Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wow nie zła zbiórkachyba bym zwariowała ciągle w domu, ale najbardziej mnie cieszą wyjścia z M. bez Mariki ;-)
trochę się podłamałam, bo w pt robimy w 4-y pożegananie z ludźmi z pracy i zrzutka po 200zł, a u mnie pusto w portfelu :--
-(, ale przecież nie wypnę się na dziewczyny.... myślałam, że wybiorą tańszy lokal, albo po piwie dla każdego i tyle... a tu ponad 40 osób potwierdziło i one chcą tak trochę bardziej "na bogato". No cóż...

kurde mi tez sie marzy przemeblowanie ale nie mam jakA ja od rana walcze z meblami - robie przemeblowanie i czekam na kuriera hihi

Chyba dzis zakupie;-)Czarna...spróbuj ten Viburcol N na noc. U nas działało.
a i musze przetestowac lale bez pampersa na spacerku
Mam nadzieje ze nie bedzie zadnych niespodzianek

. A nocki nie zazdroszczę. Dobrze, że chociaż pogoda dopisuje. Powodzenia dla Lali! Nagroda pomysłowa
Martyna z babcią gra w memory na mini mini. 
Powodzenia u lekarza.A ja od rana walcze z meblami - robie przemeblowanie i czekam na kuriera hihi

i obraca się w tą i z powrotem :-)
bo miała delikatna wpadke szukała nocnika
ale jak mamusia pokazała ze pod krzaczkiem tez mozna kolejne dwa razy były juz OK!!!!! ale jestem z niej dumna:-):-):-)
a Lala śpi.