reklama
wow nie zła zbiórkachyba bym zwariowała ciągle w domu, ale najbardziej mnie cieszą wyjścia z M. bez Mariki ;-)
trochę się podłamałam, bo w pt robimy w 4-y pożegananie z ludźmi z pracy i zrzutka po 200zł, a u mnie pusto w portfelu :--
-(, ale przecież nie wypnę się na dziewczyny.... myślałam, że wybiorą tańszy lokal, albo po piwie dla każdego i tyle... a tu ponad 40 osób potwierdziło i one chcą tak trochę bardziej "na bogato". No cóż...

kurde mi tez sie marzy przemeblowanie ale nie mam jakA ja od rana walcze z meblami - robie przemeblowanie i czekam na kuriera hihi

Chyba dzis zakupie;-)Czarna...spróbuj ten Viburcol N na noc. U nas działało.
Czekam aż smerf wstanie i spadam na spacerek bo w do mu oczy same sie zamykają

malena81
mamusia październikowa 08
Pierwszy spacer zaliczony.
Niuia robi furorę na mieście ;-)
I wstydu mi w sklepie narobiła.
Zahaczyłam o rybny po solę na jutro dla Izy - będziemy testować.
Przy okazji zakupiłam sobie kawałek wędzonego trewala i wcinam za chlebkiem zagryzając pierwszymi truskawkami.
A mała SAMA zasnęła
Niuia robi furorę na mieście ;-)
I wstydu mi w sklepie narobiła.
Zahaczyłam o rybny po solę na jutro dla Izy - będziemy testować.
Przy okazji zakupiłam sobie kawałek wędzonego trewala i wcinam za chlebkiem zagryzając pierwszymi truskawkami.
A mała SAMA zasnęła

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA Ty sama meble przestawiasz ? czy Hani Ci pomaga ? :-)
CZARNA i jak na spacerku LALA byla pewnie dzielna i nic nie zrobila :-)
MALENA truskawki hmmm chaialm sie dzis skusic ale kupilam arbuza Truskawki pewnie lada dzien kupie :-)Gratki dla Izuni
My tez po pierwszym spacerku naszczescie wozek byl dzis cacy :-)
Teraz idziemy jesc obiadek :-)
Kupilam kilka ciuszkow w lumpeksie Moze pozniej sie pochwale Oczywiscie dla niuni :-)
CZARNA i jak na spacerku LALA byla pewnie dzielna i nic nie zrobila :-)
MALENA truskawki hmmm chaialm sie dzis skusic ale kupilam arbuza Truskawki pewnie lada dzien kupie :-)Gratki dla Izuni
My tez po pierwszym spacerku naszczescie wozek byl dzis cacy :-)
Teraz idziemy jesc obiadek :-)
Kupilam kilka ciuszkow w lumpeksie Moze pozniej sie pochwale Oczywiscie dla niuni :-)
Evelajna na szczęście to głupi żart 
Czarna bardzo dobry pomysł z tą muzyką. Wypróbuję na Martynie. Teletubisie chyba też tak się bawiły
. A nocki nie zazdroszczę. Dobrze, że chociaż pogoda dopisuje. Powodzenia dla Lali! Nagroda pomysłowa
Martyna z babcią gra w memory na mini mini.
Malena spokojnego dnia, ale mi apetytu na wędzoną rybkę zrobiłaś
Kate rzeczywiście niezła zrzutka
Powodzenia u lekarza.
Oj zazdroszczę. Ja to jak Czarna ciągle mogłabym coś przestawiać. Może zacznę to robić zawodowo
Dorota akysz dla lenia, chyba, że Ci z tym dobrze ;-)
My już po jednym spacerze. Rano takiego powera dostałam, że wstawiłam dwa prania, ugotowałam zupę dla nas i dla młodego i jeszcze podwórko zaliczone. Pogoda piękna. W sumie aż za bardzo, bo o 10 było gorąco, a teraz trochę wieje.
Bartek leży na macie i rozmontowuje zabawki, a takie dźwięki wydaje że gardło zaraz zedrze
i obraca się w tą i z powrotem :-)
A jak Martyna wstanie, to będę jej pokazywać zdjęcia klauna co by dziecko jutro szoku nie dostało ;-)

Czarna bardzo dobry pomysł z tą muzyką. Wypróbuję na Martynie. Teletubisie chyba też tak się bawiły

Malena spokojnego dnia, ale mi apetytu na wędzoną rybkę zrobiłaś

Kate rzeczywiście niezła zrzutka

A ja od rana walcze z meblami - robie przemeblowanie i czekam na kuriera hihi
Oj zazdroszczę. Ja to jak Czarna ciągle mogłabym coś przestawiać. Może zacznę to robić zawodowo

Dorota akysz dla lenia, chyba, że Ci z tym dobrze ;-)
My już po jednym spacerze. Rano takiego powera dostałam, że wstawiłam dwa prania, ugotowałam zupę dla nas i dla młodego i jeszcze podwórko zaliczone. Pogoda piękna. W sumie aż za bardzo, bo o 10 było gorąco, a teraz trochę wieje.
Bartek leży na macie i rozmontowuje zabawki, a takie dźwięki wydaje że gardło zaraz zedrze

A jak Martyna wstanie, to będę jej pokazywać zdjęcia klauna co by dziecko jutro szoku nie dostało ;-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Hello znów.
Młody tak przed chwilą się uchachał z siebie - widział swoje odbicie w lustrze.
Ja nie mogłam wyrobić.
A rano walczył ze swoim cieniem na ścianie
Jakieś 30 minut temu był kurier i przyniósł mi pościel zamówioną dla małego.
Jestem happy, bo teraz będzie miał takie:
*****belbina****** POŚCIEL DLA DZIECI 135x100 (633747763) - Aukcje internetowe Allegro
wzór bd015 i bd029
Młody tak przed chwilą się uchachał z siebie - widział swoje odbicie w lustrze.
Ja nie mogłam wyrobić.
A rano walczył ze swoim cieniem na ścianie

Jakieś 30 minut temu był kurier i przyniósł mi pościel zamówioną dla małego.
Jestem happy, bo teraz będzie miał takie:
*****belbina****** POŚCIEL DLA DZIECI 135x100 (633747763) - Aukcje internetowe Allegro
wzór bd015 i bd029
No i my po spacerku mała spisała sie na 5-
bo miała delikatna wpadke szukała nocnika
ale jak mamusia pokazała ze pod krzaczkiem tez mozna kolejne dwa razy były juz OK!!!!! ale jestem z niej dumna:-):-):-)
Mały pospał a teraz rzadzi koło mnie na dywanie bo mamusia rzadzi w kompie
a Lala śpi.
Magdziunia śliczniutkie wzorki a zwłaszcza ta 15:. U nas pościel w szafce bo mały śpi na samym prześcieradle pod kocykiem
Dorotka pochwal sie pochwal

Mały pospał a teraz rzadzi koło mnie na dywanie bo mamusia rzadzi w kompie

Magdziunia śliczniutkie wzorki a zwłaszcza ta 15:. U nas pościel w szafce bo mały śpi na samym prześcieradle pod kocykiem

Dorotka pochwal sie pochwal
ppatqa
Październikowe mamy'08
popisałam rano i wysłalam i nie widze tego
czarna ważne ze nogroda dziala, a ty pospałas cos. Gratki dla Lali
dorotko chyba lepiej nadmiar kasy niz brak. a co kupiłas
kate jaki filmik
malena na plantacji niedaleko mnie truskawki sa juz od 3 tygodni
kasia przygotowanie na witok klauna- dobre
magdziunia śliczna pościel
A ja siedze na dworze, st6ajnia zrobione, pranko też, choć maly troche mało spał do tej pory. Ja czekam już na M, ale wiem ze wróci w nocy- naszczęście młody jest w miare grzeczny. My mieliśmy isć w sobote do kina, ale jest u nas turniej rycerski więc idziemy się przejść zobaczyć
czarna ważne ze nogroda dziala, a ty pospałas cos. Gratki dla Lali
dorotko chyba lepiej nadmiar kasy niz brak. a co kupiłas
kate jaki filmik
malena na plantacji niedaleko mnie truskawki sa juz od 3 tygodni
kasia przygotowanie na witok klauna- dobre
magdziunia śliczna pościel
A ja siedze na dworze, st6ajnia zrobione, pranko też, choć maly troche mało spał do tej pory. Ja czekam już na M, ale wiem ze wróci w nocy- naszczęście młody jest w miare grzeczny. My mieliśmy isć w sobote do kina, ale jest u nas turniej rycerski więc idziemy się przejść zobaczyć
reklama
Podziel się: