reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

hej klaudzia
dzieki za info :)
Wsumie na poczatku myslalam o Gran Canarii ale stwierdzilam ze jednak za daleko a poza tym plaze nie podobaja mi sie tak bardzo
A na Majorce tak jak piszesz mnostwo Angoli i jednaa wielka dyskoteka-szkoda tylko ze nie dla mnie :) my lecimy do miejscowosci o nazwie Playa de Muro,mamy zamiar poleniuchowac i mam nadzieje na piekna pogoda :0
pozdrawiam

Mysle ze nie pozalujesz, ja za kazdym razem mialam UPALY!!! Playa de Muro z calkiem innej strony ale widze po zdjeciach na google ze rownie slicznie jak na poludniu majorki :) A na polnocy bedziesz miala wiecej Niemcow niz Angoli :) Z dyskotek moze nie skorzystasz ale sa sliczne restauracje i kawiarenki.... noi te spacerki romantyczne po plazy o zachodzie slonca... Bajka:-) Juz zazdroszcze :-)

reklama
ja rowniez zmagam sie z koszmarnym bolem kregoslupa, a scislej to chyba kosci ogonowej, bo czasami gdy zle usiade i nacisne to bol straszny, poza tym problemy ze zmiana pozycji podczas snu, ze wstawaniem. bol lapie mnie zazwyczaj po dlugim staniu i chodzeniu.

Moze to zle zabrzmi ale ciesze sie ze nie jestem jedyna... Przynajmniej wiem ze to raczej normalne bo zaczynalam sie bac ze cos ze mna nie tak :-) A nie wiecie jak sobie z tym radzic? moze jakies poduszki podkladac za plecy albo jakies pozycje specjalne? :-)

widze ze majorke masz obcykana ;)
a gdzie jeszcze bywalas na fajnych urlopach?
my jedak chyba zdecydujemy sie na playa del palma bo nie mamy jeszcze zabukowanego,ogolnie lecimy 11 lub 12.06 ale mamy te dwie miejscowosci do wyboru
to moze byc pomogla mi w wyborze skoro juz tam bylas,bylabym bardzo wdzieczna :)

widze ze majorke masz obcykana ;)
a gdzie jeszcze bywalas na fajnych urlopach?
my jedak chyba zdecydujemy sie na playa del palma bo nie mamy jeszcze zabukowanego,ogolnie lecimy 11 lub 12.06 ale mamy te dwie miejscowosci do wyboru
to moze byc pomogla mi w wyborze skoro juz tam bylas,bylabym bardzo wdzieczna :)

Heheh, powiedzmy ze mam obcykana, bedac na Majorce wypozyczylismy skutery i zwiedzilismy wszystkie zakatki jakie sie dalo. Playa de Palma jest na polodniu a z tego co wiem to im dalej na poludnie tym cieplej. I jezeli dobrze kojarze to przejezdzalismy tamtedy:-) Przy okazji moglabys poplynac na Ibize, takie wypady sa tam organizowane co kilka dni, napewno zobaczysz ulotki :-) a nie wychodzi to drogo. Plynac taka lodka pewnie zatrzymalibyscie sie przy jakis dziewiczych plazach i moglabys poplywac w najczystszej wodzie jakakiedykolwiek widzialas :-)
Ja jednak polecam Minorce najbardziej, wysepka obok, wprawdzie z tego co wiem to z Polski drozej na Minorce ale widoki nie do opisania!!!!:shocked2::shocked2: Cos pieknego i nie ma tyle dyskotek i pijanych Angoli. Wycieczka tam moze drozsza ale za to wszystko inne o wiele tansze. Do tego moglibyscie wynajac sobie autko na kilka dni bo dosc tanio to wychodzilo jak ja bylam 3 lata temu i pozwiedzac troszke. PELEN RELAKS! ale wybor nalezy do Ciebie :-) Oba miejsca super ale woda na Minorce najczystsza i najcieplejsza i te dziewicze plaze ale na Majorce wiecej atrakcji turystycznych:-):-)

hm...ja tam nigdy nie bylam...jak narazie udalo mi sie poleciec do turcji i na teneryfe...jezeli chodzi o przeloty samolotami:))))turcji osobiscie nie polecam...nie podobalo mi sie a zreszta mialam wszystko inklusiv i nie za specjalne jedzenie mieli i wogole jakos tak beznadziejnie...za to teneryfa-cos pieknego...super hotel wtrafilismy...super obsluga,jedzenie...baseny...itp...zachwycalam sie plazami..ktore mialy piasek ciemny i inny niz my nad polskim morzem...polecam na przyszlosc:)))i zycze milego urlopowania:)))

klaudzia dziekuje slicznie,napewno skorzystam z dobrych rad :)
nastawiamy sie na leniuchowanie ale zwiedzanie tez jest oczywiscie w planach

ania27 o turcji myslal moj maz ale teraz po tym co napisalas jeszcze bardziej uwierdzilas mnie w tym ze Majorka to jednak lepszy pomysl a Teneryfa fajnie wiedziec ze godna uwagi :)

Jutro kochane moje mam kontrole i oczywiscie mam troche stracha,trzymajcie za mnie prosze kciuki :)
uspokaja mnie to ze czuje juz delikatne ruchy ale momo wszystko jest lekki niepokoj ze cos bedzie nie tak

spijcie dobrze,do jutra :)

Czesc dziewczynki, ja rowniez mam jutro badanie, pierwsze usg i po raz pierwszy uslysze bicie serduszka, chyba dzis nie zasne, stresuje sie strasznie, mam nadzieje ze wszystko bedzie okej.
Prosze, trzymajcie kciuki za nas:)

tak szczerze to nie mam pojecia jak sobie z tym radzic, probowalam juz wszystkiego, wiem na pewno, ze jak leze plasko na plecach, nawet z podgietymi kolanami to boli, ale na boku jak sie tak skule to jest lepiej, poduszke probowalam podkladac pod odcinek ledzwiowy, ale jeszcze pogarsza sytuacje, chyba po prostu trzeba to przecierpiec :( ja spie na boku i mam taka dlugasna poduszke, ktora wkladam miedzy nogi, troszke podkladam pod brzuchal i... tak miedzy piersi, bo troche urosly i sie ciezkie zrobily, to ta na gorze (w zaleznosci na ktorym boku leze) troche poducha podeprze :zawstydzona/y: a jak juz bol bardzo dokucza to podkladam sobie jeszcze dodatkowo zwykla poduche z tylu, zeby tak stabilnie na tym boku lezec, ehhh kombinuje jak kon pod gorke, zeby sobie troszke ulzyc :baffled:

reklama
witajcie z samego ranca:-)
niestety mi tez dokucza bol kregoslupa,i mysle ze jest to spowodowane tym ze mam lekko skrzywiony:zawstydzona/y:dawno temu mi lekarka to powiedziala...a moje dwa porody mialam z bolami kregoslupa-straszny bol...:-(i sama tez niewiem jak sobie z tym poradzic bo piersi urosly..brzuszol rowniez i juz czuje jak mnie boli.najbardziej jak sie nastoje...albo przy krotkim zmywaniu naczyn,albo jak sie troche nachodze:-(jak juz bede miala troche wiekszy brzunio to bede prosic mojego M by masowal mnie w krzyzu..tuz nad dupskiem:zawstydzona/y:bo jak narazie w moje zle samopoczucie moj M niewierzy...:wściekła/y:ah...szkoda ze faceci nie moga choc przez jeden dzien tak sie poczoc jak my...bylo by zabawnie..jakby tak chodzili i stekali z bolu...hihihi....:-D

Do góry