reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Wróciłam z parcy, zjadłam pyszne pierożki od babci więc mogę na chwilkę do was usiąś:-)
Kropeczko ty to biedactwo jesteś, ale teraz już może być tylko lepiej:-)

reklama
Karolciu...to ONA...ale z tym ze to pieszczoch to trafilas na 102...ale o tym to moznaby bylo epopeje pisac..

Oj jak pięknie! Kochana przykro mi bardzo. Biedactwo, nacierpisz się. Nieszczęścia chodzą parami, niestety!

Ja nie pojechałabym z maluchem do kraju, w którym są różne dziwne choroby. Jak dziecko jest małe to mozna zacząć podróże od przyjaźniejszych miejsc. Bo taki maluch np. w Egipcie przy tamtych temperaturach to może się męczyć. No ale każdy ma swój rozum.

1-Dzieki Loree...mam nadzieje ze bede miala ta pare nieszczesc a nie więcej juz:-)

2-oczywiscie ze choroby jakie panuja i ogolna "czystosc" kraju do ktorego sie wyrusza sa numerem 1 przy wyborze destynacji........jak sie lata z dziecmi na wakacje...

Miałam hemoroida już trzy razy,raz bardzo ostro że wylądowałam u lekarza co nie było miłe i dwa razy delikatnie szybko minęło.Niestety wiem że co jakiś czas będzie to kurestwo mnie nękać.Moja mam też tak ma pojawiło się przy porodzie z wysiłku i co jakiś czas ją męczy.:confused:

Ja nie mam hemoroidow...myslalam, ze mam...ale mam cos innego-niestety...

kropeczko moj brat miał to samo! juz jakis czas temu kwestia jest tego jak "daleko" jest ta szczelinka trzymam kciuki zeby byla blisko! :sorry2:

poworoty do szarej rzewczywistosci są bolesne!!!:baffled:

A mial operacje?
Eve, kurcze-ja nie wiem ile to jest daleko a ile blisko???

nie bedzie szarej rzeczywistosci...z nami jest kolorowo-moze nie az tak jak na Zakynthos...ale zawsze:-)

Matko dziewczyny a dlaczego u mnie sie jednak fasolka nie zadomowiła dziś moj 50dc i @ dalej nie ma a ja chcę fasolke jestem już wykończona tym wszystkim!!
Jejku strasznie długi masz ten cykl
ja wlasnie makijazyk sobie walnełam, bileciki w kinie zarezerwowalam....:tak: i zaraz bede zupke pomidorową gotować:-)
Chyba karnet sobie wykupiliście ;-);-);-)Co Wy w tym kinie robicie, że tak Wam się podoba ;-);-)

Kobitki kochane wyjazd wcale nie był taki drogi!!! bo all inclusive a wiec wsio w cenie do tego **** hotel na 8 dni za 1690zl!!! :-)
Super, że wakacje się udały:-)

a co powiecie na to ze moja kolezanka z mężem wyjechali na safari z roczną córeczką:szok::szok: ja bym sie nie odwazyla...... a jak miala kilka miesiecy to byli na kempingu przez miesiąc w grecji....:confused::eek:
Ja znowu słyszałam, że lepiej pojechać jak dziecko będzie troszkę starsze żeby miało jakieś wspomnienia. Jedna babka na wakacjach to zwiedziła tylko place zabaw i nic poza tym.

Ja nie bede nawet smęcic...wrocilam od lekarza-tym, razem od chirurga-
Oj kochanie przytulam Cię mocno. Po tych wszystkich przejściach fasolka jak w banku :tak::tak:

PM kotek śliczny ja mam dachowca :tak:

reklama
Do góry