Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dobrzecoraz lepiej...chodzi juz calkiem normlanie, pomalu robi w kuchni co moze, jest lepiej...ale czesci nogi nadal nie czuje...jednak to podobno ustapi:-)
Ja sobie cichutko siedzę ;-);-)A tak wogole to gdzie sa wszyscy???
Uwielbiam łazanki, mniamSie zachcialo lazanek z kapusta kiszonan i mieskiem....
Oj skarbie.nie wiem czy to wogóle kogoś obejdzie ale mam doła z powodu tego mojego wyglądu i wiem ze powiecie że nie jestem gruba i takie tam , ale ja mam inne zdanie źle a nawet okropnie się z tym czuje i przez to nie chce wychodzić z domu jutro idę na komunie ale nie mam ochoty bo jak zaczęlam szukać ciuchów to co drugi mały i ciasny szlak mnie trafia a ja naprawde nie jem dużo chyba te pierdzielone tabletki tak na mnie działają!!!!!
nie wiem czy to wogóle kogoś obejdzie ale mam doła z powodu tego mojego wyglądu i wiem ze powiecie że nie jestem gruba i takie tam , ale ja mam inne zdanie źle a nawet okropnie się z tym czuje i przez to nie chce wychodzić z domu jutro idę na komunie ale nie mam ochoty bo jak zaczęlam szukać ciuchów to co drugi mały i ciasny szlak mnie trafia a ja naprawde nie jem dużo chyba te pierdzielone tabletki tak na mnie działają!!!!!
To pomyśl, że ich strata ;-);-)Kinguś pewnie masz rację ale ja nie mam takiej siły jak widze ze ciagle ktoś na mnie patrzy i widzi tylko moja wagę a nie osobowosć

Ja nie bede nawet smęcic...wrocilam od lekarza-tym, razem od chirurga-i...juz normlanie w to przestaje wierzyc, bo takich jaj to by nawet sama Ktosiowa nie wymyslila...
Otóz...czeka mnie po operacji kolana kolejna operacja...najprawdopodobniej jeszcze w czerwcu...tym razem " z dupy strony"...bezsensu wogole... NO!
...myslalam ze mam hemoroida, stosowalam czopki, masci kilka miesiecy ale nie pomoglo, pojechalam wiec dzis do lekarza... a tu sie okazalo, ze to niehemoroid i ze trzeba to operowac...i to nie jest take hop-siup...
Ja nie pojechałabym z maluchem do kraju, w którym są różne dziwne choroby. Jak dziecko jest małe to mozna zacząć podróże od przyjaźniejszych miejsc. Bo taki maluch np. w Egipcie przy tamtych temperaturach to może się męczyć. No ale każdy ma swój rozum.