reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
chyba bym zwariowała ciągle w domu, ale najbardziej mnie cieszą wyjścia z M. bez Mariki ;-)

trochę się podłamałam, bo w pt robimy w 4-y pożegananie z ludźmi z pracy i zrzutka po 200zł, a u mnie pusto w portfelu :-:)-:)-(, ale przecież nie wypnę się na dziewczyny.... myślałam, że wybiorą tańszy lokal, albo po piwie dla każdego i tyle... a tu ponad 40 osób potwierdziło i one chcą tak trochę bardziej "na bogato". No cóż...
wow nie zła zbiórka:szok::szok::szok::szok:
A ja od rana walcze z meblami - robie przemeblowanie i czekam na kuriera hihi
kurde mi tez sie marzy przemeblowanie ale nie mam jak:no::no::no::-p
Czarna...spróbuj ten Viburcol N na noc. U nas działało.
Chyba dzis zakupie;-)

Czekam aż smerf wstanie i spadam na spacerek bo w do mu oczy same sie zamykają:sorry2: a i musze przetestowac lale bez pampersa na spacerku:-p Mam nadzieje ze nie bedzie zadnych niespodzianek:cool2:

Pierwszy spacer zaliczony.
Niuia robi furorę na mieście ;-)
I wstydu mi w sklepie narobiła.

Zahaczyłam o rybny po solę na jutro dla Izy - będziemy testować.
Przy okazji zakupiłam sobie kawałek wędzonego trewala i wcinam za chlebkiem zagryzając pierwszymi truskawkami.

A mała SAMA zasnęła :szok:

KAKA Ty sama meble przestawiasz ? czy Hani Ci pomaga ? :-)
CZARNA i jak na spacerku LALA byla pewnie dzielna i nic nie zrobila :-)
MALENA truskawki hmmm chaialm sie dzis skusic ale kupilam arbuza Truskawki pewnie lada dzien kupie :-)Gratki dla Izuni

My tez po pierwszym spacerku naszczescie wozek byl dzis cacy :-)
Teraz idziemy jesc obiadek :-)
Kupilam kilka ciuszkow w lumpeksie Moze pozniej sie pochwale Oczywiscie dla niuni :-)

Evelajna na szczęście to głupi żart :no:
Czarna bardzo dobry pomysł z tą muzyką. Wypróbuję na Martynie. Teletubisie chyba też tak się bawiły :confused:. A nocki nie zazdroszczę. Dobrze, że chociaż pogoda dopisuje. Powodzenia dla Lali! Nagroda pomysłowa :tak: Martyna z babcią gra w memory na mini mini.
Malena spokojnego dnia, ale mi apetytu na wędzoną rybkę zrobiłaś :-p
Kate rzeczywiście niezła zrzutka :sorry2: Powodzenia u lekarza.

A ja od rana walcze z meblami - robie przemeblowanie i czekam na kuriera hihi

Oj zazdroszczę. Ja to jak Czarna ciągle mogłabym coś przestawiać. Może zacznę to robić zawodowo :cool2:

Dorota akysz dla lenia, chyba, że Ci z tym dobrze ;-)

My już po jednym spacerze. Rano takiego powera dostałam, że wstawiłam dwa prania, ugotowałam zupę dla nas i dla młodego i jeszcze podwórko zaliczone. Pogoda piękna. W sumie aż za bardzo, bo o 10 było gorąco, a teraz trochę wieje.
Bartek leży na macie i rozmontowuje zabawki, a takie dźwięki wydaje że gardło zaraz zedrze :sorry2: i obraca się w tą i z powrotem :-)
A jak Martyna wstanie, to będę jej pokazywać zdjęcia klauna co by dziecko jutro szoku nie dostało ;-)

No i my po spacerku mała spisała sie na 5-:-p bo miała delikatna wpadke szukała nocnika:nerd: ale jak mamusia pokazała ze pod krzaczkiem tez mozna kolejne dwa razy były juz OK!!!!! ale jestem z niej dumna:-):-):-)
Mały pospał a teraz rzadzi koło mnie na dywanie bo mamusia rzadzi w kompie:cool2: a Lala śpi.

Magdziunia śliczniutkie wzorki a zwłaszcza ta 15:. U nas pościel w szafce bo mały śpi na samym prześcieradle pod kocykiem:-D
Dorotka pochwal sie pochwal

popisałam rano i wysłalam i nie widze tego

czarna ważne ze nogroda dziala, a ty pospałas cos. Gratki dla Lali
dorotko chyba lepiej nadmiar kasy niz brak. a co kupiłas
kate jaki filmik
malena na plantacji niedaleko mnie truskawki sa juz od 3 tygodni:)
kasia przygotowanie na witok klauna- dobre
magdziunia śliczna pościel

A ja siedze na dworze, st6ajnia zrobione, pranko też, choć maly troche mało spał do tej pory. Ja czekam już na M, ale wiem ze wróci w nocy- naszczęście młody jest w miare grzeczny. My mieliśmy isć w sobote do kina, ale jest u nas turniej rycerski więc idziemy się przejść zobaczyć

reklama
Do góry