xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Etna lot znioslam ok wiec chyba malenstwo tez sie dobrze miewa:-)ide dopiero na wizyte ok1-2czerwiec:-)
Klaudia ja nie narzekam na jakosc ubranek z primarku wiadomo ze zawsze sie moze trafic jakas gorsza partia ale mnie jeszcze to nie spotkalo:-)A jak moge znalezc jakis ciucholand w Londynie mozesz jakos pomoc??
Ja wozek chce nowy quinny buzz:-)
Klaudia jestes w tak wczesnej ciazy ze nie beda Ci robic zadnych problemow na lotniskach:-)niby czemu Ci by mieli zabronic latac??Chyba do samolotu mozna wsiadac doo 34 lub 36tyg musze sprawdzic bo ja we wrzege sniu znowu chce leciec ale jakos na poczatku:-)
Ja zaraz uciekam do domku pogoda sie porawila wiec jest super juz nie moge sie doczekac kiedy ubiore jakies sukienki:-)
Nie wiem jak to dokladnie jest z ciuszkami dla maluszkow ale czesto kupuje ciuchy dla siebie tam
Co do ciucholandow w Londynie to bedzie masakra bo tam pewnie setkiiiii sa
Mozna latac samolotami do 34tyg w ciazy pojedynczej a w blizniaczej chyba do 30tyg
A co do wozeczka to ja tez chce QUINNY :-):-):-) Tu sa strasznieeeeee popularne, ale slyszalam nie zadobre opinie na jego temat w Polsce. Albo wozeczek firmy FIRTSWHEELS w kolorze Limonki na Allegro widzialam caly zestaw po 1150zl chyba a troszeczke wiekszy i lzejszy od Quinny :-) Wygladowo bardzo podobny noi wrazie czego robia tez w wersji dla blizniakow :-)