reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia no wlasnie 2 tygodnie nawet.powiedzieli ze od podpisania umowy w ciagu 2 tygodni.tyle ze umowe podpiszemy dopiero we wtorek bo oczywiscie tego sama nie moglam zalatwic tylko mama musi to podpisac....
Kasia a Ty gdzie w Gorzowie mieszkasz?moze mialabym z kim na spacerki chodzic?:)))
moj tez dzisiaj marudzi bo nie dosc ze zabki ida to jeszcze mielismy szczepienie i juz wogole masakra jakas...

reklama
Szkoda ze was Kasiu i blondi nie bedzie ale rozumiem
ale mam nadzieje ze to nasze nie ostatnie spotkanko i bedzie ich wiecej :tak::tak:
a nas naszlo i wlasnie zaczynam robic pizze m poszedl tylko kupic skladniki wiec zaraz biore sie do roboty
u nas teraz ladnie slonce swieci a lalo ze szok....zmoklismy jak kaczki :-D:-D

zajrze wieczorkiem jeszcze papa

niby po poludniu ma byc 21 stopni i tylko rano ma padac... co robimy??
wiecie moze czy duzo meszek jest?? zeby nas nie zjadly :baffled:

niby po poludniu ma byc 21 stopni i tylko rano ma padac... co robimy??
wiecie moze czy duzo meszek jest?? zeby nas nie zjadly :baffled:

hej ja widzialam ma byc 22 stopnie i bez deszczu :tak::tak:
nic nie robimy spotkanko zaplanowane i basta najwyzej schowamy sie do domku :-D:-D

jezyk napisala ze tez postara sie dojechac :tak:

a ja zaraz wyciagam pizze mniam...

juz mezulkowi powiedzialam zeby kupil jak bedzie wracal do domu cos na meszki, bo ja nic nie mam :sorry2:

dawaj kawalek magda!!!!!!!! :-)

witam

magdamir dzięki za wiadomośc,

czytam, czytam cały czas i sie zastanawiam, chciałabym jechac, mąz mnie namawia, ale mam obawy, bo z moimi dziewczynami to nie tak łatwo się gdzieś wybrac, żebym chociaz młodą mogła zostawic, a nie mam z kim, a pozatym wogóle nie znam tych okolic i boję się, ze mogłabym zabłądzic,
a myslałam, ze spotkanie bedzie na tym Długim koło Strzelec
mam nadzieje, ze wkrótce zorganizujecie coś w Gorzowie, to jak najbardziej będę chętna

może jak się przespię, to najdzie mnie ochota i przyjade,

pycha kochana dawaj trafisz zobaczysz
prosta droga ty chyba jedziesz od strony gorzowa co? to caly czas na miedzyrzecz i przed mcz jest skret w lewo i jest jeziorko dojedz bedzie super im wiecej tym lepiej :tak::tak:

a znasz moze adama kiona lub marka ze strzelec to moja rodzinka
:tak:

reklama
Do góry