reklama
Wróciłam z parcy, zjadłam pyszne pierożki od babci więc mogę na chwilkę do was usiąś:-)
Kropeczko ty to biedactwo jesteś, ale teraz już może być tylko lepiej:-)
nie ma to jak jedzonko od babci
Koteczka mówisz ups...Zerknę na NK pożniej.A malutkich nie będzie miała czasami?Karolciu...to ONA...ale z tym ze to pieszczoch to trafilas na 102...ale o tym to moznaby bylo epopeje pisac..
Teraz uciekam na film.Pa
Oj tak moja babcia to mistrzyni kuchninie ma to jak jedzonko od babci))

Koteczka mówisz ups...Zerknę na NK pożniej.A malutkich nie będzie miała czasami?
Teraz uciekam na film.Pa
jak znajde takiego samego pieknego kocura to moze ja dopuszcze
ja chyba ide meza wyciagne na spacer...po obiadku spalic kalorie...
w.kropeczka
Fanka BB :)
Oj jak pięknie! Kochana przykro mi bardzo. Biedactwo, nacierpisz się. Nieszczęścia chodzą parami, niestety!
Ja nie pojechałabym z maluchem do kraju, w którym są różne dziwne choroby. Jak dziecko jest małe to mozna zacząć podróże od przyjaźniejszych miejsc. Bo taki maluch np. w Egipcie przy tamtych temperaturach to może się męczyć. No ale każdy ma swój rozum.
1-Dzieki Loree...mam nadzieje ze bede miala ta pare nieszczesc a nie więcej juz:-)
2-oczywiscie ze choroby jakie panuja i ogolna "czystosc" kraju do ktorego sie wyrusza sa numerem 1 przy wyborze destynacji........jak sie lata z dziecmi na wakacje...
Miałam hemoroida już trzy razy,raz bardzo ostro że wylądowałam u lekarza co nie było miłe i dwa razy delikatnie szybko minęło.Niestety wiem że co jakiś czas będzie to kurestwo mnie nękać.Moja mam też tak ma pojawiło się przy porodzie z wysiłku i co jakiś czas ją męczy.![]()
Ja nie mam hemoroidow...myslalam, ze mam...ale mam cos innego-niestety...
kropeczko moj brat miał to samo! juz jakis czas temu kwestia jest tego jak "daleko" jest ta szczelinka trzymam kciuki zeby byla blisko!
poworoty do szarej rzewczywistosci są bolesne!!!![]()
A mial operacje?
Eve, kurcze-ja nie wiem ile to jest daleko a ile blisko???
nie bedzie szarej rzeczywistosci...z nami jest kolorowo-moze nie az tak jak na Zakynthos...ale zawsze:-)
w.kropeczka
Fanka BB :)
Kropeczko ty to biedactwo jesteś, ale teraz już może być tylko lepiej:-)
Dzieki Wikulaa-mam nadzieje...ze po tych 2 operacjach bede juz miala spokoj z kolejnymi na wiele lat!
kinguś
Nie poddam się
Jejku strasznie długi masz ten cyklMatko dziewczyny a dlaczego u mnie sie jednak fasolka nie zadomowiła dziś moj 50dc i @ dalej nie ma a ja chcę fasolke jestem już wykończona tym wszystkim!!
Chyba karnet sobie wykupiliście ;-);-);-)Co Wy w tym kinie robicie, że tak Wam się podoba ;-);-)ja wlasnie makijazyk sobie walnełam, bileciki w kinie zarezerwowalam....i zaraz bede zupke pomidorową gotować:-)
Super, że wakacje się udały:-)Kobitki kochane wyjazd wcale nie był taki drogi!!! bo all inclusive a wiec wsio w cenie do tego **** hotel na 8 dni za 1690zl!!! :-)
Ja znowu słyszałam, że lepiej pojechać jak dziecko będzie troszkę starsze żeby miało jakieś wspomnienia. Jedna babka na wakacjach to zwiedziła tylko place zabaw i nic poza tym.a co powiecie na to ze moja kolezanka z mężem wyjechali na safari z roczną córeczkąja bym sie nie odwazyla...... a jak miala kilka miesiecy to byli na kempingu przez miesiąc w grecji....
![]()
Oj kochanie przytulam Cię mocno. Po tych wszystkich przejściach fasolka jak w bankuJa nie bede nawet smęcic...wrocilam od lekarza-tym, razem od chirurga-

PM kotek śliczny ja mam dachowca

reklama
Dzieki Wikulaa-mam nadzieje...ze po tych 2 operacjach bede juz miala spokoj z kolejnymi na wiele lat!
wykorzystasz całe limity z NFZ i koniec z operacjami kochana:-)
Podziel się: