reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

hej listopadoweczki
ja tez naleze do nisko cisieniowcow :)
najczesciej moje cisnienie jest nizsze niz 100 i miewam przez to straszne bole glowy,jednak mala slaba kawka i wszystko wraca do normy :)
a tak ogolnie apropo lodow to moglabym je jesc codziennie,najbardziej lubie magnum z migdalami mniam mniam mniam a slodkosci ktore wsuwalam przed zajsciem w ciaze kilogramami teraz wogole dla mnie nie istnieja ale to w sumie dobrze cukier nie jest zdrowy :)

reklama
Hejka!
Dziewczyny ja dziś "umieram" :-( nie mam siły palcami ruszać, ledwo piszę :-(a wszystko przez swoje obżarstwo :wściekła/y:wczoraj byliśmy na grillu u znajomych i strasznie się objadłam :-( i teraz boli mnie żołądek i choć mam ochotę, że się tak wyrażę, na wydostanie gazu ze mnie, to nie mogę :-( normalnie jakby mi ktoś kij wsadził , zatkał otwór (przepraszam za ten opis) i żołądek mam bardzo napięty :-( nie wiem co mam robić, żeby sobie pomóc :-(

kochana ja se kupilam homeopatyczne tabletki Gastrocynesine sa nie szkodliwe a pomagaja mi
http://zdrowoteka.pl/p,pl,6692,boiron+gastrocynesine+60+tabletek.html

A za mną chodzą cheesburgery. Mało nie oszaleję taka mam chęć! Codziennie muszę zjeść choć jednego:no:w zeszłym tygodniu to były hot-dogi :-(
Dzisiaj nie zjadlam i teraz mnie straszliwie ściska, buuuuu.
Jeszcze nigdy tak nie miałam

Dobra dziewczyny, ja zmykam juz, bo moj luby niecierpliwi sie, ze ja znowu przy kompie. Do nastepnego razu:)

witajcie;)

ja sie miewam super...zmeczona juz troszke ejstem....ehhhe wiec zraz ide spac tylko sie z wami witam dzisaj i zmykam..:)

buzka dobrnaocka;) dla dzidziow i mamus...

Dzięki za rady dziewczyny!
Nie jadłam dziś prawie w ogóle :( wszystko powoduje u mnie odruch wymniotny :( ale piję dużo wody i z żołądkiem lepiej!
a narobiłyście mi smaka na lody :) ja uwielbiam owocowe! No i zgadzam się, że z grycana są najlepsze :D

Dobranoc

Oj kochane, z moim samopoczuciem to jest tak: cieleśnie ok (oprócz kostki). A psychicznie po prostu paskudnie. Mam dola niezłego. Mam wszystkiego dość...

Zachcianki albo wstręt do niektórego jedzenia... i to czasami zmiana zachodzi z dnia na dzień, albo i szybciej. Raz mi coś smakuje, a zaraz w ogóle nie mogę na to patrzeć. Ale ochota na owoce i warzywa na szczęście mi nie przechodzi :-D No i na lody :tak:

reklama
Oj kochane, z moim samopoczuciem to jest tak: cieleśnie ok (oprócz kostki). A psychicznie po prostu paskudnie. Mam dola niezłego. Mam wszystkiego dość...

ja też mam takie chwile że właściwie bez powodu a raczej z każdego powodu mogę poczuć się źle, smutno
raczej szybko mi to mija mam przedszkolaka w domku więc nie mam czasu na dołowanie się i cieszę się bo przy pierwszej ciąży dostawałam na głowę
żadnych zajęć ciągle musiałam leżeć , brak znajomych, ciągle sama mąż wracał bardzo późno itd...
teraz ciągle mam za mało czasu i to mi lepiej służy:tak:
znajomych to muszę odmawiać bo nie wyrabiam i muszę czasami odpocząć

natalunia nie wiem jakie są powody dlaczego masz takie złe samopoczucie może spróbuj sobie inaczej zoraganizować wolny czas , czymś się zająć żeby nie przemyślać za dużo
ciesz się dzidzią:tak:to największy skarb jaki mogłaś dostać

Do góry