reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Mniam :-D Chętnie skorzystam z zaproszenia, bo uwielbiam kawę w każdej postaci :-) I wywalcie mnie stąd, bo nigdy nie zabiorę się za to sprzątanie. Małżon wróci z pracy, a ja nadal będę przyklejona do komputera, no ale to forum jest jak nałóg ;-)

To zapraszam do Przasnysza:-D I oczywiście, forum to wciąga i trudno się od niego oderwac:-p:-D

Agniesiak bierzcie się do pracy:-) nie można przegapić takiej okazji;-)
Oczywiście jak tylko wróci M to zabieramy się do pracy:tak::-)
WITAM SIE Z RANA
Nareszcie przebrnęłam przez te 20 kilka stron:tak:
niestety jestem leń śmierdzący i nie zrobiłam sobie notatek :baffled:
Agniesiak- do wieczorka powinniście jeszcze zdążyć-trzymam kciuki :tak:

Oj też bym chciała zdążyc:tak::-) Mam nadzieję, że sie uda tym razem:tak::-D

reklama
Mniam :-D Chętnie skorzystam z zaproszenia, bo uwielbiam kawę w każdej postaci :-) I wywalcie mnie stąd, bo nigdy nie zabiorę się za to sprzątanie. Małżon wróci z pracy, a ja nadal będę przyklejona do komputera, no ale to forum jest jak nałóg ;-)
Hmm, o ile sobie dobrze przypominam to dziewczyny uprzedzały,ze to forum uzależnia :tak::-D

Zajadam sie właśnie kupną ryba po grecku:szok::-D Jest przepyszna!! Musicie jej spróbowac, polecam:tak::-) Ja już wtrząchnęłam całe pudełko:-p:-D
Firmy DEGA w okrągłym płaskim:-D pudełeczku - pycha!

Co do nudności w ciąży to mi mój G tłumaczył to tak : im więcej hormonu utrzymującego ciąże tym nudności i wymioty są silniejsze.
Ja wymiotowałam tak, że dwa razy wylądowałam w szpitalu pod kroplówkami-najpierw mi mówił,ze mam się cieszyć bo to oznacza dużą ilość hormonu a potem się bał,że silne wymioty mogą doprowadzić do poronienie i wylądowałam w szpitalu

Oczywiście kochanie,że możesz na mnie liczyć. Tylko nie bardzo wiem o co chodzi, bo ty ciągle jesteś pewnie jakieś 100 stron do tyłu;-);-);-)

U mnie deszczowo i ciemno a ja w taką pogodę zawsze dobrze się czuję!

jestem 50 stron do tyłu - ale pisałam o mojej skromności - wiedziałam, że mogę liczyc na Ciebie, że ją zauważysz bo się nie da jej ukryć;-)
Pogoda okropna:no:
Ja muszę zaraz zupke wstawić i ciacho drożdżowe:-p

Ta by Ci posmakowała:tak: Ja tez nie przepadam za rybami ale jak tego specjału spróbowałam to po prostu zakochałam się:-p:-D
Więcej sosiku pomidorowego z marchewka niż tej rybki ale warto:tak::-)
to sobie kupie dzisiaj:-) sprobuje jak mi zasmakuja to moj M bedzie cie chyba na rekach nosil;-)

reklama
Aj Kochana... u nas tez pogoda do bani:-( Szaro i brzydko:wściekła/y:
Ja tez zaraz kawkę sobie zrobię:tak: Dostaliśmy super prezent na drugą rocznice ślubu - ekspres do kawy dolce gusto:tak::-) Robi 4 rodzaje kawy:szok::-D:-) Pyszna kawka wychodzi, zapraszam do mnie;-):-D
Co do facetów..eh.. ciężko ich zrozumieć;-):-)
M. chorował cały czas na grilka. Juz planował jak to przyjedzie i sobie powcina kiełbachy.... I jak zawsze jak wraca to pogoda się pier*. Następnym razem jak bedę Wam pisała że M. wraca, to przygotujcie się na chmury i deszcz:baffled::baffled:
A kawka z ekspresu, zajefajna sprawa. też chce:-)
Musiałam powtórzyć usg bo ostatnio miałam mały pecherz i malo co widziała.a w czwartek przez "nieszczesliwy" wypadek nie zdazylam przyjechac.
Jak bede miala wyniki badan to bede miala leki. zastanawiam sie czy na razie nie dac sobie spokoju ze starankami i odpoczac chwile od tego wszystkiego...
Domelka, może to Wam dobrze zrobi jak odpoczniecie. Tylko nas nie zostawiaj:-)

Witam Panie :-D:-D
A ja dziś jakieś dziwne ruchy poczułam w brzusiu :confused::confused: Kinia to Ty ?:-D:-D:-D
cześć Kinguś:-) Super kabrio:) tzn wózeczek:-) Też taki chcę, tylko przydałoby się jakieś dziecko do niego:)
A Kinia się wierci bo pewnie podczytuje z tobą i jest w szoku co te baby wypisują:-D

He he he, zacytuje jedna z dziewczyn, która napisała mi na podobne stwierdzenie "nikt cie o tym nie uprzedził"??;-)
To ja to ja:-D:-D Ja Was uprzedzałam:-) Wiem jak ze mną było. Tylko dzięki temu ze nie mam neta w domu zachowuję jeszcze resztki rozsądku:-D
SiemacieBadaicka i Asiq (ty się nie dziw jak jeszcze Cię alkoholizm z nami dopadnie;-))

Do góry