tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Kluseczka ja mam Persil non-bio i też mam nadzieję, że nie okaże się alergizujący dla mojej dzidzi - zwłaszcza, że ja miewam alergiczne problemy skórne

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

heheh no tylko ze to ja sie myszy boje a nie onAniu, powiedz męzowi tak, jak mi odmówisz to cię myszy zjedząna mojego to działa, bo przy okazji mówię mu co myślę, choć czasami niepotrzebnie
![]()
jutro pod wieczor pojedziemy do sklepu to dal znac co z tego wyszłoheheh no tylko ze to ja sie myszy boje a nie on))))
jutro pod wieczor pojedziemy do sklepu to dal znac co z tego wyszło
![]()
i udanych i owocnych, co najważniejsze, zakupów 
gorzej jakiby sie spełniło-a w koncu razem mieszkamy hehehh i jakby u niego sie zaległy to i u mnie:-)Ale to tylko powiedzonkoi udanych i owocnych, co najważniejsze, zakupów
![]()

hmmmmNie spotkałam się z Dzidziusiem płynem do płukania "od urodzenia", za to podobną butelkę ma Dzidziuś płyn do prania i on jest "od urodzenia". Na pewno się nie pomyliłaś? :-) A może ja po prostu przez 3 ostatnie lata nigdzie się na nie niego nie natknęłam. Ja bym używała, jeśli się nadaje. Zawsze to milsze ubranka będą.No ja właśnie z rozpędu wzięłam te Dzidziusie, bo cena jest niska, a te ubranka, które mam do poprania, są albo nowe, albo używane wyprane i właściwie trzeba je tylko odświeżyć
A potem się zobaczy
Co do płynu do płukania, to najpierw też chwyciłam taki od 3 roku życia, ale się zreflektowałam i odłożyłam na półkę. No i wtedy zobaczyłam, że obok stoi taki dla noworodków. No to go wzięłam do kompletu.
I co terazMam nie używać, skoro niby się nadaje
![]()
Taaa, Ania, czuj się że facet co cokolwiek oceni hehehehemusisz sama dobrze się czuć prowadząc np na jeździe próbnej
a chłop to tylko jako sponsor
![]()
hehh no a tu masz racje![]()
Więc wydaje mi się, że spokojnie można prać w zwykłych proszkach, przecież kiedyś to nasze mamy prały w zwykłym E i też było dobrze;-)