blond_20
Czarownica
napisalam tylko mnie nie bijcie...:/bo glupek ze mnie.i do tego naiwny glupek...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hanka juz troche cięzka na nosidło...dzisiaj z nią spacerowałam i poczułam się jak w 9 miesiącu ciązy;-)
Dzieki dziewczyny za zyczenia.![]()
My już w domu. Musiałam troszkę ogarnąć alee bez szału.;-) Raczej dzis dpoczywam po podróży. Poczytyłam was z grubsza ale przepraszam nie odpisze bo troche żeście naskrobały;-) Nasza wyprawa zdecydowanie należy do udanych. Niuniuś bardzo bardzo grzaeczny. Tamta rodzina widziała go pierwszy raz. Wszyscy zachwyceni. Nikogo sie nie bał. Jak siedzieliśmy na komuni przy stole to przechodził z rąk do rąk i każdy miał kilka minut żeby go potrzymac bo tylu było chętnychPodróz też zniósł super tak ze nie mam co nażekać. Niestety katarek nadal sie utrzymuje. To juz prawie dwa tygodnie. Jutro idziemy znów do lekarza. Ale więcej sie tu nie będę rozpisywać bo to nie ten wątek. napisze o tm jutro po lekarzu na odpowiednim wątku.
Tylko jedna mam zła wiadomosć po tej komunii. Przytyłam 1 kg. Jak wcześniej udało mi sie schudnac do 59kg to teraz juz mam 60kg. Ale wszyscy zauważyli ze schudłam bardzo i że powinnam juz tak zostać bo wyglądam b.dobrze ale ja tam swoje wiem i jeszcze 5kg musze zjechać w dół.
Tylko jedna mam zła wiadomosć po tej komunii. Przytyłam 1 kg. Jak wcześniej udało mi sie schudnac do 59kg to teraz juz mam 60kg. Ale wszyscy zauważyli ze schudłam bardzo i że powinnam juz tak zostać bo wyglądam b.dobrze ale ja tam swoje wiem i jeszcze 5kg musze zjechać w dół.
Tak sobie czytam i popijam herbatkę z mojej prawicy, a po lewej stoi Tusinowa rumiankowa. I tak mi się z tego zaczytania chlapnęło z niekapka. eje jak z cebra! Raz słońce raz ulewa i tak do obrzygania od kilku tygodni...
![]()
Iza śpi już 2 godzinki
Jak się obudzi to kaszka i lecimy dalej na polko - tak rześko po burzy :-)
eee nie przesadzajnapisalam tylko mnie nie bijcie...:/bo glupek ze mnie.i do tego naiwny glupek...
No jak milutko. A katarkiem sie nie przejmuj mój Sami kiedys miał 7 tygDzieki dziewczyny za zyczenia.![]()
My już w domu. Musiałam troszkę ogarnąć alee bez szału.;-) Raczej dzis dpoczywam po podróży. Poczytyłam was z grubsza ale przepraszam nie odpisze bo troche żeście naskrobały;-) Nasza wyprawa zdecydowanie należy do udanych. Niuniuś bardzo bardzo grzaeczny. Tamta rodzina widziała go pierwszy raz. Wszyscy zachwyceni. Nikogo sie nie bał. Jak siedzieliśmy na komuni przy stole to przechodził z rąk do rąk i każdy miał kilka minut żeby go potrzymac bo tylu było chętnychPodróz też zniósł super tak ze nie mam co nażekać. Niestety katarek nadal sie utrzymuje. To juz prawie dwa tygodnie. Jutro idziemy znów do lekarza. Ale więcej sie tu nie będę rozpisywać bo to nie ten wątek. napisze o tm jutro po lekarzu na odpowiednim wątku.