Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Twoja gwiazdeczka jest boskamadziula julka jeszcze szczepienie doustne w kroplach jak cię mogę ale klasyczne igłą to było łłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaadobra mama powiedz do widzenia i wychdzimy i już tu nie wpadne o nie nie nie
piguła z lekarką wyły ze śmiechu a jula co????????? "tu się nie ma co śmiać mnie bolało i do widzenia a raczej żegnam"
mama helenki luzik ja anemie miałam całą ciąże szyjke skróconą maxymalnie rozwarcie i.........przenosiłam antkaale uważaj na siebie
![]()

Wróciłam z banku :-)
U lekarza wiesci nie najlepsze ale ja tez nie panikuje. Z Helenka w 8 miesiacu byłam na podtrzymaniu a przenosiłam potem ponad 2 tyg. Rozwarcia nie mam więc nie ma tragedii. Mam łykac prochy i sie oszczedzać. Bedzie dobrze
Byłyśmy z Helen w parku, jakies 10 min, złapał nas graddobrze, że M był w poblizu to nas zgarnoł autem do domu. A teraz swieci słońce
![]()

i juz po katarez.za to Paulina sie nabwaiło-nie wiadmo jaka przyczuna.mam nadzieje ze w nic wiecej sie nie rozwinie.

ciekawe gdzie w tym czasei był tata

Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do > > sypialni
> > a, tam w łóżku leży obcy nagi facet.
> > Pyta się go:
> > - Gdzie moja żona?
> > A on odpowiada przerażony:
> > - W łazience, bierze prysznic.
> > Mąż na to:
> > - Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź > > cicho
> > Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
> > - Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam...
> > A gość:
> > - Otwórz szafę, to się posrasz...

No troche tego latania mialas dzisiaj
:-)

Gratuluje
A oto co wyczynia moja Klaudunia![]()

pomęcze Was trochena jednym jest ciasto marchewkowe a na drugim pupleciki w sosie musztardowum i ryż i marchew z groszkiem ;-)
![]()
Witam po południu.
Poczytałam, ale nie dokładnie, widziałam tylko same pyszności do jedzenia
Nereczki mam zdrowe, pęcherz też
Lekarz co robił usg był tak miły ze pokazał mi moja launieBuziaczka i serduszko itp, miło było zerknąć
No a reszta wiesci to nic miłegoszyjka się skraca, mała głową do góry, dostałam fenoterol, żelazo bo mam anemie.
Następną wizytę mam 4 czerwca, ale lekarz stwierdził że moge nie dotrzymać
Zaraz spadam bo muszę pojechać do banku i po resztę ciuchów dla małej, są u mojej mamy w piwnicy jeszcze
No ale jestem dobrej myśli, fenoterol pomoże i dotrzymam chociaż do 37 tyg![]()

no my już po szczepieniu więc po kolei:
antek waga 7280,klata 42cm,głowa 43 cm,wzrost ok 76 cm
julka weszła ze mną do gabinetu i nawija jak najęta o szczepieniu jaka to ona by była odważna itp pani doktor luk w karte luk który on rocznik i mówi no to się wykażesz zaraz bo my wezwanie na szcepienie wysłaliśmyzbadała julkę i zaszczepiła na polio i......kurcze zapomniałam
no a ja mam zapalenie górnych dróg oddechowych i antybiotyk
dobra gonie grzać bigos i nastawić ziiemniaczki potem nadrobie zaległości![]()

kuruj sie

troche tego było.

Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do > > sypialni
> > a, tam w łóżku leży obcy nagi facet.
> > Pyta się go:
> > - Gdzie moja żona?
> > A on odpowiada przerażony:
> > - W łazience, bierze prysznic.
> > Mąż na to:
> > - Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź > > cicho
> > Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
> > - Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam...
> > A gość:
> > - Otwórz szafę, to się posrasz...

no ale juz sie doczytalam po co bylas.moje dziewczyny obie zole reaguja na biale fartuchyJa tylko sie przywitać wpadłam i już lecę. Musze do szpitala śmigać. Pa

hehehhehe tez taka milama .nieraz co 5 minut sikalam:-):-):-):-)agunia, my tez kciuk asy zaciskamy
Zupa wstawiona,
pogoda się klaruje, całą noc padało, jak wstaliśmy o 7 tez jeszcze padało, a teraz za oknem piękne słoneczko
Mam na godzinę przed usg wypić 1-1,5 litra wody. Bo pęcherz ma być pełenA ja przecież sikam co 15 min
czarno to widzę
![]()
no właśnie agnes horror był PRZED PO czy W TRAKCIE??????????![]()

a coz sie stalo?zgoda?jeszczes ie nie doczytalamhejka
w dobrym humorze
T nadrobilam
kawka wypita wiec ide poczytac co u Was![]()

a maietam jak mowials ze Ci cale nocki przesypiapatrysia nie mógłby tak codzień o 9 wstawać
ja to czekam aż antek położony o 21 pośpi jednym ciągiem cchoć by do tej 6-7![]()

moje ulubione?Treselle z AvonuJa mam dzis pomidorowke z ryzem i steki dla mojego bo ja sie zupka najem a z chlopem to roznie bywa
Zupe mam juz gotowa jeszcze chwilka i Laura zje potem trzeba by bylo isc na zakupki ale pogodfa nie dopisuje bo zimny wiaterekpodmu****e
Moze wpadne do kumpelki na kawulcasama nie wiem ale napewno wieczorkiem bede musial poprasowac
Luna suka z babki
Madziulanatasza udany zakup
Ja uzywam roznych kosmetykow ale malo bo raczej sie nie maluje.Mam kosmetyki z Avon, Rimel, Margaret Astor
A jakich perfum uzywacie?
Ja mam teraz D^G The onesa boskie