reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

pa zajączku;-) :**

ja sie mecze z praca ale zaliczeniową, dał nam debil z socjologi gospodarki jakies zje... tematy i nigdzie nic wyszperac nie moge :wściekła/y: mecze sie juz nie wiem ktory dzien:wściekła/y:

reklama
jestem jestem!! prace pisze po trochu i tak mi schodzi:baffled: nie mam wiesci od tikanis, ma dac znac co i jak....

ILE CI JESZCZE ZOSTALO?

no mnie Tikanis tez obiecala dac znac....trzymam kciuki by bylo ok! ale pewnie tak od razu to nie bedzie miala jak sie pochwalic...

wiecie co-chcialam powrzucac kilka fotek na nk ale tam jest ten glupi limit.......a pomyslalam, ze skoro juz sa te albumy to mozna fotki fajnie usystematyzowac i np zrobic album taki jak slub itd...ale ja mam tylko 1 slubne zdjecie w tym ogolnym:-((( i jak bede na m-c po 1 dodawala -bo te ograniczenia sa- to za 5 lat nie skompletuje albumu.. ..........macie jakies sposoby???? ktos to tu ma sporo fotek na nk...dzen chyba....jak ona to zrobila?

ja sie mecze z praca ale zaliczeniową, dał nam debil z socjologi gospodarki jakies zje... Tematy i nigdzie nic wyszperac nie moge :wściekła/y: Mecze sie juz nie wiem ktory dzien:wściekła/y:

o kurka...to faktycznie...
A w sieci szperalas...a w bibliotece...? Moze jakies gazety fachowe? Musi cos gdzies byc...

o kurka...to faktycznie...
A w sieci szperalas...a w bibliotece...? Moze jakies gazety fachowe? Musi cos gdzies byc...
bylam w bibliotece i te ksiazki w ktorych cos jest to ich wogole nie ma w zadnej bibliotece!! w internecie tez jest lipa, nie wiem jak ja to zlepie.....

a do do albumów na NK mi sie to osobiscie wogole nie podoba, wylaczylam sobie ta opcje, a co do zdjec to kochanie trzeba wyslac smska zeby miec nieograniczony limit wstawiania zdjec :p:-p

ILE CI JESZCZE ZOSTALO?

no mnie Tikanis tez obiecala dac znac....trzymam kciuki by bylo ok! ale pewnie tak od razu to nie bedzie miala jak sie pochwalic...

wiecie co-chcialam powrzucac kilka fotek na nk ale tam jest ten glupi limit.......a pomyslalam, ze skoro juz sa te albumy to mozna fotki fajnie usystematyzowac i np zrobic album taki jak slub itd...ale ja mam tylko 1 slubne zdjecie w tym ogolnym:-((( i jak bede na m-c po 1 dodawala -bo te ograniczenia sa- to za 5 lat nie skompletuje albumu.. ..........macie jakies sposoby???? ktos to tu ma sporo fotek na nk...dzen chyba....jak ona to zrobila?

Wydaje mi sie ze duzo daje np w jakim formacie jest zdjecie zrobione :blink: kiedys tez moglam wrzucic tylko jedno zdjecie na miesiac bo mialam zdjecia w duzym formacie, pozniej w aparacie zmniejszylam na mniejsza format ( troszke gorsza jakosc ) i wchodzi mi duzo wiecej zdjec miesiecznie na n-k :tak:

bylam w bibliotece i te ksiazki w ktorych cos jest to ich wogole nie ma w zadnej bibliotece!! w internecie tez jest lipa, nie wiem jak ja to zlepie.....

a do do albumów na NK mi sie to osobiscie wogole nie podoba, wylaczylam sobie ta opcje, a co do zdjec to kochanie trzeba wyslac smska zeby miec nieograniczony limit wstawiania zdjec :p:-p

napewno na cos konkretnego trafisz Marzenixx...do kiedy masz ją napisac?

Mowisz ze smska...powariowali chyba...to ja taki biznes w d...mam, hehe....niech zostanie jak jest:-)

Wydaje mi sie ze duzo daje np w jakim formacie jest zdjecie zrobione :blink: kiedys tez moglam wrzucic tylko jedno zdjecie na miesiac bo mialam zdjecia w duzym formacie, pozniej w aparacie zmniejszylam na mniejsza format ( troszke gorsza jakosc ) i wchodzi mi duzo wiecej zdjec miesiecznie na n-k :tak:

dzieki Lilu-ja sprobuje pozmniejszac je przed wrzuceniem...tzn jakies tam kolejne jak bede dodawala...moze wtedy se uda wiecej dodac:-)
w aparacie wole nie zmniejszac , bo szkoda mi tracic na jakosci zdjecia do wywolania, ...zreszta aparat teraz rozwalialam to i tak na razie nie robie fotek...mamy jeszcze drugi troche wiekszy ale ja sie nim nie bawie, o znowu zepsuje i juz wogole nic nie zostanie...hehe....

dobrze lilu mowisz, to prawda, trzeba mniejszy format a znam switna stronke do zmniejszania zdjec za darmo i ile sie chce : www.jak-zmniejszyc-fotke.pl polecam:tak:
napewno na cos konkretnego trafisz Marzenixx...do kiedy masz ją napisac?
musze ja jakos napisac do konca maja albo nawet do polowy czerwca ale chce miec juz ja z glowy zeby sie zajac tylko dyplomową.... a tu doopa.:dry:

reklama
dobrze lilu mowisz, to prawda, trzeba mniejszy format a znam switna stronke do zmniejszania zdjec za darmo i ile sie chce : www.jak-zmniejszyc-fotke.pl polecam:tak:

musze ja jakos napisac do konca maja albo nawet do polowy czerwca ale chce miec juz ja z glowy zeby sie zajac tylko dyplomową.... a tu doopa.:dry:

1-fajna strona, dzieki Marzenko! :-)
2-dasz rade....zobaczysz...napiszesz obie i szybko zleci do obrony i bedziesz miala spokoj...potem juz tylko w glowie beda mysli o fasolce:-)

Do góry