reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Etna lot znioslam ok wiec chyba malenstwo tez sie dobrze miewa:-)ide dopiero na wizyte ok1-2czerwiec:-)

Klaudia ja nie narzekam na jakosc ubranek z primarku wiadomo ze zawsze sie moze trafic jakas gorsza partia ale mnie jeszcze to nie spotkalo:-)A jak moge znalezc jakis ciucholand w Londynie mozesz jakos pomoc??

Ja wozek chce nowy quinny buzz:-)

Klaudia jestes w tak wczesnej ciazy ze nie beda Ci robic zadnych problemow na lotniskach:-)niby czemu Ci by mieli zabronic latac??Chyba do samolotu mozna wsiadac doo 34 lub 36tyg musze sprawdzic bo ja we wrzege sniu znowu chce leciec ale jakos na poczatku:-)

Ja zaraz uciekam do domku pogoda sie porawila wiec jest super juz nie moge sie doczekac kiedy ubiore jakies sukienki:-)

Nie wiem jak to dokladnie jest z ciuszkami dla maluszkow ale czesto kupuje ciuchy dla siebie tam :) I wsumie wiekszych klopotow nie mialam, ale i tak zawsze ogladam z kazdej strony hehe :-)
Co do ciucholandow w Londynie to bedzie masakra bo tam pewnie setkiiiii sa :) Ale mysle ze jadac do centrum w jakis bocznych uliczkach powinnas znalezc ciuchlandy, najpopularniejsze sa "British heart foundation" albo "Loros" ale w Londynie to pewnie inne nazwy tez beda.
Mozna latac samolotami do 34tyg w ciazy pojedynczej a w blizniaczej chyba do 30tyg
A co do wozeczka to ja tez chce QUINNY :-):-):-) Tu sa strasznieeeeee popularne, ale slyszalam nie zadobre opinie na jego temat w Polsce. Albo wozeczek firmy FIRTSWHEELS w kolorze Limonki na Allegro widzialam caly zestaw po 1150zl chyba a troszeczke wiekszy i lzejszy od Quinny :-) Wygladowo bardzo podobny noi wrazie czego robia tez w wersji dla blizniakow :-)

reklama
klaudzia
Nic sie nie martw o lot,tak ja dziewczyny pisza na tym etapie jeszcze tak mocno nie widac a poza tym nie ma takiego prawa ktore zabrania wpuszczac kobiety ciezarne na poklad.No chyba ze od ktoregos miesiac to moze tak.ja lece z mezem na urlopik na Mallorke i jedyny problem jakim sie martwie to ten stres ktory zawsze przezywam przy starcie.nastepny lot ma zarezerwowany do Polski na 28.08 takze bede wysoko w ciazy i nie sadze abym miala jakies problemy,wole taki srodek transportu niz 10 godzin w aucie :)
takze smialo wybieraj sie do domku i oglos wszystkim wspaniala nowine napewno bedzie wielka radosc :)

klaudzia
Nic sie nie martw o lot,tak ja dziewczyny pisza na tym etapie jeszcze tak mocno nie widac a poza tym nie ma takiego prawa ktore zabrania wpuszczac kobiety ciezarne na poklad.No chyba ze od ktoregos miesiac to moze tak.ja lece z mezem na urlopik na Mallorke i jedyny problem jakim sie martwie to ten stres ktory zawsze przezywam przy starcie.nastepny lot ma zarezerwowany do Polski na 28.08 takze bede wysoko w ciazy i nie sadze abym miala jakies problemy,wole taki srodek transportu niz 10 godzin w aucie :)
takze smialo wybieraj sie do domku i oglos wszystkim wspaniala nowine napewno bedzie wielka radosc :)

Na urlop lece dopiero w lipcu a brzuszek juz teraz mi bardzo widac wiec nie wiem jak to bedzie w lipcu :-) ale jestem dobrej mysli... juz sie doczekac nie moge :-):-) Bylam na Majorce 2 razy, gdzie dokladnie jedziecie? Ja bylam w Magaluf i Palma Nova. Jedna wielkaaaaaa dyskoteka i pelno narabanych Angoli ale ogolnie bardzooo fajnie, jest co robic i maja sliczne aquaparki no ale ty z brzuniem ze zjezdzalni zabardzo pewnie korzystac nie mozesz:-) Od razu polecam wypozyczenie skuterow i pozwiedzanie troszku, wszedzie bardzo latwo trafic :-)

Dziewczyny czy Wy tez macie takie bole kregoslupa???? Szczegulnie miedzy lopatkami i kosc ogonowa... Ja nie wiem jak mam usiasc zeby nie bolalo, nie wspominajac o spaniu. Juz mnie ten bol wykancza a lekarz mowi zebym brala paracetamol jak boli :szok: co za debile w tej Anglii no... :-:)-:)-( Mozecie cos poradzic? Od razu mowie ze jakies masaże itp nie dzialaja i nie mam po co tu isc do lekarza a ginekolodzy tylko polscy i bardzoooo daleko od mojego miasta:-(

A mnie zrobilo sie bardzo przykro, bo bardzo liczylam, ze zobacze sie tym razem z moim bratem(nie widzielismy sie juz ponad pol roku, bo on mieszka w Irlandii)ale jak zwykle on ma wazniesze sprawy i wielu znajomych do odwiedzenia, tak, ze siostra jest na szarym koncu...Ostatnio tez nie mial czasu, wczesniej wpadl na 3 minuty i tak zawsze...A najgorsze jest to, ze on jak przylatuje na 5dni to i tak 4 dni spedza w Szczecinie, tyle, ze u znajomych...Serce placze...

Dziewczyny czy Wy tez macie takie bole kregoslupa???? Szczegulnie miedzy lopatkami i kosc ogonowa... Ja nie wiem jak mam usiasc zeby nie bolalo, nie wspominajac o spaniu.

Mnie czasem boli w okolicach kosci ogonowej, a wlasciwie gdzies pod posladkiem-ja mowie, ze kosc od szyneczki;-). Mysle, ze to dlatego, ze kosci i miesnie zmieniaja troche ulozenie w zwiazku z rosnacym brzuszkiem:tak:

Mnie czasem boli w okolicach kosci ogonowej, a wlasciwie gdzies pod posladkiem-ja mowie, ze kosc od szyneczki;-). Mysle, ze to dlatego, ze kosci i miesnie zmieniaja troche ulozenie w zwiazku z rosnacym brzuszkiem:tak:

Mam to samo od jakiegoś 10 tc. Okazuje się, że to daje znać o sobie skrzywienie kręgosłupa. ból pojawia się tylko wtedy kiedy po całym dniu się położę, albo za długo pochodzę.

Umrę na katar :szok:

hej klaudzia
dzieki za info :)
Wsumie na poczatku myslalam o Gran Canarii ale stwierdzilam ze jednak za daleko a poza tym plaze nie podobaja mi sie tak bardzo
A na Majorce tak jak piszesz mnostwo Angoli i jednaa wielka dyskoteka-szkoda tylko ze nie dla mnie :) my lecimy do miejscowosci o nazwie Playa de Muro,mamy zamiar poleniuchowac i mam nadzieje na piekna pogoda :0
pozdrawiam

reklama
mnie plecy jeszcze nie bolaly wcale ale za to brzuszek zaczyna pobolewac. moze sie zaczynam rozciagac. a teraz jeszcze mam straszny bol glowy. to chyba od tego ze mi duszno. :dry:

Do góry