reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiesz tych żeczy wolała bym uniknąć:tak:niewiem nie miałam nigdy ale jakos mnie nie przekonuja i myśle że M tez by nie chciał
alw Ty tego nie czujesz, a to jest tam gdzie "jego mały" niedociera:-p:-p

No jak tam wolisz.. ja sie zastanowie nad wkłądką po porodzie:tak: bo przed porodem nie mozna- znaczy sie nie da:-D

ja tam wole to- niz taletki- ja lubie zapominac, poza tym zawsze trzeba kpupic, pamietac itp.. a tak mam to na rok czy tam dwa lata i jest swiety spokoj:tak::tak:

reklama
~śliczne te buty :tak::tak::tak::tak::tak: ile cm obcas?bo widze że chyba spory :-)

My dziś mieliśmy pobudkę o 6.00,nie wyspałam się.
ZA to pogoda ma być ~świetna ,zapowiadali 25C :happy2: zobaczymy bo słońce prazy od samego rana więc powinno być ciepło.
Obcasik w sam raz bo ma 7cm a ja nauczona jestem na obcasie:tak:U nas tez swietna pogoda wiec sniadanko i uciekamy na zakupki ze spacerem
Witam sie i ja my nocka super wkońcu sie wyspałam zaraz po M jak miłość zasnełam ide sobie kawke zrobić i pasuje sie ubrac bo o 10:00 na jarmak czekam tylko na siostro mojego M bo razem idziemy:-)no i zaraz poczytam co tam naskrobałyście przez wieczór
milych zakupow;-)
Hej dziewczyny, żyje, jeszcze żyję. Kurcze.
A! w końcu będę mogła jechać bez lateksu. Nareszcie, jak ja go nie cierpiałam... W końcu mam tabletki, zaraz pójdę o nich p[oczytać...

Anabuba, dużo zdrowia dla Weronisi
Anka, buty jak dla mnie rewelacja, naprawdę mnie się podobają
super! Lateks wyszedl z mody:-Dmam nadzieje ze tablety Ci spasuja:tak:
Cześć dziewczynki:-D:-D:-D
Zaraz może dam rade trochę poczytać ale zawalili mnie robotą i nie bardzo mam jak siedzieć na bb:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: podrzucają mi ci agle nowe kosztorysy a ja tego nie lubię, nuuuuuuuuuuuuda straszna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj moja Mika ma wycieczkę do botanika ale nie wiem czy wypali bo pogoda u nas do niczego, ciemno, chłodno i wilgotno, pewnie będzie padać:wściekła/y:

Wczoraj odezwała się do mnie Aeksia, tęski za nami i jest ciekawa co u nas, mam nadzieję, że już niedługo tu zajrzy:tak::tak::tak:
wspol;czuje natloku pracy :baffled:
ladne balerinki sama teraz jakis szukam dla siebie:tak:
Ale podobno z tabletek można zgrubnać

Kazdy organizm jest inny i jedna bedzie tyla a drugiej nic nie bedzie:blink:
Laura te platki jadla z mlekiem:baffled:nie wiem jak sie jej to zmiecilo:confused:

U nas dzis pieknie sloneczko swieci wiec do poludnia wybieramy sie na zakupy ze spacerkiem Trzeba cos na obiadek kupic:tak:Mam zaupke jarzynowa z wczoraj w lodoweczce ale jakis miesko tez by sie przydalo

alw Ty tego nie czujesz, a to jest tam gdzie "jego mały" niedociera:-p:-p

No jak tam wolisz.. ja sie zastanowie nad wkłądką po porodzie:tak: bo przed porodem nie mozna- znaczy sie nie da:-D

ja tam wole to- niz taletki- ja lubie zapominac, poza tym zawsze trzeba kpupic, pamietac itp.. a tak mam to na rok czy tam dwa lata i jest swiety spokoj:tak::tak:

Wkladke zaklada sie na 3 lata taka hormonalna sa tez takie przy ktorych nie ma okresu ale chyba bym sie nie zdecydowala na taka.Oczywiscie wkladke mozesz wyciagnac nawet po 6mc

reklama
Do góry