty tez jestes w Londynie, prawda?
Wiozyta juz niedluigo-mam nadzijee, ze szybko znajda przyczyny i jak trzeba bedzie to predko ustala IVF...

Klinika jest w szpitalu, Princes Royal University Hospital, Kent. Z doktorem Steer slyszalam o nim od innego lekarza bardzo mi go polecal :tak: jast nadzieja.

reklama
Ja właśnie próbuję trzeci rozdział mojej magisterki napisać,ale coś zupełnie mi nie idzie, okazuje się, że jeszcze do biblioteki będę musiała się wybrać bo sporo rzeczy mi brakuje, a poza tym weny nie mam, dopiero pół strony napisałam. A został mi jeszcze czwarty rozdział, całą pracę muszę oddać do 15 czerwca, bo do końca czerwca muszę się obronić, ponieważ mój zajebisty promotor później na wczasy sobie wyjeżdża i zostaj mi potem wrzesień a jego we wrześniu też może nie być i dupa blada....
pożaliłam się trochę...

Kankagan i Patrysiu GRATULACJE !!!!!!

Dziewczyny wiecie co tak się zastanawiam czy nie powinnyście uciec z tego forum i wrócić dopiero z fasolką.
To głupie, ale same dobrze wiecie, że większość dziewczyn nie udzielało się na BB zbyt intensywnie i za chwilę zafasolkowały. :-)

Trochę mnie to przeraża. Tyle tu nas jest przez tyle miesięcy i taki mały odsetek ciąż w przeciągu tak długiego czasu..... :-(

Nie mówię oczywiście o parach mających problem z żołnierzykami itp, bo to dużo trudniejszy temat, ale te pary co niby wszystko jest okey-zmykać z forum i wracać z fasolami :-)

Olesia
Sa ludzie i mlotki. Wiem, ze takie rzeczy nie napawaja ludzi optymizmem, ale co zrobic.... Mozna sie powkurzac, wyjsc z siebie i stanac obok i to wsio:no:

Kochana ja sie wciaz z tego smieje, bo jak sobie przypomne jak biegalismy po szpitalnych korytarzach by znalesc ten "idealny" WC na poczecie naszaj probki, jak mowilismy "oooooo nie ten nie bo za blisko dzieciecego oddzialu, ooooooo nie ten nie bo tu za duzo dziadkow, oooooooo nie ten nie bo prawie przy recepcji.... :-):-D a jak nam sie udalo to bylo za pozno. Mina i pol usmieszek babki w lab. mowila sama za siebie. Jakies przygody musza byc.

Dziewczyny GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
he he a my będziemy ciociami:-D

Wikulaa
Kochana, wiem co czujesz - znam bol pisania magisterki. Ja pisalam dwie :angry: Ale wiesz co ? Jak juz napiszesz to sie pozegnasz z ta cala nauka raz na zawsze i zaczniesz sie dopiero uczyc...w praktyce. Te wsie szkoly to pic na wode...Ale papier trza miec, bo pomaga

Olesia
Bez przygod nie da rady:) Dobrze ze chociaz sie mozesz z tego posmiac

Olica
Zgadzam sie.... Odpoczynek od BB pomaga bo sie wtedy dystansujesz nieco - to taka moja prywatna opinia. No chyba ze potrafi sie byc zdystansowana i zrelaksowana nawet w BB wtedy da rade

Kankagan i Patrysiu GRATULACJE !!!!!!

Dziewczyny wiecie co tak się zastanawiam czy nie powinnyście uciec z tego forum i wrócić dopiero z fasolką.
To głupie, ale same dobrze wiecie, że większość dziewczyn nie udzielało się na BB zbyt intensywnie i za chwilę zafasolkowały. :-)

Trochę mnie to przeraża. Tyle tu nas jest przez tyle miesięcy i taki mały odsetek ciąż w przeciągu tak długiego czasu..... :-(

Nie mówię oczywiście o parach mających problem z żołnierzykami itp, bo to dużo trudniejszy temat, ale te pary co niby wszystko jest okey-zmykać z forum i wracać z fasolami :-)

A wiesz,że ja ciągle powtarzam to samo? Ja zaczynam staranka za miesiąc. Na początku bez liczenia dni płodnych, bez testów owu, bez suwaczków. Ja mam już dziecko, więc wiem,że mogę zajść w ciążę bez większych problemów. Ale ostatnio próbując zajść w ciążę strasznie się nakręcalam i czekałam 10 miesięcy. Siedzenie na BB też mnie nakręca i wiem,że jak już zacznę staranka to będę się tutaj mniej udzielać.

Kochane to mój test nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam aż się popłakałam nie mogę uwierzyć że się udało:-d
Nie no powariowały dzisiaj z fasolkami
SUPER GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kto sie pisze na ciastko kokosowe i pyyyyyyyszna kawke z cisnieniowego, trzeba poswietowac tyle fasolek sie pokazalo, ciesze sie niesamowicie :-)​
Kurka ja na diecie i ani kawy ani ciacha nie mogę :-( ale co tam takie radosne wieści,ze poprosze o 1 zestaw dle mnie :-D

U mnie pięknie świeci słońce i jest gorąco! Lato normalnie! A wieczorkiem mam wizytę u gina. Oby tylko moje przeczucie co do niego mnie nie zawiodły!
U mnie tyz lato w pełni na termometrze mam w słońcu 32 stopnie :-D
Oby pan G sie nie zmienił i miał takie samo podejscie do Ciebie jak 3 latka temu

reklama
A wiesz,że ja ciągle powtarzam to samo? Ja zaczynam staranka za miesiąc. Na początku bez liczenia dni płodnych, bez testów owu, bez suwaczków. Ja mam już dziecko, więc wiem,że mogę zajść w ciążę bez większych problemów. Ale ostatnio próbując zajść w ciążę strasznie się nakręcalam i czekałam 10 miesięcy. Siedzenie na BB też mnie nakręca i wiem,że jak już zacznę staranka to będę się tutaj mniej udzielać.

Serio radzę iść stąd.
Sama sobie poszłam w pewnym momencie tylko czasem napisałam tu jak tam moje pęcherzyki z monitoringu cyklu i wtedy w tym cyklu jakoś tak psychicznie (mimo, że był monitorowany) "wyłączyłam się na ciążę" nie zaprzestając oczywioście zbliżeń i MYK jest dzidzia :-)

Do góry