Czarna sama to znaczy ze wrocil do mnie ale znowu odszedl:-(i to z mojej winy...jak pozbieram mysli to na zamknietym napisze dlaczego...
a tutaj fajnie sie nawet mieszka.porobie zdjecia mieszkania i wrzuce na zdjeciowy.dzisiaj byl u mnie koles i zalozyl internet.zlozylam wniosek o dodatek mieszkaniowy ale oczywiscie dokumentow brakuje

byla u mnie mama, przywiozla mikrofale bo z podgrzewaczem juz szalu dostawalam....podgrzenie obiadu trwa w tym czyms jak dla mnie stanowczo za dlugo.
mlody spi juz 3 godziny i nie wiem czy go nie obudzic bo troche przegiecie.
pare dni temu spotkalam sie z dziewczyna z Gorzowa z forum gorzowskiego,i naszego zreszta tez.tylko ze u nas Kasia jest rzadko.bylo bardzo milo i jutro chyba tez sie gdzies wybierzemy

jak narazie to prawie nikogo tu nie znam.przypaletala sie do mnie jedna sasiadka.jest upierdliwa jak cholera.ja latam np z gola dupa w krotkiej pizamce po domu a ona wpada do mnie i widzi ze jest W i cos sie swieci i mimo wszystko wchodzi, zdejmuje buty i gada.....masakra.wogole to osiedle jakies smieszne jest.wiekszosc ludzi to dziadki.co chwile ktos tu umiera i w tym miesiacu do mojego bloku juz 4 mlode parki sie wprowadzily przez to;-)
oho mlody zaczyna gadac....czyli budzic go nie musze
teraz lac u nas zaczelo wiec pizze zamowilam i pierdziele...obiadu nie robie.
aha i ojciec Rafalka znowu mnie zaczal szukac.znalazl mnie na naszej klasie ale na szczescie mam galerie zablokowana i Rafalka nie widzial.nawet W do niego dzwonil i z nim gadal bo ten skubaniec po polsku sie mowic nauczyl!!!jak polamalam stara karte do telefonu zeby mi dal spooj bo tam wydzwaniac zaczal.ale teraz nawt na naszej klasie spokoj, chyba sie W przestraszyl bo go zj.... tak ze masakra.